2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中英语阅读教程七年级英语上册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第51页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
PASSAGE 2
难度:★★☆

Classic
(经典美文)
words: 192 time: 6 min.
Idioms About Food and Eating
We often meet some idioms about food and eating. What does “An apple a day keeps a doctor away.” mean? That is to say, eating fruit is very good for your health. Would you like to learn more about these idioms? After you learn about idioms, you will find English more interesting.

Lucy is very good at math. She thinks she can pass the math exam. She says to her parents happily, “It is a piece of cake(轻松的事,小菜一碟)for me.” Lucy likes eating hamburgers very much. Every morning she has two hamburgers and a glass of milk. Her mother, Mrs. White, often asks her not to eat too much because she wants her lovely daughter to keep fit and slim. But Lucy always gives her mother a sweet smile and goes to school quickly. But Mr. White isn't worried about his daughter. He says to Mrs. White, “Don't worry. She eats like a horse(食量大如牛). Every day she studies hard, so she needs lots of food.”

Eat like a horse.
Choose the best answer.
(
A. We don't need doctors.
B. Eating fruit is very good for your health.
C. We must eat more apples.
D. Doctors do not like apples.
(
A. Two hamburgers.
B. A glass of milk.
C. Both A and B.
D. Rice.
(
A. Because she is very fat.
B. Because she wants Lucy to keep fit and slim.
C. Because she eats too much.
D. Because they are very poor.
(
A. Lucy likes eating horses.
B. Lucy likes eating hamburgers very much.
C. Every day Lucy studies hard.
D. Lucy does well in math.
难度:★★☆
Classic
(经典美文)
words: 192 time: 6 min.
Idioms About Food and Eating
We often meet some idioms about food and eating. What does “An apple a day keeps a doctor away.” mean? That is to say, eating fruit is very good for your health. Would you like to learn more about these idioms? After you learn about idioms, you will find English more interesting.
Lucy is very good at math. She thinks she can pass the math exam. She says to her parents happily, “It is a piece of cake(轻松的事,小菜一碟)for me.” Lucy likes eating hamburgers very much. Every morning she has two hamburgers and a glass of milk. Her mother, Mrs. White, often asks her not to eat too much because she wants her lovely daughter to keep fit and slim. But Lucy always gives her mother a sweet smile and goes to school quickly. But Mr. White isn't worried about his daughter. He says to Mrs. White, “Don't worry. She eats like a horse(食量大如牛). Every day she studies hard, so she needs lots of food.”
Eat like a horse.
Choose the best answer.
(
B
) 1. What does “An apple a day keeps a doctor away.” mean?A. We don't need doctors.
B. Eating fruit is very good for your health.
C. We must eat more apples.
D. Doctors do not like apples.
(
C
) 2. What does Lucy have for breakfast?A. Two hamburgers.
B. A glass of milk.
C. Both A and B.
D. Rice.
(
B
) 3. Why does Mrs. White often ask Lucy not to eat too much?A. Because she is very fat.
B. Because she wants Lucy to keep fit and slim.
C. Because she eats too much.
D. Because they are very poor.
(
A
) 4. Which one is NOT true according to the passage?A. Lucy likes eating horses.
B. Lucy likes eating hamburgers very much.
C. Every day Lucy studies hard.
D. Lucy does well in math.
答案:
1.B 【解析】细节理解题。根据第一段第二、三句话可知。
2.C 【解析】细节理解题。根据第二段“Every morning she has two hamburgers and a glass of milk.”可知。
3.B 【解析】细节理解题。根据第二段“...because she wants her lovely daughter to keep fit and slim.”可知。
4.A 【解析】细节理解题。“She eats like a horse.”意为食量大如牛而不是喜欢吃马。
2.C 【解析】细节理解题。根据第二段“Every morning she has two hamburgers and a glass of milk.”可知。
3.B 【解析】细节理解题。根据第二段“...because she wants her lovely daughter to keep fit and slim.”可知。
4.A 【解析】细节理解题。“She eats like a horse.”意为食量大如牛而不是喜欢吃马。
查看更多完整答案,请扫码查看