第111页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
一、用括号中所给单词的正确形式填空。
1. The radio says it will be even
2. It's the best time
3. In autumn, the weather is
4. What a
5. Everyone should work hard to live a
1. The radio says it will be even
snowier
(snow) tomorrow morning.2. It's the best time
to play
(play) football in the football field.3. In autumn, the weather is
cooler
(cool) in Harbin than that in Sanya.4. What a
cloudy
(cloud) day! There are a lot of clouds in the sky.5. Everyone should work hard to live a
colourful
(colour) life.
答案:
1. snowier 2. to play 3. cooler 4. cloudy 5. colourful
二、从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空(每个词或短语只能用一次)。
go swimming in autumn sunny like best fly kites
1. It's a
2. It is the best time
3. Which season do you
4. The weather is pleasant
5. I can
go swimming in autumn sunny like best fly kites
1. It's a
sunny
day today. Let's go out to enjoy the sunshine.2. It is the best time
to fly kites
outside.3. Which season do you
like best
in a year?4. The weather is pleasant
in autumn
.5. I can
go swimming
in the pool and enjoy ice cream every day!
答案:
1. sunny 2. to fly kites 3. like best 4. in autumn 5. go swimming
(
—I think so. The clear waters and green mountains are unforgettable.
A.environment
B.journey
C.temperature
D.season
D
)1.—The best ____ to come to Yichang is spring.—I think so. The clear waters and green mountains are unforgettable.
A.environment
B.journey
C.temperature
D.season
答案:
D 【点拨】由句中的 spring 可知,是指最好的季节。故选 D。
(
—In August and September, I think. Not too cold or too hot.
A.hot
B.cold
C.good
D.bad
C
)2.—When is a ____ time to visit Brazil?—In August and September, I think. Not too cold or too hot.
A.hot
B.cold
C.good
D.bad
答案:
C 【点拨】根据“Not too cold or too hot.”可知,是问游览巴西的好时间。故选 C。
(
A.sunny
B.cloudy
C.rainy
D.foggy
C
)3.We should take an umbrella on rainy
days when we go out.A.sunny
B.cloudy
C.rainy
D.foggy
答案:
C 【点拨】sunny 阳光充足的;cloudy 多云的;rainy 阴雨的;foggy 有雾的。根据“We should take an umbrella”可知,指的是雨天。故选 C。
(
A.windy
B.snowy
C.sunny
D.rainy
C
)4.What a ____ day! Luckily, I bring an umbrella to protect myself from the sunlight and heat.A.windy
B.snowy
C.sunny
D.rainy
答案:
C 【点拨】根据后句“幸运的是,我带了一把伞来保护自己免受阳光和高温的伤害”可知,天气晴朗。故选 C。
(
—____. It has rained for ten days. It's too wet everywhere.
A.I hope not
B.I'm sure it is
C.I'm afraid it will
D.I hope so
D
)5.—Do you think the rain will stop tomorrow?—____. It has rained for ten days. It's too wet everywhere.
A.I hope not
B.I'm sure it is
C.I'm afraid it will
D.I hope so
答案:
D 【点拨】根据答语后两句“已经下了十天雨了,到处都太湿了”可知,空处意为“我希望如此”。故选 D。
四、词语运用。
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Do you live in a big city? Do you like the traffic in your c 1?
There are too many a 2 in big cities. Accidents often happen w 3 people aren't careful, especially when they want to cross the road. Why do accidents happen sometimes? Let me tell you.
When it r 4, people are in a hurry because they don't want to g 5 wet. They often go a 6 the road quickly. They often can't see c 7 because they hold umbrellas. Then accidents may happen at that time. Everyone knows that it takes a longer time for cars to stop when it's rainy. So we must be more c 8 if we want to be s 9. Remember, everyone h 10 only one life and we must protect ourselves well.
1.
6.
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Do you live in a big city? Do you like the traffic in your c 1?
There are too many a 2 in big cities. Accidents often happen w 3 people aren't careful, especially when they want to cross the road. Why do accidents happen sometimes? Let me tell you.
When it r 4, people are in a hurry because they don't want to g 5 wet. They often go a 6 the road quickly. They often can't see c 7 because they hold umbrellas. Then accidents may happen at that time. Everyone knows that it takes a longer time for cars to stop when it's rainy. So we must be more c 8 if we want to be s 9. Remember, everyone h 10 only one life and we must protect ourselves well.
1.
city
2. accidents
3. when
4. rains
5. get
6.
across
7. clearly
8. careful
9. safe
10. has
答案:
1. city 2. accidents 3. when 4. rains 5. get 6. across 7. clearly 8. careful 9. safe 10. has
查看更多完整答案,请扫码查看