第108页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
B
A "Street Clothing Store" gave out a job-wanted ad on the street. They wanted a strong helper. Ryan got the job and started to work at once. There were a lot of clothes hangers(衣架) and all the clothes were on one truck. Ryan's first task was to put up the clothes on the clothes hangers. To his surprise, he found there weren't any price tags(价签) on the clothes. Just as he wanted to ask, a tramp(流浪汉) came over. He watched a black coat. Mark, another seller, said to the tramp, "Gentleman, they are all free. You may choose the clothing you like." The tramp didn't believe what he said, but that's true. The tramp took the black coat and left happily. Ryan understood everything. For the following afternoon, Ryan and Mark were busy helping many poor people choose the clothes they liked for free.
The news about the Street Clothing Store spread quickly. Many people knew it and a lot of volunteers(志愿者) came to help them hang up the clothes. Mark and Ryan worked happily in their Street Clothing Store every day. What's more, more and more similar street stores appeared. The Street Clothing Store was a good example. It taught us how to make giving and accepting with dignity(尊严).
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )26. What kind of helper does the store need?
A. Clever. B. Handsome. C. Kind-hearted. D. Strong.
( )27. What's Ryan's first task?
A. To sell clothes. B. To wash the clothes. C. To hang up the clothes. D. To put price tags on clothes.
( )28. Why didn't the clothes have price tags?
A. Because the boss took them away. B. Because they were all free. C. Because they had the same price. D. Because the clothes were all old.
( )29. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. The tramp took away a brown coat for free.
B. Mark sold a coat to a tramp at a very low price.
C. A lot of tramps helped them hang up clothes.
D. More and more similar street stores appeared.
( )30. Which is the best title of this passage?
A. A Clothing Store B. A Lucky Tramp C. A Piece of Good News D. A Good Example
A "Street Clothing Store" gave out a job-wanted ad on the street. They wanted a strong helper. Ryan got the job and started to work at once. There were a lot of clothes hangers(衣架) and all the clothes were on one truck. Ryan's first task was to put up the clothes on the clothes hangers. To his surprise, he found there weren't any price tags(价签) on the clothes. Just as he wanted to ask, a tramp(流浪汉) came over. He watched a black coat. Mark, another seller, said to the tramp, "Gentleman, they are all free. You may choose the clothing you like." The tramp didn't believe what he said, but that's true. The tramp took the black coat and left happily. Ryan understood everything. For the following afternoon, Ryan and Mark were busy helping many poor people choose the clothes they liked for free.
The news about the Street Clothing Store spread quickly. Many people knew it and a lot of volunteers(志愿者) came to help them hang up the clothes. Mark and Ryan worked happily in their Street Clothing Store every day. What's more, more and more similar street stores appeared. The Street Clothing Store was a good example. It taught us how to make giving and accepting with dignity(尊严).
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )26. What kind of helper does the store need?
A. Clever. B. Handsome. C. Kind-hearted. D. Strong.
( )27. What's Ryan's first task?
A. To sell clothes. B. To wash the clothes. C. To hang up the clothes. D. To put price tags on clothes.
( )28. Why didn't the clothes have price tags?
A. Because the boss took them away. B. Because they were all free. C. Because they had the same price. D. Because the clothes were all old.
( )29. Which of the following is TRUE according to the passage?
A. The tramp took away a brown coat for free.
B. Mark sold a coat to a tramp at a very low price.
C. A lot of tramps helped them hang up clothes.
D. More and more similar street stores appeared.
( )30. Which is the best title of this passage?
A. A Clothing Store B. A Lucky Tramp C. A Piece of Good News D. A Good Example
答案:
26. D
解析:根据"They wanted a strong helper."可知商店需要"强壮的"帮手,故选D。
27. C
解析:根据"Ryan's first task was to put up the clothes on the clothes hangers.",put up the clothes即hang up the clothes,故选C。
28. B
解析:根据"they are all free"可知衣服没有价签是因为"全部免费",故选B。
29. D
解析:根据"more and more similar street stores appeared"可知D项正确,故选D。
30. D
解析:文章最后提到"The Street Clothing Store was a good example.",点明主旨,故选D。
解析:根据"They wanted a strong helper."可知商店需要"强壮的"帮手,故选D。
27. C
解析:根据"Ryan's first task was to put up the clothes on the clothes hangers.",put up the clothes即hang up the clothes,故选C。
28. B
解析:根据"they are all free"可知衣服没有价签是因为"全部免费",故选B。
29. D
解析:根据"more and more similar street stores appeared"可知D项正确,故选D。
30. D
解析:文章最后提到"The Street Clothing Store was a good example.",点明主旨,故选D。
C
We often worry about what others will think of us because of our clothes. But researchers are beginning to think that our clothing has a powerful effect on how we see ourselves.
Scientists Adam Galinsky and Hajo Adams report that there is science behind our style. In their research, Galinsky and Adams had some participants wear white coats similar to the ones scientists or doctors wear. Other participants wore their normal clothes. In the experiment, participants saw cards with different-colored words on them. They had to say the color of the word they saw. The people wearing the white coats said the correct color more often. They thought that the white coats made the participants feel more confident and careful.
We often worry about what others will think of us because of our clothes. But researchers are beginning to think that our clothing has a powerful effect on how we see ourselves.
Scientists Adam Galinsky and Hajo Adams report that there is science behind our style. In their research, Galinsky and Adams had some participants wear white coats similar to the ones scientists or doctors wear. Other participants wore their normal clothes. In the experiment, participants saw cards with different-colored words on them. They had to say the color of the word they saw. The people wearing the white coats said the correct color more often. They thought that the white coats made the participants feel more confident and careful.
答案:
查看更多完整答案,请扫码查看