2025年节节高大象出版社八年级英语下册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年节节高大象出版社八年级英语下册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年节节高大象出版社八年级英语下册仁爱版》

二、阅读理解(20小题,每小题2分,共40分)
阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题。
A
School Uniform Design Competition(比赛)
* Host:
Sunshine Middle School
* Competitors:
All the students in the school can take part in the competition. Parents are also welcome.
* Time:
Collecting designs: May 15th to June 16th
The results will come out a month after the collecting.
* Prizes:
The first prize (one): 200 dollars
The second prize (two): 100 dollars
The third prize (five): 50 dollars
* How to join:
Send your design and your personal information to the competition committee(委员会) at sunshine@163.com.
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )21. What's the competition for?
A. Designing the school uniform.
B. Raising money for poor students.
C. Collecting teaching designs.
D. Changing students' opinions on the school uniform.
( )22. Who can take part in the competition?
A. Bill, a member of the committee of Lantian Middle School.
B. Tina, an 8th grader in Lantian Middle School.
C. Monica, an art teacher in Sunshine Middle School.
D. Richard, a father of a 13-year-old student in Sunshine Middle School.
( )23. When can the competitors know the results of the competition?
A. In May. B. In June. C. In July. D. In August.
( )24. What can we know from the text?
A. Students need to join in the competition with parents.
B. The winner of the competition may get no less than 200 dollars.
C. You can e-mail your design and information to the committee.
D. There will be nine winners in all.
( )25. Where may we see the text?
A. In the textbook. B. In an instruction. C. In a travel guide. D. In a school newspaper.
答案: 21. A
解析:标题为"School Uniform Design Competition",可知比赛是为了"设计校服",故选A。
22. D
解析:根据"Competitors: All the students in the school can take part... Parents are also welcome.",Richard是Sunshine中学学生的父亲,符合要求,故选D。
23. C
解析:"Collecting designs: May 15th to June 16th. The results will come out a month after the collecting.",6月16日后一个月是7月,故选C。
24. C
解析:根据"How to join: Send... to the competition committee at sunshine@163.com.",可知可以发邮件,故选C。
25. D
解析:这是学校举办的比赛通知,最可能出现在"学校报纸"上,故选D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭