第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
B
Bike tourism(旅游) becomes more and more popular around the world, according to the Adventure Cycling Association.
Bicycle tourists(游客) have an online community. For example, crazyguyonabike.com has many cyclists’ trip stories and warmshowers.org provides the information of people who want to entertain(招待) cyclists.
Dennis Swift is one of the cyclists. He rode across the US last year with his friends. Six people started the tour and three finished. They rode 56 days and rode about 60 miles each day. Swift is planning to take part in a Virginia bike tour this year.
“Riding is my way of keeping healthy,” he said. “And I can meet different people. It is great.”
Rachel Huygens is a nurse who likes travelling by bicycle. She met her husband, Patrick while bicycle touring. “Cycle touring can become addictive,” Rachel said. “We can’t stop. We have cycled together in 55 countries around the world and we will be on the way at any time we like. Of course, we may have some problems during the trip, like food and language problems, bad road and weather conditions, but when we are on the bike, we forget all the worries and enjoy ourselves.”
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )26. We can find ________ on crazyguyonabike.com.
A. cyclists’ trip stories
B. the prices of bikes
C. places of interest
D. hotel information
( )27. Which of the following is TRUE about Dennis Swift and his tour last year?
A. Six people finished riding across the US.
B. He will go on a Virginia bike tour next year.
C. He and his friends rode 50 miles each day.
D. He thinks meeting different people is great.
( )28. What does the underlined word “addictive” mean in Chinese here?
A. 惊险的
B. 上瘾的
C. 匆忙的
D. 舒服的
( )29. What problems during bike tours are mentioned in the passage?
①Cost ②Food ③Accidents ④Language ⑤Living conditions
A. ①②
B. ③④
C. ②④
D. ③⑤
( )30. What is the best title for the passage?
A. Riding a Bike Is Good for Everyone to Keep Healthy
B. Travelling Around the World by Bike
C. The Difficulties During a Bike Tour
D. Where People Plan to Travel by Bike
Bike tourism(旅游) becomes more and more popular around the world, according to the Adventure Cycling Association.
Bicycle tourists(游客) have an online community. For example, crazyguyonabike.com has many cyclists’ trip stories and warmshowers.org provides the information of people who want to entertain(招待) cyclists.
Dennis Swift is one of the cyclists. He rode across the US last year with his friends. Six people started the tour and three finished. They rode 56 days and rode about 60 miles each day. Swift is planning to take part in a Virginia bike tour this year.
“Riding is my way of keeping healthy,” he said. “And I can meet different people. It is great.”
Rachel Huygens is a nurse who likes travelling by bicycle. She met her husband, Patrick while bicycle touring. “Cycle touring can become addictive,” Rachel said. “We can’t stop. We have cycled together in 55 countries around the world and we will be on the way at any time we like. Of course, we may have some problems during the trip, like food and language problems, bad road and weather conditions, but when we are on the bike, we forget all the worries and enjoy ourselves.”
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )26. We can find ________ on crazyguyonabike.com.
A. cyclists’ trip stories
B. the prices of bikes
C. places of interest
D. hotel information
( )27. Which of the following is TRUE about Dennis Swift and his tour last year?
A. Six people finished riding across the US.
B. He will go on a Virginia bike tour next year.
C. He and his friends rode 50 miles each day.
D. He thinks meeting different people is great.
( )28. What does the underlined word “addictive” mean in Chinese here?
A. 惊险的
B. 上瘾的
C. 匆忙的
D. 舒服的
( )29. What problems during bike tours are mentioned in the passage?
①Cost ②Food ③Accidents ④Language ⑤Living conditions
A. ①②
B. ③④
C. ②④
D. ③⑤
( )30. What is the best title for the passage?
A. Riding a Bike Is Good for Everyone to Keep Healthy
B. Travelling Around the World by Bike
C. The Difficulties During a Bike Tour
D. Where People Plan to Travel by Bike
答案:
26. A
解析:根据“crazyguyonabike.com has many cyclists’ trip stories”可知,在该网站能找到骑行者的旅行故事,选A。
27. D
解析:A项,根据“Six people started the tour and three finished”可知6人开始3人完成,A错误;B项,根据“Swift is planning to take part in a Virginia bike tour this year”可知是今年不是明年,B错误;C项,根据“rode about 60 miles each day”可知每天骑约60英里,C错误;D项,根据“And I can meet different people. It is great”可知他认为遇见不同的人很棒,D正确,选D。
28. B
解析:根据“We can’t stop”(我们无法停止)可知“addictive”意为“上瘾的”,选B。
29. C
解析:根据“like food and language problems”可知提到了食物和语言问题,即②④,选C。
30. B
解析:文章主要介绍自行车旅游在全球越来越受欢迎,以及骑行者的经历,B项“骑自行车环游世界”最能概括主旨,选B。
解析:根据“crazyguyonabike.com has many cyclists’ trip stories”可知,在该网站能找到骑行者的旅行故事,选A。
27. D
解析:A项,根据“Six people started the tour and three finished”可知6人开始3人完成,A错误;B项,根据“Swift is planning to take part in a Virginia bike tour this year”可知是今年不是明年,B错误;C项,根据“rode about 60 miles each day”可知每天骑约60英里,C错误;D项,根据“And I can meet different people. It is great”可知他认为遇见不同的人很棒,D正确,选D。
28. B
解析:根据“We can’t stop”(我们无法停止)可知“addictive”意为“上瘾的”,选B。
29. C
解析:根据“like food and language problems”可知提到了食物和语言问题,即②④,选C。
30. B
解析:文章主要介绍自行车旅游在全球越来越受欢迎,以及骑行者的经历,B项“骑自行车环游世界”最能概括主旨,选B。
查看更多完整答案,请扫码查看