2026年名校金典课堂九年级英语上册人教版成都专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年名校金典课堂九年级英语上册人教版成都专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年名校金典课堂九年级英语上册人教版成都专版》

第204页
二、阅读下面短文,从方框内的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

A.added
B.each other
C.feel like
D.get together
E.while
The sweetest memory of my childhood is about a round table. When I was still little,my whole family would
D
on every festival to have dinner. I like Christmas the best. We kids were used to playing under the table
E
the adult were chatting. My parents enjoyed talking with other relatives very much.
When I got a bit older,my aunt brought back her boyfriend and my grandpa cheerfully
A
another seat to the round table. It seemed a little more crowded,but we all felt much closer to
B
. When I was 12,my grandpa died. However,all my family members agreed that his chair should remain the same. Even though the seat was empty,we
C
that he had never left us. We'll always miss him.
答案: D; E; A; B; C
三、用所给词的适当形式填空。
1. When the weather is good,my family like to have fun
outdoors
. We all like
outdoor
activities.(outdoor)
2. Even if I
slept
10 hours last night,I still feel
sleepy
now. I hope I won't fall
asleep
in class.(sleep)
3. There are 3
laboratories
in our school. And I like the biology
laboratory
because I can see many animal and plant samples(标本)there.(laboratory)
4. —Why is the policeman
running
after the man in black?(run)
—Oh,the man
stole
a woman's wallet just now.(steal)
5. Mr. White is wearing a
suit
today. But I don't think it's
suitable
for the picnic in the afternoon.(suit)
答案: outdoors; outdoor; slept; sleepy; asleep; laboratories; laboratory; running; stole; suit; suitable
四、阅读短文,根据短文内容选择正确答案。


(
A
)1. Which of the blanks can be filled with the underlined word “conveyed” in Passage A?
A. Lu Xun's opinions were freely
through his articles.
B. What children can watch online should be
by their parents.
C. Daniel's left leg was badly
when he was playing football last Sunday.
(
C
)2. What can we infer from these passages?
A. Ancient Chinese knew a lot about the planet Mars.
B. Children's paintings shown in Beijing were all spoken highly of.
C. Worldwide researchers may be allowed to use the Earth Lab soon.
(
C
)3. Which of the following questions is answered in the passages?
A. How does the Earth Lab predict the weather?
B. When was Sanxingdui discovered in Guanghan?
C. Why did those children paint in a mysterious way?
(
B
)4. Which of the following statements are opinions?
①Children's paintings are special and difficult to understand.
②People still haven't uncovered the mystery of Sanxingdui.
③Researchers will be excited about the opening of the virtual lab.
④Zhurong is a rover that is used to discover more about Mars.
A. ①②
B. ①③
C. ②④
(
A
)5. In which column of a newspaper can we find the four passages above?
A. Mysterious world
B. Future Life
C. Interesting Science
答案: A; C; C; B; A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭