2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第63页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
PASSAGE 3
Latest
(时文抢鲜)
Bumblebees(大黄蜂)have four wings, the two wings in the back are smaller and usually attached to(附在)the fore wings(前翅).
per second 每秒
insect 昆虫
length 长度
globe 地球
compare to 相比之下

(
A. The fore wings are attached to the hind wings.
B. They move more slowly than a car.
C. They are in different sizes.
D. Not all of them are able to fly.
(
A. human ears
B. strawberry flowers
C. their own fur
D. their own bodies
(
A. One year.
B. Two years.
C. Three years.
D. Four years.
(
A. They change into a colour that is hard to see.
B. They may travel 6 km in a day.
C. They visit our shops to pollinate.
D. They fly around the globe 10 times.
(
A. They can hear nothing.
B. They live longer than the queen honeybees.
C. They can see more colours than people.
D. They have different shapes of tongues.
Latest
(时文抢鲜)
Bumblebees(大黄蜂)have four wings, the two wings in the back are smaller and usually attached to(附在)the fore wings(前翅).
per second 每秒
insect 昆虫
length 长度
globe 地球
compare to 相比之下
(
C
) 1. What do we know about the wings of a bumblebee?A. The fore wings are attached to the hind wings.
B. They move more slowly than a car.
C. They are in different sizes.
D. Not all of them are able to fly.
(
D
) 2. The tongues of bumblebees can be as long as ______.A. human ears
B. strawberry flowers
C. their own fur
D. their own bodies
(
A
) 3. How long can a queen bumblebee live?A. One year.
B. Two years.
C. Three years.
D. Four years.
(
B
) 4. What might happen to bumblebees when they visit certain flowers?A. They change into a colour that is hard to see.
B. They may travel 6 km in a day.
C. They visit our shops to pollinate.
D. They fly around the globe 10 times.
(
C
) 5. What can we infer(推断)about bumblebees according to the passage?A. They can hear nothing.
B. They live longer than the queen honeybees.
C. They can see more colours than people.
D. They have different shapes of tongues.
答案:
1.C 2.D 3.A 4.B【解析】推理判断题。根据原文中间 “A bumblebee can travel up to 6 kilometres daily to visit certain flowers.” 可知,大黄蜂每天可以飞行6千米就为了找到某些花。故选 B。5.C【解析】推理判断题。根据原文 “Bumblebees can see colours that we cannot see—in the ultraviolet range.” 可知,在紫外线范围内,大黄蜂可以看到我们看不到的颜色。因此可以推断它们看到的颜色比人类多。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看