第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
一、用括号中所给单词的正确形式填空。
1. We are good friends, and we have some similar
2. Lily is my neighbour. I like her
3. Betty is always kind enough
4. His glasses make him
5. Ben often tries
1. We are good friends, and we have some similar
qualities
(quality).2. Lily is my neighbour. I like her
smiling
(smile) eyes.3. Betty is always kind enough
to give
(give) me a hand when I need help.4. His glasses make him
look
(look) handsome.5. Ben often tries
to cheer
(cheer) me up when I feel down in daily life.
答案:
1. qualities 2. smiling 3. to give 4. look 5. to cheer
二、从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空(每个词或短语只能用一次)。
|have a point|feel about|think|feel down|make sure|
1. My mother is always
2. After she lost her job, she
3. She says we should leave early to beat the traffic, and I think she
4. We should
5. —How do you
|have a point|feel about|think|feel down|make sure|
1. My mother is always
thoughtful
. She always gets everything ready for us.2. After she lost her job, she
felt down
for weeks.3. She says we should leave early to beat the traffic, and I think she
has a point
.4. We should
make sure
that all the windows are closed when it rains.5. —How do you
feel about
your classmates? —Most of them are hard - working.
答案:
1. thoughtful 2. felt down 3. has a point 4. make sure 5. feel about
(
—Dear,
A.come up
B.cheer up
C.hurry up
D.put up
B
)1.—Dad, I lost the Chemistry competition. I can't feel worse now.—Dear,
cheer up
! I know exactly how you feel. But I believe you did your best.A.come up
B.cheer up
C.hurry up
D.put up
答案:
B 【点拨】句意:——爸爸,我在化学竞赛中输了。我现在感觉糟透了。——亲爱的,振作起来!我完全了解你的感受。但我相信你已经尽了自己最大的努力了。cheer up 振作起来。故选 B。
(
A.Older
B.The older
C.The oldest
D.Oldest
B
)2.______ of the two men over there is my brother.A.Older
B.The older
C.The oldest
D.Oldest
答案:
B 【点拨】根据“of the two men”可知,用比较级,此处用“the+比较级”表示“较……的那一个”。故选 B。
(
—I'm even ______ now. I don't think the medicine works for me.
A.better
B.worse
C.happier
D.unluckier
B
)3.—How are you today, Bob?—I'm even ______ now. I don't think the medicine works for me.
A.better
B.worse
C.happier
D.unluckier
答案:
B 【点拨】根据句意可知,这种药对“我”没有作用,“我”感觉更难受了。故选 B。
(
A.interest
B.idea
C.sense
D.instruction
C
)4.Miss Tang has a(n) ______ of time. She is never late for meetings.A.interest
B.idea
C.sense
D.instruction
答案:
C 【点拨】根据“She is never late for meetings.”可知,唐小姐的时间观念很强。故选 C。
(
—So you can tell him
A.anybody
B.everything
C.something
D.nothing
B
)5.—I am so lucky to have Andy as my friend. He keeps all my secrets.—So you can tell him
everything
.A.anybody
B.everything
C.something
D.nothing
答案:
B 【点拨】根据“He keeps all my secrets.”可知,此处应用 everything,表示“告诉他一切”。故选 B。
(
—______. I can't wait for the robot show there.
A.Yes,that's right
B.Sure,I'd love to
C.Of course not
D.Not at all
B
)6.—Would you like to go to the youth centre with me tomorrow?—______. I can't wait for the robot show there.
A.Yes,that's right
B.Sure,I'd love to
C.Of course not
D.Not at all
答案:
B 【点拨】根据“I can't wait for the robot show there.”可知此处是接受别人的邀请,选项 B 符合语境。故选 B。
四、词语运用。
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Miss Dean is a nurse. She has bright s 1 eyes and she works in a big hospital in the c 2 of the town. The hospital is the biggest in the town and has the b 3 service. Of course, it is also the most expensive in the t 4. It is not far from Miss Dean's home. In fact, it's only about half a mile away, so it's easy for her to get there. She usually goes to the h 5 by bike and she can get there in five minutes.
This morning, Miss Dean got up a little e 6 than before. She wanted to go to the park near the hospital before g 7 to work. But she found her bike w 8 broken. She couldn't repair it by h 9. So she decided to g 10 to work on foot.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Miss Dean is a nurse. She has bright s 1 eyes and she works in a big hospital in the c 2 of the town. The hospital is the biggest in the town and has the b 3 service. Of course, it is also the most expensive in the t 4. It is not far from Miss Dean's home. In fact, it's only about half a mile away, so it's easy for her to get there. She usually goes to the h 5 by bike and she can get there in five minutes.
This morning, Miss Dean got up a little e 6 than before. She wanted to go to the park near the hospital before g 7 to work. But she found her bike w 8 broken. She couldn't repair it by h 9. So she decided to g 10 to work on foot.
1.
smiling
2.
centre
3.
best
4.
town
5.
hospital
6.
earlier
7.
going
8.
was
9.
herself
10.
go
答案:
1. smiling 2. centre 3. best 4. town 5. hospital 6. earlier 7. going 8. was 9. herself 10. go
查看更多完整答案,请扫码查看