第120页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
(
A.Dolphins swim fast.
B.The dress looks shiny in the sun.
C.Peter built his dog a house.
D.The volunteers are cleaning the street.
D
)10.(2025·江苏无锡江阴期末)Which of the following sentences follows the structure “S+V+O”?A.Dolphins swim fast.
B.The dress looks shiny in the sun.
C.Peter built his dog a house.
D.The volunteers are cleaning the street.
答案:
D 【点拨】“Dolphins swim fast.”的结构为“S+V”;“The dress looks shiny in the sun.”的结构为“S+V+P”;“Peter built his dog a house.”的结构为“S+V+IO + DO”;“The volunteers are cleaning the street.”的结构为“S+V+O”。故选D。
三、用括号中所给单词的正确形式填空。
1. I usually feel
2. Look! Her blouse looks
3. It was
4. The classroom is too
5. It is always
1. I usually feel
sleepy
(sleep) after meals.2. Look! Her blouse looks
shiny
(shine) in the sun.3. It was
foggy
(fog) yesterday.4. The classroom is too
noisy
(noise). Please keep quiet!5. It is always
snowy
(snow) and cold in Harbin in winter.
答案:
1.sleepy 2.shiny 3.foggy 4.noisy 5.snowy
四、从方框中选择恰当的词或短语并用其正确的形式填空(每个词或短语只能用一次)。
harvest crops make snowmen blow have snowball fights turn golden brown
1. The wind
2. It’s exciting
3. Farmers
4. Leaves
5. Children enjoy
harvest crops make snowmen blow have snowball fights turn golden brown
1. The wind
blew
hard last night, making trees move and leaves fly around.2. It’s exciting
to have snowball fights
on snowy days.3. Farmers
harvest crops
all day in autumn.4. Leaves
turn golden brown
in autumn. The weather is cool.5. Children enjoy
making snowmen
in winter.
答案:
1.blew 2.to have snowball fights 3.harvest crops 4.turn golden brown 5.making snowmen
五、用括号中所给单词的正确形式填空。
1. It’s
2. The clown’s performance was so
3. He is
4. It’s very
5. I don’t like
1. It’s
cloudy
(cloud) today. Maybe it will rain later.2. The clown’s performance was so
funny
(fun) that everyone laughed.3. He is
lucky
(luck) enough to catch the early bus.4. It’s very
windy
(wind) today. The trees are shaking strongly.5. I don’t like
rainy
(rain) days because I can’t go out to play.
答案:
1.cloudy 2.funny 3.lucky 4.windy 5.rainy
六、词语运用。
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
This is our hometown. It’s quiet and beautiful. There are green hills and clean water here and there. And we can f 1 four different seasons easily. It’s lucky for us to live in such a fine place.
In winter, the ground is c 2 with white snow. It is often very cold and the temperature can drop b 3 zero. And soon it will be a new year once again.
The weather is nice in spring. A windy day is perfect for people to f 4 kites. Bees and butterflies play among f 5. Then they hide away when the April s 6 come.
People often have sweet m 7 of summer days. They go swimming and eat ice cream. They like to p 8 by quiet streams or in the shade of trees.
When autumn comes, leaves t 9 brown and fall into piles upon the ground. Farmers are busy h 10 crops.
1.
6.
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
This is our hometown. It’s quiet and beautiful. There are green hills and clean water here and there. And we can f 1 four different seasons easily. It’s lucky for us to live in such a fine place.
In winter, the ground is c 2 with white snow. It is often very cold and the temperature can drop b 3 zero. And soon it will be a new year once again.
The weather is nice in spring. A windy day is perfect for people to f 4 kites. Bees and butterflies play among f 5. Then they hide away when the April s 6 come.
People often have sweet m 7 of summer days. They go swimming and eat ice cream. They like to p 8 by quiet streams or in the shade of trees.
When autumn comes, leaves t 9 brown and fall into piles upon the ground. Farmers are busy h 10 crops.
1.
feel
2. covered
3. below
4. fly
5. flowers
6.
showers
7. memories
8. play
9. turn
10. harvesting
答案:
1.feel 2.covered 3.below 4.fly 5.flowers 6.showers 7.memories 8.play 9.turn 10.harvesting
查看更多完整答案,请扫码查看