第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
一、用括号中所给单词或短语的正确形式填空。
1. We need some
2. They enjoy
3. We'd better
4. His English is so bad, so he
5. —You look
1. We need some
coloured
(colour) paper to make paper flowers.2. They enjoy
making
(make) things by themselves.3. We'd better
not eat
(not eat) too much sweet food.4. His English is so bad, so he
needs
(need) to do more exercises.5. —You look
lovely
(love) in the pink sweater. —Thank you very much.
答案:
1. coloured 2. making 3. not eat 4. needs 5. lovely
二、从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空(每个词或短语只能用一次)。
make paper rose complete a pair of put together make lantern
1. Let's
2. We
3. We are going to learn how
4. When our homework is
5. My grandfather put on
make paper rose complete a pair of put together make lantern
1. Let's
put together
all the pens on the desk.2. We
made lanterns
with coloured paper for the Lantern Festival just now.3. We are going to learn how
to make paper roses
in the Art class.4. When our homework is
complete
, we often do sports together.5. My grandfather put on
a pair of
glasses to read the newspaper.
答案:
1. put together 2. made lanterns 3. to make paper roses 4. complete 5. a pair of
(
A.make
B.do
C.play
D.go
A
)1.—What are you doing? —I'm trying to make
a model plane.A.make
B.do
C.play
D.go
答案:
A 【点拨】答句意为“我正在努力制作一架飞机模型”。make 制作。故选 A。
(
A.What
B.How
C.Why
D.Where
A
)2.—What
do you need to make a paper kite? —Some paper and a knife.A.What
B.How
C.Why
D.Where
答案:
A 【点拨】由答句可知,问句意为“你需要什么来制作一个纸风筝”。what 什么。故选 A。
(
A.rope
B.glue
C.tape
D.scissors
D
)3.Would you please pass me the scissors
? I'd like to cut the paper.A.rope
B.glue
C.tape
D.scissors
答案:
D 【点拨】由后句“我想剪纸”可知,此句意为“请你递给我剪刀好吗”。scissors 剪刀。故选 D。
(
—I am going to
A.paint
B.put
C.cut
D.fold
A
)4.—What are you going to do tomorrow?—I am going to
paint
the wall blue.A.paint
B.put
C.cut
D.fold
答案:
A 【点拨】由后句可知,此句意为“我打算把墙涂成蓝色”。paint 给……刷涂料。故选 A。
(
—____. I'll do it at once.
A.Not at all
B.No problem
C.Wait a moment
D.That's right
B
)5.—Could you help me carry the balls to the basketball court, Robin?—____. I'll do it at once.
A.Not at all
B.No problem
C.Wait a moment
D.That's right
答案:
B 【点拨】由答语后句“我马上就做”可知,此句意为“没有问题”。“No problem”表示“没问题”。故选 B。
四、词语运用。
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
I have a good friend, Nick. He is a l 1 boy with a good personality. He is h 2 and patient. He enjoys m 3 amazing things and giving them to his classmates. He doesn't expect anyone to p 4 for them. And he is always ready to help others. He often helps his classmates with M 5 problems. I made friends with him when I w 6 7 years old. He is willing to keep secrets for me, so I can t 7 him everything. He enjoys d 8 DIY. He likes repairing b 9 things. His mother's birthday is coming soon. He decides to make a birthday card for her by h 10. He thinks his mother will like it.
1.
6.
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
I have a good friend, Nick. He is a l 1 boy with a good personality. He is h 2 and patient. He enjoys m 3 amazing things and giving them to his classmates. He doesn't expect anyone to p 4 for them. And he is always ready to help others. He often helps his classmates with M 5 problems. I made friends with him when I w 6 7 years old. He is willing to keep secrets for me, so I can t 7 him everything. He enjoys d 8 DIY. He likes repairing b 9 things. His mother's birthday is coming soon. He decides to make a birthday card for her by h 10. He thinks his mother will like it.
1.
lovely
2. helpful
3. making
4. pay
5. Maths
6.
was
7. tell
8. doing
9. broken
10. himself
答案:
1. lovely 2. helpful 3. making 4. pay 5. Maths 6. was 7. tell 8. doing 9. broken 10. himself
查看更多完整答案,请扫码查看