2025年能力素养与学力提升八年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年能力素养与学力提升八年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年能力素养与学力提升八年级英语上册译林版》

五、根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文完整通顺。
Today I'd like to share my school life with all of you. I study in a m_1_ school. Boys and girls have lessons together. School starts at 8 a.m. and f_2_ at 4 p.m. We have lots of subjects to study. I like Physics b_3_ because it is very interesting.
We have lots of different a_4_ at school. We can listen to music at lunchtime, and we can chat with our friends too. We have a little homework. We usually spend half an hour d_5_ our homework. We can bring our own books to our class. We can also borrow books from our school library. R_6_ books is really fun. On Friday afternoon, our school always ends e_7_ than usual. Every month we go on a school trip. We often go to different m_8_, beautiful parks or nice hills. All of my classmates enjoy our school trip.
Our school life is c_9_. What about y_10_?
1.
mixed
2.
finishes
3.
best
4.
activities
5.
doing

6.
Reading
7.
earlier
8.
museums
9.
colourful
10.
yours
答案: 1. mixed 2. finishes 3. best 4. activities 5. doing 6. Reading 7. earlier 8. museums 9. colourful 10. yours
六、阅读理解。
"What a lovely day!" said Anne, as she and Diana walked to school. The two girls always walked to school together. They walked through the trees and over the old bridge, talking all the time. The Avonlea School was a white building with old-fashioned desks. Behind it was a small stream, where the children put their bottles of milk in the morning to keep cool until dinner hour. Anne liked school very much, even though she was behind the other students in the lessons. She had a better imagination(想象力) than any of them. She also liked having other girls to play with.
In their class was a boy called Gilbert Blythe. He was tall with brown hair, bright eyes, and a big smile. He was always playing tricks on the girls and making them laugh. One day, Anne was looking at the fields and trees. Suddenly, she felt a tug(猛拽) at her hair and heard Gilbert say, "Carrots! Carrots!" Anne was so angry! She hit Gilbert on the head with her writing slate(写字板)! Everybody cried, "Oh!" Mr Phillips, the teacher, said, "Anne, go and stand in front of the blackboard for the rest of the afternoon. " Anne stood in front of the blackboard, feeling very angry.
The next day, she was in trouble with Mr Phillips again for being late!
"Anne," said Mr Phillips, "go and sit next to Gilbert Blythe. "
This was the worst thing imaginable! Anne did not look at Gilbert Blythe at all, but he tried to talk to her and gave her some candy. She dropped it on the floor and crushed it with her shoe.
(
B
)1. Where do the students put their bottles of milk to keep cool?
A. On the old bridge.
B. In the small stream.
C. In the trees.
D. In the old building.
(
D
)2. Anne likes school very much. One of the reasons is ______.
A. she is good at her lessons
B. the school is beautiful
C. she likes playing with boys
D. she has a better imagination
(
D
)3. What does Anne do with the candy?
A. She gives it to Diana.
B. She throws it to Gilbert.
C. She puts it in her pocket.
D. She crushes it with her shoe.
(
A
)4. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. Anne doesn't like to sit next to Gilbert Blythe.
B. The story happens on a cold winter morning.
C. Anne tries her best to hit Gilbert with her hand.
D. Mr Phillips lets Gilbert Blythe stand in front of the blackboard.
(
C
)5. What's the main idea of the passage?
A. Anne's new school life.
B. Anne's wonderful imagination.
C. Anne's troubles at school.
D. The friendship between Anne and her classmates.
答案: 1. B 2. D 3. D 4. A 5. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭