2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版连云港专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版连云港专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本八年级英语上册译林版连云港专版》

(
B
)7.—How will she deal with the work?
—She doesn’t want to do it by herself. She plans to ask someone else to do it ______.
A.yet
B.instead
C.too
D.either
答案: B 【点拨】根据语境可知,她计划让别人代替她做这件事。故选 B。
(
A
)8.—Dad pulled out a cooker and ______ it up with cabbages, potatoes and carrots.
—It sounds terrible. I don’t think it will be tasty.
A.filled
B.changed
C.completed
D.tidied
答案: A 【点拨】fill sth. up with 意为“用……填满……”。故选 A。
(
A
)9.—Coffee or tea, Frank?
—Coffee, please. To get relaxed, ______ is better than a cup of coffee.

A.nothing
B.anything
C.something
D.everything
答案: A 【点拨】根据语境可知,此处指“没有什么比一杯咖啡更好的了”。故选 A。
(
C
)10.—Please don’t tell others about my story, Simon. —______. I’ll keep it secret.
A.OK, I will
B.Sorry, I will
C.No, I won’t
D.Yes, I won’t
答案: C 【点拨】根据“I'll keep it secret.”可知,对方不会告诉别人。故选 C。
四、词语运用。
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Do you know DIY? It is very p 1 with young people. Suzy and her classmates often talk about DIY and enjoy d 2 their own projects. Suzy has so many tools to use at home, like different kinds of b 3. Every Christmas, Suzy makes a lot of paper c 4 for her friends. She often spends much time d 5 the cards. I like the card with tall Christmas trees on it best. When I got the c 6, I felt so excited. How wonderful it was! Now I am a new member of the DIY Club. We have after-school a 7 on Thursday afternoons. We always sell our works to other classmates. Then we can r 8 some money for students in poor a 9 so that they can live an easier life than before. It’s an e 10 and meaningful thing.
1.
popular

2.
doing

3.
brushes

4.
cards

5.
decorating

6.
card

7.
activities

8.
raise

9.
areas

10.
exciting
答案: 1. popular 2. doing 3. brushes 4. cards 5. decorating 6. card 7. activities 8. raise 9. areas 10. exciting
五、阅读理解。
Have you ever run out of coffee or tea? Find no eggs in the fridge and the nearest shop is too far away? Well, all of the above things can change in the future.
If all goes well, the smart kitchen will soon help solve(解决) all your problems. The smart kitchen will help plan your menu for the day. Worried about your weight? It will tell you the right diet and what is good for your health. It will even keep your likes and dislikes in mind!
If you are not good at cooking, the smart kitchen will spell out the ingredients(食材) that the diet says each dish needs and tell you how to mix them! The smart kitchen downloads(下载) the recipe from the Internet after checking the ingredients in the fridge. Want to make the creamy chocolate cake? You can do it with the help of the smart kitchen.
The smart kitchen will keep an eye on your fridge too. What will happen if the fridge is empty? The smart kitchen will automatically call and place an order at the local supermarket.
(
A
)1. What is the correct order of the following things the smart kitchen does?
①It spells out the ingredients needed for each dish.
②It tells you how to mix the ingredients.
③It downloads the diet from the Internet.
④It checks the ingredients in the fridge.
A. ④③①②
B. ①②③④
C. ②④③①
D. ③①②④
(
C
)2. Which of the following about the smart kitchen is NOT mentioned(提到) in the passage?
A. It can help you plan your menu for the day.
B. It can help you make the creamy chocolate cake.
C. It can clean the fridge in time.
D. It can remember your favourite food.
(
C
)3. The underlined word “automatically” in the last paragraph means “______”.
A. in secret
B. on the phone
C. by itself
D. again and again
(
C
)4. With the smart kitchen, what will happen when you run out of coffee?
A. You will have to go to the nearest shop to buy it yourself.
B. The smart kitchen will spell out what you need.
C. The smart kitchen will place an order at the local supermarket.
D. The smart kitchen will give advice on how to buy coffee.
答案: 1. A 【点拨】根据第三段中“If you are not good at cooking, the smart kitchen will spell out the ingredients(食材) that the diet says each dish needs and tell you how to mix them! The smart kitchen downloads(下载) the recipe from the Internet after checking the ingredients in the fridge.”可知,智能厨房会先检查冰箱里面的食材,然后从网上下载食谱,之后再详细说明每道菜所需的食材,最后再告诉你如何把这些食材混合在一起,所以正确的顺序是④③①②。故选 A。 2. C 【点拨】根据第二段中“The smart kitchen will help plan your menu for the day.”可知,智能厨房会为你计划好一天的菜单,排除 A;根据第三段中“Want to make the creamy chocolate cake? You can do it with the help of the smart kitchen.”可知,智能厨房可以帮助你做奶油巧克力蛋糕,排除 B;根据第二段最后一句“It will even keep your likes and dislikes in mind!”可知,智能厨房能牢记你的喜好,排除 D。故选 C。 3. C 【点拨】根据语境可知,此处是说智能厨房会自动打电话下单,故 automatically 意为“自动地”,即它可以自己下单。故选 C。 4. C 【点拨】根据“What will happen if the fridge is empty? The smart kitchen will automatically call and place an order at the local supermarket.”可推测,它也会在当地的超市自动下单买回来。故选 C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭