第91页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
每个人都收到过礼物,它可能是一本书,一张卡片,一个篮球……在你心目中,你曾收到的最珍贵的礼物是什么?请根据以下提示,以“The Most Valuable Gift I Have Received”为题写一篇英语短文,讲述你最珍贵的礼物的故事。
提示:1. What is the gift?
2. Who was the gift from?
3. When did you get the gift?
4. What is the gift like?
5. Why do you value the gift so much?
要求:1. 包含提示内容,可适当发挥;
2. 文中不得出现真实的姓名和学校名称;
3. 不少于80词。
提示:1. What is the gift?
2. Who was the gift from?
3. When did you get the gift?
4. What is the gift like?
5. Why do you value the gift so much?
要求:1. 包含提示内容,可适当发挥;
2. 文中不得出现真实的姓名和学校名称;
3. 不少于80词。
答案:
【解析】:
本题要求写一篇英语短文,主题是“The Most Valuable Gift I Have Received”(我收到的最珍贵的礼物)。根据题目提示,短文需要包含以下五个要点:1. 礼物是什么;2. 礼物是谁送的;3. 什么时候收到的礼物;4. 礼物的样子或特点;5. 为什么如此珍视这份礼物。在写作过程中,要注意使用适当的时态和语态,保持文章的连贯性和逻辑性,同时确保文中不出现真实的姓名和学校名称,并且字数不少于80词。
【答案】:
The Most Valuable Gift I Have Received
The most valuable gift I have ever received is a beautiful diary book. It was given to me by my best friend, Lily, on my thirteenth birthday.
The diary book is quite special. It has a hard cover with a delicate pattern of flowers on it. Inside, there are numerous blank pages waiting to be filled with my thoughts and memories. What I cherish most about this gift is not its physical appearance, but the sentimental value it holds.
Lily knew that I loved writing and often jotted down my feelings in a notebook. By giving me this diary book, she encouraged me to keep writing and to cherish my memories. Every time I write in it, I am reminded of her and our friendship.
This diary book is more than just a gift; it is a symbol of our friendship and a reminder to capture and treasure every moment in life. That is why it is the most valuable gift I have ever received.
本题要求写一篇英语短文,主题是“The Most Valuable Gift I Have Received”(我收到的最珍贵的礼物)。根据题目提示,短文需要包含以下五个要点:1. 礼物是什么;2. 礼物是谁送的;3. 什么时候收到的礼物;4. 礼物的样子或特点;5. 为什么如此珍视这份礼物。在写作过程中,要注意使用适当的时态和语态,保持文章的连贯性和逻辑性,同时确保文中不出现真实的姓名和学校名称,并且字数不少于80词。
【答案】:
The Most Valuable Gift I Have Received
The most valuable gift I have ever received is a beautiful diary book. It was given to me by my best friend, Lily, on my thirteenth birthday.
The diary book is quite special. It has a hard cover with a delicate pattern of flowers on it. Inside, there are numerous blank pages waiting to be filled with my thoughts and memories. What I cherish most about this gift is not its physical appearance, but the sentimental value it holds.
Lily knew that I loved writing and often jotted down my feelings in a notebook. By giving me this diary book, she encouraged me to keep writing and to cherish my memories. Every time I write in it, I am reminded of her and our friendship.
This diary book is more than just a gift; it is a symbol of our friendship and a reminder to capture and treasure every moment in life. That is why it is the most valuable gift I have ever received.
查看更多完整答案,请扫码查看