2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版》

Classic

(经典美文)
Go camping? No way! I don't want to stay in the wet woods for the whole night. I don't like mosquitoes(蚊子)even poisonous snakes around me, many people think.
But I think one of the best ways to get back to nature is camping. Because you can see wildlife during the day and watch stars at night.
Camping is becoming more and more popular in North America. One reason is that travellers can now get more information about camping online. More people feel that they are prepared enough to try it themselves. As many as 18 million households in the US and Canada go camping three or more times a year. To enjoy camping, one doesn't have to travel far. Fifty-nine percent of campers in the United States and Canada stay within 160 kilometers of their home, Forbes reported.
So a short camping will be fun!
Choose the best answer.
(
B
) 1. We can see ______ during the day according to the passage.
A. stars
B. wildlife
C. plants
D. tigers
(
C
) 2. Camping is becoming more popular in ______.
A. China
B. South Africa
C. North America
D. South America
(
C
) 3. The passage tells us ______.
A. travellers can now get less information about camping online
B. more people feel that they are not prepared to try it themselves
C. it isn't necessary for people to travel far
D. you must stay with mosquitoes in the woods
(
B
) 4. ______ of campers in the United States and Canada stay within 160 kilometers of their home.
A. Less than half
B. Fifty-nine percent
C. Ten percent
D. Over eighty percent
答案: 1.B 2.C 3.C 4.B【解析】细节理解题。由“Fifty-nine percent of campers in the United States and Canada stay within 160 kilometers of their home...”可知本题选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭