第124页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
B
Once upon a time, there were some spiders(蜘蛛) in a room of a museum. There were many old paintings in the room. Since few people came to the room, the spiders spun webs (织网) on the paintings happily. There was a spider who spun the best web. His name was Carter.
However, the museum wanted to clean the room and needed to take all the paintings out. All the spiders were worried when they got the news, but Carter were not. "Don't worry," said Carter. "They would only take a few paintings out."
Many spiders left before workers moved out the paintings, but Carter continued spinning his web. He didn't want to find a new place to live in.
One day, workers came to take the paintings. Carter began to worry. Although he didn't want to leave his web, he decided to go. Just after Carter ran away, people found his web and destroyed it. Carter was very sad, but he learned the importance of change. At last, Carter found a quiet place in a small park. He spun a better web there and became a happier spider.
In fact, change is not always bad. Sometimes change may bring you something better. Learning to change is also a good experience.
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )26. Why did the museum take all the paintings out?
A. To sell them.
B. To clean them.
C. To show them.
D. To clean the room.
( )27. We can know from the text that ______.
A. Carter liked the paintings
B. Carter liked his web very much
C. Carter wanted to move out of the room
D. Carter stopped spinning when he got the news
( )28. How did Carter feel when workers came to take out the paintings?
A. Worried.
B. Angry.
C. Surprised.
D. Uncomfortable.
( )29. What does the underlined word "destroyed" mean in Chinese?
A. 建立
B. 清洗
C. 修饰
D. 毁坏
( )30. What can we learn from the text?
A. Practice makes perfect.
B. Change may make you better.
C. Think twice before taking action.
D. A happy life comes from hard work.
Once upon a time, there were some spiders(蜘蛛) in a room of a museum. There were many old paintings in the room. Since few people came to the room, the spiders spun webs (织网) on the paintings happily. There was a spider who spun the best web. His name was Carter.
However, the museum wanted to clean the room and needed to take all the paintings out. All the spiders were worried when they got the news, but Carter were not. "Don't worry," said Carter. "They would only take a few paintings out."
Many spiders left before workers moved out the paintings, but Carter continued spinning his web. He didn't want to find a new place to live in.
One day, workers came to take the paintings. Carter began to worry. Although he didn't want to leave his web, he decided to go. Just after Carter ran away, people found his web and destroyed it. Carter was very sad, but he learned the importance of change. At last, Carter found a quiet place in a small park. He spun a better web there and became a happier spider.
In fact, change is not always bad. Sometimes change may bring you something better. Learning to change is also a good experience.
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )26. Why did the museum take all the paintings out?
A. To sell them.
B. To clean them.
C. To show them.
D. To clean the room.
( )27. We can know from the text that ______.
A. Carter liked the paintings
B. Carter liked his web very much
C. Carter wanted to move out of the room
D. Carter stopped spinning when he got the news
( )28. How did Carter feel when workers came to take out the paintings?
A. Worried.
B. Angry.
C. Surprised.
D. Uncomfortable.
( )29. What does the underlined word "destroyed" mean in Chinese?
A. 建立
B. 清洗
C. 修饰
D. 毁坏
( )30. What can we learn from the text?
A. Practice makes perfect.
B. Change may make you better.
C. Think twice before taking action.
D. A happy life comes from hard work.
答案:
26. D
解析:由“the museum wanted to clean the room and needed to take all the paintings out”可知,博物馆移出画是为了打扫房间,故选D。
27. B
解析:由“Many spiders left...but Carter continued spinning his web. He didn't want to find a new place to live in.”可知,Carter非常喜欢他的网,不愿离开,故选B。
28. A
解析:由“One day, workers came to take the paintings. Carter began to worry.”可知,Carter感到担心,故选A。
29. D
解析:根据上下文,Carter离开后,人们发现他的网并“destroyed it”,结合他很伤心,可知“destroyed”意为“毁坏”,故选D。
30. B
解析:文章最后总结“change is not always bad. Sometimes change may bring you something better”,即改变可能让你变得更好,故选B。
解析:由“the museum wanted to clean the room and needed to take all the paintings out”可知,博物馆移出画是为了打扫房间,故选D。
27. B
解析:由“Many spiders left...but Carter continued spinning his web. He didn't want to find a new place to live in.”可知,Carter非常喜欢他的网,不愿离开,故选B。
28. A
解析:由“One day, workers came to take the paintings. Carter began to worry.”可知,Carter感到担心,故选A。
29. D
解析:根据上下文,Carter离开后,人们发现他的网并“destroyed it”,结合他很伤心,可知“destroyed”意为“毁坏”,故选D。
30. B
解析:文章最后总结“change is not always bad. Sometimes change may bring you something better”,即改变可能让你变得更好,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看