第99页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
一、根据句意和首字母提示完成单词。
1. For
2. With the help of the community, neighbours won't be worried about the
3. —Would you like to eat an
4. How terrible the
5. The weather report says the temperature is going to
1. For
certain
personal reasons, I shall not be able to attend the meeting.2. With the help of the community, neighbours won't be worried about the
pollution
any more.3. —Would you like to eat an
Indian
meal or a Chinese meal? —Sorry, I have no idea.4. How terrible the
disaster
is! Many people are badly hurt and lose their homes.5. The weather report says the temperature is going to
drop
below zero tonight.
答案:
1. certain 2. pollution 3. Indian 4. disaster 5. drop
二、从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空(每个词或短语只能用一次)。
get hurt whale make sure live to in danger
1. Few people can
2. How can we protect the wild animals
3. The boy
4. I called the hotel
5. Do
get hurt whale make sure live to in danger
1. Few people can
live to
be 100 years old.2. How can we protect the wild animals
in danger
?3. The boy
got hurt
after he fell off his bike.4. I called the hotel
to make sure
they had a room for us.5. Do
whales
communicate with each other through special sounds?
答案:
1. live to 2. in danger 3. got hurt 4. to make sure 5. whales
三、用括号中所给单词的正确形式填空。
1. Helen didn't come to my twentieth birthday party because of her
2. We need to take
3. If we do nothing, wild animals will have nowhere
4.
5. Female lions will protect their babies if they are in
1. Helen didn't come to my twentieth birthday party because of her
illness
.2. We need to take
action
to solve this problem.3. If we do nothing, wild animals will have nowhere
to live
.4.
Humans
can use the languages very well, but animals can't.5. Female lions will protect their babies if they are in
danger
.
答案:
1. illness 2. action 3. to live 4. Humans 5. danger
(
A.at work
B.at risk
C.at rest
D.at dinner
B
)1.Some animals are at risk
on land. We should try to protect them.A.at work
B.at risk
C.at rest
D.at dinner
答案:
B 【点拨】句意:陆地上的一些动物处境危险,我们应当尽力保护它们。at risk 处境危险。故选 B。
(
A.on show
B.on vacation
C.on land
D.on duty
C
)2.—Which animal is the largest on land
? —The elephant, I think.A.on show
B.on vacation
C.on land
D.on duty
答案:
C 【点拨】on land 在陆地上。故选 C。
(
A.take after
B.take action
C.take turns
D.take away
B
)3.We need more time to see how things develop before we ____.A.take after
B.take action
C.take turns
D.take away
答案:
B 【点拨】take after 与……相像;take action 采取行动;take turns 轮流;take away 拿走。根据句意可知,采取行动前,需要更多时间观察事态的发展。故选 B。
(
A.Why
B.How
C.What
D.Where
A
)4.—Why
do hunters hunt wild animals? —Most of them hunt for money.A.Why
B.How
C.What
D.Where
答案:
A 【点拨】根据答语可知,问句询问的是原因。故选 A。
(
A.I am crazy about it
B.I couldn't agree more
C.I don't think much of it
D.I really like it
C
)5.—How do you find his painting? —____. But it's better than Mary's.A.I am crazy about it
B.I couldn't agree more
C.I don't think much of it
D.I really like it
答案:
C 【点拨】I am crazy about it 我为之疯狂;I couldn't agree more 我完全同意;I don't think much of it 我觉得不怎么样;I really like it 我的确很喜欢它。根据"But it's better than Mary's."可知,答话者认为画不怎么样。故选 C。
五、词语运用。
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Animals are humans' friends, but some people don't t 1 them as friends. They kill animals for their fur, for food and for fun. They destroy(摧毁) forests to m 2 more space for buildings and roads. This makes many animals lose their food and homes. Every day, lots of animals lose their lives because of those people's activities.
Many kinds of animals are in d 3. They may die out one day if people don't stop k 4 them. And once they disappear, they will never return!
Every animal has its p 5 in nature. People should learn to share the world with animals. L 6, many people are doing something to make the world a better place for b 7 humans and animals. And many countries pass laws to protect animals too. If more people start to c 8 about animals, animals will l 9 a happier life. I do believe there will be a b 10 future for animals.
1.
6.
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Animals are humans' friends, but some people don't t 1 them as friends. They kill animals for their fur, for food and for fun. They destroy(摧毁) forests to m 2 more space for buildings and roads. This makes many animals lose their food and homes. Every day, lots of animals lose their lives because of those people's activities.
Many kinds of animals are in d 3. They may die out one day if people don't stop k 4 them. And once they disappear, they will never return!
Every animal has its p 5 in nature. People should learn to share the world with animals. L 6, many people are doing something to make the world a better place for b 7 humans and animals. And many countries pass laws to protect animals too. If more people start to c 8 about animals, animals will l 9 a happier life. I do believe there will be a b 10 future for animals.
1.
treat
2. make
3. danger
4. killing
5. place
6.
Luckily
7. both
8. care
9. live
10. better
答案:
1. treat 2. make 3. danger 4. killing 5. place 6. Luckily 7. both 8. care 9. live 10. better
查看更多完整答案,请扫码查看