2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第106页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
( )1. How do you probably feel in your comfort zone?
答案:
C
解析:根据文中“they prefer remaining in comfortable,familiar situations”可知在舒适区会感到舒适和安全,C选项正确。
解析:根据文中“they prefer remaining in comfortable,familiar situations”可知在舒适区会感到舒适和安全,C选项正确。
( )2. Which of the following is the most suitable to fill in “ ▲ ”?
答案:
B
解析:该段提到参加派对带朋友、健身找伙伴,都是关于和朋友一起,B选项“Take friends with you”符合段落内容。
解析:该段提到参加派对带朋友、健身找伙伴,都是关于和朋友一起,B选项“Take friends with you”符合段落内容。
( )3. What can we learn from the passage?
答案:
A
解析:根据文中“But if people only get used to living in the comfort zone,they will never reach their goals in life”可知,一直待在舒适区会阻碍成功,A选项正确。
解析:根据文中“But if people only get used to living in the comfort zone,they will never reach their goals in life”可知,一直待在舒适区会阻碍成功,A选项正确。
( )4. What’s the passage mainly about?
答案:
D
解析:文章先介绍舒适区倾向,然后重点讲如何走出舒适区,D选项“Getting out of the comfort zone.”是主旨。
解析:文章先介绍舒适区倾向,然后重点讲如何走出舒适区,D选项“Getting out of the comfort zone.”是主旨。
C
Dear Chen Jie,
How is it going? Last Monday,we talked about our dreams in the class meeting. Some students didn’t know what they wanted to be in the future. But I said that I wanted to be an English teacher. I hope to be a good teacher,like Mr Wu. He makes his Maths class interesting. He often tells us to work hard and try our best to achieve our dreams.
What are you going to be when you grow up?
Yours,
Li Ming
Dear Li Ming,
Thanks for your letter. My dream is to be a voluntary(志愿的) doctor. But my parents don’t agree with me. They think the job will sometimes be very difficult. This week,I wrote to my Chinese teacher,Miss Liu. I asked her for some advice. She said that a good doctor could help more people and she told me not to give up my dream. Now,I’m sure of my dream job and maybe I will go to work in a remote area one day,but I will always be your friend!
Love,
Chen Jie
( )1. What did Li Ming and his classmates talk about in the class meeting?
Dear Chen Jie,
How is it going? Last Monday,we talked about our dreams in the class meeting. Some students didn’t know what they wanted to be in the future. But I said that I wanted to be an English teacher. I hope to be a good teacher,like Mr Wu. He makes his Maths class interesting. He often tells us to work hard and try our best to achieve our dreams.
What are you going to be when you grow up?
Yours,
Li Ming
Dear Li Ming,
Thanks for your letter. My dream is to be a voluntary(志愿的) doctor. But my parents don’t agree with me. They think the job will sometimes be very difficult. This week,I wrote to my Chinese teacher,Miss Liu. I asked her for some advice. She said that a good doctor could help more people and she told me not to give up my dream. Now,I’m sure of my dream job and maybe I will go to work in a remote area one day,but I will always be your friend!
Love,
Chen Jie
( )1. What did Li Ming and his classmates talk about in the class meeting?
答案:
B
解析:根据李明信中“Last Monday,we talked about our dreams in the class meeting.”可知他们讨论了梦想,B选项正确。
解析:根据李明信中“Last Monday,we talked about our dreams in the class meeting.”可知他们讨论了梦想,B选项正确。
( )2. Who wants to be a teacher?
答案:
B
解析:李明信中提到“But I said that I wanted to be an English teacher.”,所以是李明想当老师,B选项正确。
解析:李明信中提到“But I said that I wanted to be an English teacher.”,所以是李明想当老师,B选项正确。
查看更多完整答案,请扫码查看