2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
PASSAGE
难度:★★☆
words: 220 time: 8 min.

Latest
(时文抢鲜)
Bullying(欺凌) can happen to me or you or anyone. Millions of children around the world experience bullying every year, but there are things that we can do to help.
What is bullying?
Bullying happens when someone makes you feel bad or hurts you again and again.
Bullying can happen at school, out of school or online. Bullying includes:
★ calling people unkind names
★ laughing at (嘲笑) people

★ telling lies (谎言) about people
★ taking someone's things without agreement
★ stopping someone playing in a group
★ hitting people
What is cyberbullying?

Cyberbullying happens online. It includes:
★ sharing photos without agreement
★ sending unkind messages
★ not letting someone be part of an online group
▲ ____ If someone is unkind to you, tell someone that you know and trust (信任). For example, talk to a parent or a teacher. If a person sends unkind messages online, don't answer. Ask your parents or teachers for help. Talk to them if you see bullying or if you are worried about a friend.
Say sorry if you are unkind to someone. You can write a message or talk to him or her.
Think about how to be kind in the future.
We can all help to say "No" to bullying.
Choose the best answer.
(
A. Betty took away her classmate's camera without asking her.
B. Lingling called her friend by her first name at school.
C. Peter's friend advised him to do his homework first.
D. Nancy told a joke to her friend.
(
A. What can you do?
B. Who can help you?
C. Where does bullying happen?
D. Why should you stop bullying?
(
A. talk to his or her parents
B. ask his or her teacher for help
C. say sorry to him or her
D. write an unkind message to him or her
(
A. sad
B. worried
C. happy
D. serious
(
A. Be kind to others
B. Say no to bullying
C. Different kinds of bullying
D. Bullying is common at school
难度:★★☆
words: 220 time: 8 min.
Latest
(时文抢鲜)
Bullying(欺凌) can happen to me or you or anyone. Millions of children around the world experience bullying every year, but there are things that we can do to help.
What is bullying?
Bullying happens when someone makes you feel bad or hurts you again and again.
Bullying can happen at school, out of school or online. Bullying includes:
★ calling people unkind names
★ laughing at (嘲笑) people
★ telling lies (谎言) about people
★ taking someone's things without agreement
★ stopping someone playing in a group
★ hitting people
What is cyberbullying?
Cyberbullying happens online. It includes:
★ sharing photos without agreement
★ sending unkind messages
★ not letting someone be part of an online group
▲ ____ If someone is unkind to you, tell someone that you know and trust (信任). For example, talk to a parent or a teacher. If a person sends unkind messages online, don't answer. Ask your parents or teachers for help. Talk to them if you see bullying or if you are worried about a friend.
Say sorry if you are unkind to someone. You can write a message or talk to him or her.
Think about how to be kind in the future.
We can all help to say "No" to bullying.
Choose the best answer.
(
A
) 1. Which of the following is a kind of bullying?A. Betty took away her classmate's camera without asking her.
B. Lingling called her friend by her first name at school.
C. Peter's friend advised him to do his homework first.
D. Nancy told a joke to her friend.
(
A
) 2. Which of the following sentences can be put in the "▲"?A. What can you do?
B. Who can help you?
C. Where does bullying happen?
D. Why should you stop bullying?
(
C
) 3. If you do something bad to someone, you should ____.A. talk to his or her parents
B. ask his or her teacher for help
C. say sorry to him or her
D. write an unkind message to him or her
(
D
) 4. The writer writes the passage in a ____ tone (语气).A. sad
B. worried
C. happy
D. serious
(
B
) 5. What's the best title for the passage?A. Be kind to others
B. Say no to bullying
C. Different kinds of bullying
D. Bullying is common at school
答案:
1.A【解析】细节理解题。根据“Bullying includes”中“taking someone's things without agreement”可判断出,Betty 没有询问就拿走了她同学的照相机是一种欺凌行为,故选 A。
2.A
3.C
4.D
5.B【解析】主旨大意题。根据“We can all help to say‘No’ to bullying.”以及通读全文可知,本文主要讲述了欺凌的概念和种类,以及如何应对欺凌。因此这篇文章最好的标题是“对欺凌说不”,故选 B。
2.A
3.C
4.D
5.B【解析】主旨大意题。根据“We can all help to say‘No’ to bullying.”以及通读全文可知,本文主要讲述了欺凌的概念和种类,以及如何应对欺凌。因此这篇文章最好的标题是“对欺凌说不”,故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看