第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
Time Activities
Day 1 Arrive in Shangri-La. You will meet your local guide at the airport or the station and he or she will take you to the hotel. Visit Napa Lake in your free time in the afternoon.
Day 2 Drive to Lijiang (about 2 hours) and visit Tiger Leaping Gorge (虎跳峡) on the way. After you reach Lijiang, you can visit Black Dragon Pond and Jade Dragon Snow Mountain. You can take the cable cars (缆车) to Baisha Village in Lijiang.
Day 3 Take a bus to Dali (about 3.5 hours). You can go boating on Erhai Lake, visit Bai Village, Xizhou and Zhoucheng or do some shopping in the old Dali town.
Day 4 Fly to Kunming in the morning, which is the capital of Yunnan. Then take a tour to the Stone Forest. In the afternoon, end your trip and leave Kunming by air.
Contact Information
Tel: 010-8974630
Working time: 9:00-17:00 from Monday to Friday
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )21. ________ will take you to the hotel when you arrive in Shangri-La.
A. Your local guide B. Your friends C. Your parents D. Your driver
( )22. You can visit the old Dali town ________.
A. on the first day B. on the second day C. on the third day D. on the fourth day
( )23. How can you go to Kunming on the fourth day?
A. By bus. B. By plane. C. By car. D. By train.
( )24. When can you call the agency if you want to get more information?
A. At 19:00 on Wednesday. B. At 8:30 on Tuesday.
C. At 14:00 on Sunday. D. At 10:30 on Thursday.
( )25. Where does this passage probably come from?
A. A story. B. An ad. C. A play. D. A news report
Day 1 Arrive in Shangri-La. You will meet your local guide at the airport or the station and he or she will take you to the hotel. Visit Napa Lake in your free time in the afternoon.
Day 2 Drive to Lijiang (about 2 hours) and visit Tiger Leaping Gorge (虎跳峡) on the way. After you reach Lijiang, you can visit Black Dragon Pond and Jade Dragon Snow Mountain. You can take the cable cars (缆车) to Baisha Village in Lijiang.
Day 3 Take a bus to Dali (about 3.5 hours). You can go boating on Erhai Lake, visit Bai Village, Xizhou and Zhoucheng or do some shopping in the old Dali town.
Day 4 Fly to Kunming in the morning, which is the capital of Yunnan. Then take a tour to the Stone Forest. In the afternoon, end your trip and leave Kunming by air.
Contact Information
Tel: 010-8974630
Working time: 9:00-17:00 from Monday to Friday
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )21. ________ will take you to the hotel when you arrive in Shangri-La.
A. Your local guide B. Your friends C. Your parents D. Your driver
( )22. You can visit the old Dali town ________.
A. on the first day B. on the second day C. on the third day D. on the fourth day
( )23. How can you go to Kunming on the fourth day?
A. By bus. B. By plane. C. By car. D. By train.
( )24. When can you call the agency if you want to get more information?
A. At 19:00 on Wednesday. B. At 8:30 on Tuesday.
C. At 14:00 on Sunday. D. At 10:30 on Thursday.
( )25. Where does this passage probably come from?
A. A story. B. An ad. C. A play. D. A news report
答案:
21.A 解析:根据Day 1“your local guide... will take you to the hotel”可知,选A。
22.C 解析:根据Day 3“do some shopping in the old Dali town”可知,选C。
23.B 解析:根据Day 4“Fly to Kunming”可知,选B。
24.D 解析:根据Working time“9:00-17:00 from Monday to Friday”,周四10:30在工作时间内,选D。
25.B 解析:文章介绍云南旅游行程和联系方式,是一则广告,选B。
22.C 解析:根据Day 3“do some shopping in the old Dali town”可知,选C。
23.B 解析:根据Day 4“Fly to Kunming”可知,选B。
24.D 解析:根据Working time“9:00-17:00 from Monday to Friday”,周四10:30在工作时间内,选D。
25.B 解析:文章介绍云南旅游行程和联系方式,是一则广告,选B。
B
I was small for my age. I was shy and it was hard for me to make friends. However, learning came quite easy for me. I was the best in most of my classes, but PE class was my nightmare (噩梦).
Miss Forsythe was our PE teacher. She was always full of energy. Everyone liked her. She said that we all had to come to her classes. No one could hide from Miss Forsythe!
One day she told me she wanted me to play a game with another girl in a PE show. I was worried that I couldn’t do a good job, but she encouraged and asked me to do it. So I had no choice (选择) but to agree.
It was a dancing game. We danced around. According to (依照) Miss Forsythe, I had to pick up Ann when we finished the dance. Since I was not strong enough to pick the tallest girl up, it was she who picked me up. I suddenly felt ten feet tall! It was a success and everybody cheered for us. I smiled confidently.
The show certainly did not need me at all! But Miss Forsythe’s understanding and willingness to create (创造) a place for me in it gave me so much confidence!
I was small for my age. I was shy and it was hard for me to make friends. However, learning came quite easy for me. I was the best in most of my classes, but PE class was my nightmare (噩梦).
Miss Forsythe was our PE teacher. She was always full of energy. Everyone liked her. She said that we all had to come to her classes. No one could hide from Miss Forsythe!
One day she told me she wanted me to play a game with another girl in a PE show. I was worried that I couldn’t do a good job, but she encouraged and asked me to do it. So I had no choice (选择) but to agree.
It was a dancing game. We danced around. According to (依照) Miss Forsythe, I had to pick up Ann when we finished the dance. Since I was not strong enough to pick the tallest girl up, it was she who picked me up. I suddenly felt ten feet tall! It was a success and everybody cheered for us. I smiled confidently.
The show certainly did not need me at all! But Miss Forsythe’s understanding and willingness to create (创造) a place for me in it gave me so much confidence!
答案:
查看更多完整答案,请扫码查看