第69页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
( )32. Which is TRUE about the history of spaghetti according to the text?
答案:
D
解析:由“Actually its history is still unclear today because there is nothing about it in ancient history books”可知,人们对意大利面的历史并不清楚。故选D。
解析:由“Actually its history is still unclear today because there is nothing about it in ancient history books”可知,人们对意大利面的历史并不清楚。故选D。
A. Marco Polo introduced the history of spaghetti in his books.
B. Marco Polo introduced spaghetti to Asia.
C. Only some scientists know where spaghetti comes from.
D. People don’t know clearly about the history of spaghetti.
B. Marco Polo introduced spaghetti to Asia.
C. Only some scientists know where spaghetti comes from.
D. People don’t know clearly about the history of spaghetti.
答案:
( )33. The underlined word “It” refers to “______”.
答案:
B
解析:前文提到“Long long ago you should knead the flour. It was hard work”,“It”指代“kneading the flour”(揉捏面粉)。故选B。
解析:前文提到“Long long ago you should knead the flour. It was hard work”,“It”指代“kneading the flour”(揉捏面粉)。故选B。
A. Adding tomato sauce
B. Kneading the flour
C. Cutting chicken
D. Enjoying spaghetti
B. Kneading the flour
C. Cutting chicken
D. Enjoying spaghetti
答案:
( )34. Which shape of spaghetti is NOT mentioned in the text?
答案:
C
解析:文中提到的形状有“round-shaped”(圆形)、“look like leaves”(叶子形)、“similar to noodles”(长条形),未提及“curly shape”(卷曲形)。故选C。
解析:文中提到的形状有“round-shaped”(圆形)、“look like leaves”(叶子形)、“similar to noodles”(长条形),未提及“curly shape”(卷曲形)。故选C。
A. Leave shape.
B. Round shape.
C. Curly shape.
D. Long shape.
B. Round shape.
C. Curly shape.
D. Long shape.
答案:
( )35. What’s the best title for the text?
答案:
D
解析:全文围绕意大利面的制作、历史、形状、口味等展开,“Spaghetti”(意大利面)作为标题最全面。故选D。
解析:全文围绕意大利面的制作、历史、形状、口味等展开,“Spaghetti”(意大利面)作为标题最全面。故选D。
A. The History of Spaghetti
B. How to Make Spaghetti
C. Different Flavors of Spaghetti
D. Spaghetti
B. How to Make Spaghetti
C. Different Flavors of Spaghetti
D. Spaghetti
答案:
D
Most schools have cooking lessons for children between the ages of seven and fourteen in England. It is part of a plan to get children to study more life skills. We want to know what you think. 36
Emily thinks that the teacher should teach every child how to cook as it is a life skill. 37 It could also help stop being too heavy if they cook instead of getting a takeaway (外卖).
Catherine says having cooking lessons at school is a good idea. “ 38 Not only can it teach children to be healthy but it can also show them how to be safe when cooking at home. It can also help children to take care of themselves when they are older.”
Ruby says they shouldn’t let little kids make their own meals because they may hurt themselves. 39 Kids from 10 or older should start learning how to cook.
40 Anna thinks children should learn to cook because they will learn what healthy food is and they could also help their parents in the kitchen.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、完整,并将其标号填在下面题号后的横线上。
A. I agree to set up cooking classes for children.
B. Here are some of the ideas.
C. Children between six and nine are too young.
D. Parents should also teach their children how to cook.
E. Healthy food is good for children's health.
36. ______ 37. ______ 38. ______ 39. ______ 40. ______
Most schools have cooking lessons for children between the ages of seven and fourteen in England. It is part of a plan to get children to study more life skills. We want to know what you think. 36
Emily thinks that the teacher should teach every child how to cook as it is a life skill. 37 It could also help stop being too heavy if they cook instead of getting a takeaway (外卖).
Catherine says having cooking lessons at school is a good idea. “ 38 Not only can it teach children to be healthy but it can also show them how to be safe when cooking at home. It can also help children to take care of themselves when they are older.”
Ruby says they shouldn’t let little kids make their own meals because they may hurt themselves. 39 Kids from 10 or older should start learning how to cook.
40 Anna thinks children should learn to cook because they will learn what healthy food is and they could also help their parents in the kitchen.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、完整,并将其标号填在下面题号后的横线上。
A. I agree to set up cooking classes for children.
B. Here are some of the ideas.
C. Children between six and nine are too young.
D. Parents should also teach their children how to cook.
E. Healthy food is good for children's health.
36. ______ 37. ______ 38. ______ 39. ______ 40. ______
答案:
36. B 37. E 38. A 39. C 40. D
解析:36. 前文提到“想知道你的想法”,后文列举不同人的观点,用B项“Here are some of the ideas.”引出观点,符合逻辑。
37. Emily提到“做饭能帮助避免超重”,E项“健康食物对孩子健康有益”承接此内容,说明健康的重要性。
38. Catherine认为“烹饪课是好主意”,A项“I agree to set up cooking classes...”表达同意开设课程,呼应其观点。
39. Ruby说“小孩子可能受伤”,后文“10岁以上开始学”,C项“6-9岁太小”解释不建议小孩子学的原因。
40. 剩余D项“父母也应教孩子做饭”,Anna提到“帮助父母”,D项补充父母的角色,符合语境。
解析:36. 前文提到“想知道你的想法”,后文列举不同人的观点,用B项“Here are some of the ideas.”引出观点,符合逻辑。
37. Emily提到“做饭能帮助避免超重”,E项“健康食物对孩子健康有益”承接此内容,说明健康的重要性。
38. Catherine认为“烹饪课是好主意”,A项“I agree to set up cooking classes...”表达同意开设课程,呼应其观点。
39. Ruby说“小孩子可能受伤”,后文“10岁以上开始学”,C项“6-9岁太小”解释不建议小孩子学的原因。
40. 剩余D项“父母也应教孩子做饭”,Anna提到“帮助父母”,D项补充父母的角色,符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看