2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语拓展听力与阅读课堂突破九年级英语全一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第167页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
( )1. When you are at table in Mexico,you should _______.
A. keep silent if you catch the eye of a stranger
B. eat as quickly as you can to save your time
C. wish others happy with eating before leaving the table
D. seat yourself anywhere before the host tells you to
( )2. According to the passage,it is good manners to _______.
A. keep quiet when eating noodles in Japan
B. leave some food on your plate in France
C. put the fork in the right hand in Russia
D. take turns to treat each other in Australia
( )3. The writer tells us the table manners in many countries in order to _______.
A. attract us to these countries to enjoy foreign food
B. help us behave in a polite manner in different countries
C. teach us how to handle knives,forks and spoons
D. make us able to express thanks to different hosts
C
If you walk through a park in the morning or in the evening,you might see a lot of people doing slow and beautiful movements. In fact,they are doing Tai Chi.
Tai Chi is an ancient martial art(武术). It is a common kind of exercise in China. More than 100 million people in over 150 countries practise Tai Chi at present. UNESCO(联合国教科文组织)has added Tai Chi to its Intangible Cultural Heritage List(非物质文化遗产名录). Many Tai Chi fans were happy to hear of it. “This will make Tai Chi more popular around the world. Hopefully,more people will become healthier by practising it,” said Chen. He is a Tai Chi master from the village of Chenjiagou,Henan Province. This village is the birthplace of Chen-style Tai Chi.
A. keep silent if you catch the eye of a stranger
B. eat as quickly as you can to save your time
C. wish others happy with eating before leaving the table
D. seat yourself anywhere before the host tells you to
( )2. According to the passage,it is good manners to _______.
A. keep quiet when eating noodles in Japan
B. leave some food on your plate in France
C. put the fork in the right hand in Russia
D. take turns to treat each other in Australia
( )3. The writer tells us the table manners in many countries in order to _______.
A. attract us to these countries to enjoy foreign food
B. help us behave in a polite manner in different countries
C. teach us how to handle knives,forks and spoons
D. make us able to express thanks to different hosts
C
If you walk through a park in the morning or in the evening,you might see a lot of people doing slow and beautiful movements. In fact,they are doing Tai Chi.
Tai Chi is an ancient martial art(武术). It is a common kind of exercise in China. More than 100 million people in over 150 countries practise Tai Chi at present. UNESCO(联合国教科文组织)has added Tai Chi to its Intangible Cultural Heritage List(非物质文化遗产名录). Many Tai Chi fans were happy to hear of it. “This will make Tai Chi more popular around the world. Hopefully,more people will become healthier by practising it,” said Chen. He is a Tai Chi master from the village of Chenjiagou,Henan Province. This village is the birthplace of Chen-style Tai Chi.
答案:
1. C
解析:根据“In Mexico... And you must say ‘enjoy your meal’ before you leave the table.”可知,在墨西哥离开餐桌前要祝别人用餐愉快,故选C。
2. D
解析:A选项,根据“Japan:It is ‘perfectly’ okay to slurp when you eat noodles.”可知在日本吃面条出声是可以的,A错误;B选项,根据“France:... finishing everything on your plate is considered good manners.”可知在法国吃完盘子里的食物是礼貌 的,B错误;C选项,根据“Russia:... fork in left hand,and knife in the right.”可知在俄罗斯叉子在左手,C错误;D选项,根据“Australia:In a pub it’s usual to buy a round of drinks for everyone in your group. When it’s your turn...”可知在澳大利亚轮流请客是礼貌的,D正确。故选D。
3. B
解析:根据“To behave well abroad,you are to know some table manners.”可知,作者告诉我们不同国家的餐桌礼仪是为了帮助我们在不同国家举止得体,故选B。
解析:根据“In Mexico... And you must say ‘enjoy your meal’ before you leave the table.”可知,在墨西哥离开餐桌前要祝别人用餐愉快,故选C。
2. D
解析:A选项,根据“Japan:It is ‘perfectly’ okay to slurp when you eat noodles.”可知在日本吃面条出声是可以的,A错误;B选项,根据“France:... finishing everything on your plate is considered good manners.”可知在法国吃完盘子里的食物是礼貌 的,B错误;C选项,根据“Russia:... fork in left hand,and knife in the right.”可知在俄罗斯叉子在左手,C错误;D选项,根据“Australia:In a pub it’s usual to buy a round of drinks for everyone in your group. When it’s your turn...”可知在澳大利亚轮流请客是礼貌的,D正确。故选D。
3. B
解析:根据“To behave well abroad,you are to know some table manners.”可知,作者告诉我们不同国家的餐桌礼仪是为了帮助我们在不同国家举止得体,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看