第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
五、词语运用。
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Benjamin Franklin was a scientist. He was also an i 1 of many talents. From a young age, his love of l 2 set him apart from many others. He had only two years of education before working. While working in his brother's print shop, he taught h 3 by reading a lot. He often borrowed books from booksellers and s 4 up late to return them early the next day. He was also curious about everything. He once became i 5 in studying storms, so he followed the storms and did many tests. His findings helped predict the weather. What was more, he had a great love for science, so his c 6 inventions came as no surprise. He invented a type of glasses to h 7 him see better. He didn't make money from the inventions, but he let people use them for f 8. His greatness goes further than that. As a lifelong l 9, he saw learning as an exciting and e 10 journey, full of wonder and success. This is his greatest gift to the world.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Benjamin Franklin was a scientist. He was also an i 1 of many talents. From a young age, his love of l 2 set him apart from many others. He had only two years of education before working. While working in his brother's print shop, he taught h 3 by reading a lot. He often borrowed books from booksellers and s 4 up late to return them early the next day. He was also curious about everything. He once became i 5 in studying storms, so he followed the storms and did many tests. His findings helped predict the weather. What was more, he had a great love for science, so his c 6 inventions came as no surprise. He invented a type of glasses to h 7 him see better. He didn't make money from the inventions, but he let people use them for f 8. His greatness goes further than that. As a lifelong l 9, he saw learning as an exciting and e 10 journey, full of wonder and success. This is his greatest gift to the world.
1.
inventor
2.
learning
3.
himself
4.
stayed
5.
interested
6.
countless
7.
help
8.
free
9.
learner
10.
endless
答案:
1. inventor 2. learning 3. himself 4. stayed 5. interested 6. countless 7. help 8. free 9. learner 10. endless
六、完形填空。(2025·江苏南通海门区期末)
Every summer, Betty spent two weeks at Green Farm's Horseback Riding Camp. Last year, Betty and her favourite horse, Piper, finished second in the obstacle course(障碍赛赛道) race.
"I can't wait to ride Piper," Betty told Rose, her coach. Rose smiled and said, "Sorry, but we need to save Piper for our new 1 this year. She's one of the best - behaved horses. How about 2 riding Harley?"
Betty felt a little 3 when she first saw Harley, the tallest horse of all, but she stayed hopeful. 4 Betty was trying to ride Harley, the horse went up on his back legs, throwing Betty off. 5, Betty landed on the hard ground. Her feet got hurt and her eyes were filled with tears.
"I'm afraid of Harley, and I think he's too hard to 6 with," Betty told Rose. "Harley is in a new place with a new person on his back," Rose explained. "I'm sure he's pretty afraid too. But if you trust him, he will trust you."
Betty decided that it was time for a fresh 7. "I know you're afraid of me. We're still strangers, and it's up to me to make sure that we will become 8." She touched the horse carefully and talked to Harley 9. After a while, Harley 10, and Betty realized that she was also feeling calmer. She then led Harley for a walk around the ring several times so that he was 11 to be with her and follow her instructions.
Soon, Betty and Harley worked together better since both of them knew the 12 of their teamwork. By the end of the first week, they had completed the obstacle course together.
On the final day of the camp, there was a big race. Betty 13 onto Harley confidently. As soon as the race began, Harley tried to run forward quickly and they 14 easily. The other horses were just no match for Harley.
Rose handed Betty the winner's trophy(奖杯) with excitement. Betty suddenly realized that Rose had wanted to 15 her to be a better rider, even though she would have had a nice time with Piper.
Betty gave Rose a hug and then took the trophy and a carrot over to Harley.
( )1. A. leaders
B. riders
C. climbers
D. drivers
( )2. A. trying
B. finishing
C. stopping
D. keeping
( )3. A. stupid
B. afraid
C. comfortable
D. lucky
( )4. A. After
B. As
C. Before
D. Because
( )5. A. Hopefully
B. Excitedly
C. Unluckily
D. Usually
( )6. A. meet
B. agree
C. help
D. work
( )7. A. answer
B. memory
C. start
D. topic
( )8. A. classmates
B. neighbours
C. friends
D. roommates
( )9. A. angrily
B. softly
C. silently
D. sadly
( )10. A. calmed down
B. put down
C. came down
D. took down
( )11. A. happy
B. afraid
C. tired
D. surprised
( )12. A. shaking
B. importance
C. direction
D. sadness
( )13. A. ran
B. climbed
C. walked
D. flew
( )14. A. fell
B. returned
C. won
D. jumped
( )15. A. advise
B. order
C. choose
D. help
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
( )7.
( )8.
( )9.
( )10.
( )11.
( )12.
( )13.
( )14.
( )15.
Every summer, Betty spent two weeks at Green Farm's Horseback Riding Camp. Last year, Betty and her favourite horse, Piper, finished second in the obstacle course(障碍赛赛道) race.
"I can't wait to ride Piper," Betty told Rose, her coach. Rose smiled and said, "Sorry, but we need to save Piper for our new 1 this year. She's one of the best - behaved horses. How about 2 riding Harley?"
Betty felt a little 3 when she first saw Harley, the tallest horse of all, but she stayed hopeful. 4 Betty was trying to ride Harley, the horse went up on his back legs, throwing Betty off. 5, Betty landed on the hard ground. Her feet got hurt and her eyes were filled with tears.
"I'm afraid of Harley, and I think he's too hard to 6 with," Betty told Rose. "Harley is in a new place with a new person on his back," Rose explained. "I'm sure he's pretty afraid too. But if you trust him, he will trust you."
Betty decided that it was time for a fresh 7. "I know you're afraid of me. We're still strangers, and it's up to me to make sure that we will become 8." She touched the horse carefully and talked to Harley 9. After a while, Harley 10, and Betty realized that she was also feeling calmer. She then led Harley for a walk around the ring several times so that he was 11 to be with her and follow her instructions.
Soon, Betty and Harley worked together better since both of them knew the 12 of their teamwork. By the end of the first week, they had completed the obstacle course together.
On the final day of the camp, there was a big race. Betty 13 onto Harley confidently. As soon as the race began, Harley tried to run forward quickly and they 14 easily. The other horses were just no match for Harley.
Rose handed Betty the winner's trophy(奖杯) with excitement. Betty suddenly realized that Rose had wanted to 15 her to be a better rider, even though she would have had a nice time with Piper.
Betty gave Rose a hug and then took the trophy and a carrot over to Harley.
( )1. A. leaders
B. riders
C. climbers
D. drivers
( )2. A. trying
B. finishing
C. stopping
D. keeping
( )3. A. stupid
B. afraid
C. comfortable
D. lucky
( )4. A. After
B. As
C. Before
D. Because
( )5. A. Hopefully
B. Excitedly
C. Unluckily
D. Usually
( )6. A. meet
B. agree
C. help
D. work
( )7. A. answer
B. memory
C. start
D. topic
( )8. A. classmates
B. neighbours
C. friends
D. roommates
( )9. A. angrily
B. softly
C. silently
D. sadly
( )10. A. calmed down
B. put down
C. came down
D. took down
( )11. A. happy
B. afraid
C. tired
D. surprised
( )12. A. shaking
B. importance
C. direction
D. sadness
( )13. A. ran
B. climbed
C. walked
D. flew
( )14. A. fell
B. returned
C. won
D. jumped
( )15. A. advise
B. order
C. choose
D. help
( )1.
B
( )2.
A
( )3.
B
( )4.
B
( )5.
C
( )6.
D
( )7.
C
( )8.
C
( )9.
B
( )10.
A
( )11.
A
( )12.
B
( )13.
B
( )14.
C
( )15.
D
答案:
1. B 【点拨】根据上文“Every summer,Betty spent two weeks at Green Farm's Horseback Riding Camp.”可知,贝蒂参加的是骑马夏令营,因此此处指的是“骑手”。故选 B。2. A 【点拨】根据下文“Betty was trying to ride Harley”可知,此处指的是“尝试”。故选 A。3. B 【点拨】根据下文“I'm afraid of Harley”可知,贝蒂是害怕的。故选 B。4. B 【点拨】根据语境可知,此处指的是“当贝蒂正尝试骑哈利时”,应用 as 引导时间状语从句。故选 B。5. C 【点拨】根据“Betty landed on the hard ground. Her feet got hurt”可知,不幸的是,贝蒂被摔到了地上。故选 C。6. D 【点拨】根据“Betty and Harley worked together better”可知 work 符合语境。故选 D。7. C 【点拨】根据语境可知,贝蒂决定重新开始。故选 C。8. C 【点拨】根据语境可知,贝蒂是在和哈利交朋友。故选 C。9. B 【点拨】根据上文可知,贝蒂决定和哈利重新开始,所以此处是贝蒂温柔地和哈利说话。故选 B。10. A 【点拨】calm down 冷静下来;put down 放下;come down 下来;take down 记下。根据“Betty realized that she was also feeling calmer”可知,哈利也平静了下来。故选 A。11. A 【点拨】根据上文可知,贝蒂是在和哈利交朋友,让哈利高兴,听从她的指示。故选 A。12. B 【点拨】根据上文“Betty and Harley worked together better”可知,贝蒂和哈利合作得更好,因为他们都知道了团队合作的重要性。故选 B。13. B 【点拨】根据上文“Every summer,Betty spent two weeks at Green Farm's Horseback Riding Camp.”可知,贝蒂参加的是骑马夏令营,因此此处指的是爬上马背。故选 B。14. C 【点拨】根据下文“Rose handed Betty the winner's trophy(奖杯)”可知,贝蒂和哈利获胜了。故选 C。15. D 【点拨】根据下文“Betty gave Rose a hug and then took the trophy and a carrot over to Harley.”可知,贝蒂意识到罗丝是在帮助她。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看