第109页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
Fashion blogger Jessica Quirk believes that our clothes greatly affect how we feel about ourselves. She says that people should pay more attention to what they wear. For example, we should choose a look that makes us feel more creative and happy. One way to do this at work is to "dress up for the exciting job we want". Another way is to wear special clothes that means something to us. For example, Quirk wears one pair of shoes to all her important meetings. They are her "lucky" shoes.
Our clothes are "like our second skin". The clothes we wear can affect our behavior. They can also tell the world something about us.
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )31. What does the underlined word "participants" mean in Chinese?
A. 参与者
B. 调研者
C. 科研者
D. 普通市民
( )32. Which is the right order of the research?
a. Participants looked at the words each written in a different color.
b. The researches counted the correct items.
c. The participants said the color, not the words.
d. The researchers gave some participants white coats to wear.
A. d→c→a→b
B. d→a→c→b
C. b→a→c→d
D. b→c→a→d
( )33. If your friend likes wearing white clothes, he may be _______.
A. handsome and tidy
B. confident and careful
C. powerful and rich
D. hard-working and strict
( )34. When does Quirk wear her "lucky" shoes?
A. When she meets her good friends.
B. When she has her birthday party.
C. When she attends important meetings.
D. When she goes shopping.
( )35. What does the text mainly tell us?
A. Wearing right clothes is of great importance.
B. Knowing how to make clothes is necessary.
C. We'd better wear white clothes often.
D. We shouldn't comment(评论) on others' clothes.
Our clothes are "like our second skin". The clothes we wear can affect our behavior. They can also tell the world something about us.
根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
( )31. What does the underlined word "participants" mean in Chinese?
A. 参与者
B. 调研者
C. 科研者
D. 普通市民
( )32. Which is the right order of the research?
a. Participants looked at the words each written in a different color.
b. The researches counted the correct items.
c. The participants said the color, not the words.
d. The researchers gave some participants white coats to wear.
A. d→c→a→b
B. d→a→c→b
C. b→a→c→d
D. b→c→a→d
( )33. If your friend likes wearing white clothes, he may be _______.
A. handsome and tidy
B. confident and careful
C. powerful and rich
D. hard-working and strict
( )34. When does Quirk wear her "lucky" shoes?
A. When she meets her good friends.
B. When she has her birthday party.
C. When she attends important meetings.
D. When she goes shopping.
( )35. What does the text mainly tell us?
A. Wearing right clothes is of great importance.
B. Knowing how to make clothes is necessary.
C. We'd better wear white clothes often.
D. We shouldn't comment(评论) on others' clothes.
答案:
31. A
解析:根据第二段“In their research, Galinsky and Adams had some participants wear white coats...”可知“participants”指参与研究的人,即“参与者”,选A。
32. B
解析:研究步骤:首先研究者给部分参与者穿白大褂(d),然后参与者看不同颜色的单词(a),接着参与者说出颜色(c),最后研究者统计正确数量(b),顺序为d→a→c→b,选B。
33. B
解析:根据第二段“The people wearing the white coats... feel more confident and careful”可知穿白色衣服可能让人自信且细心,选B。
34. C
解析:根据第三段“Quirk wears one pair of shoes to all her important meetings. They are her 'lucky' shoes.”可知在重要会议时穿,选C。
35. A
解析:文章开头提到“our clothing has a powerful effect on how we see ourselves”,结尾强调衣服影响行为和自我认知,主要说明穿合适衣服的重要性,选A。
解析:根据第二段“In their research, Galinsky and Adams had some participants wear white coats...”可知“participants”指参与研究的人,即“参与者”,选A。
32. B
解析:研究步骤:首先研究者给部分参与者穿白大褂(d),然后参与者看不同颜色的单词(a),接着参与者说出颜色(c),最后研究者统计正确数量(b),顺序为d→a→c→b,选B。
33. B
解析:根据第二段“The people wearing the white coats... feel more confident and careful”可知穿白色衣服可能让人自信且细心,选B。
34. C
解析:根据第三段“Quirk wears one pair of shoes to all her important meetings. They are her 'lucky' shoes.”可知在重要会议时穿,选C。
35. A
解析:文章开头提到“our clothing has a powerful effect on how we see ourselves”,结尾强调衣服影响行为和自我认知,主要说明穿合适衣服的重要性,选A。
D
Should kids wear school uniforms? Here are some students' answers.
I want school uniforms at school. The reason is that they save money. Also, you don't have to worry about finding an outfit(服装) for the next day. 36 That is why I want them.
School uniforms make everything easier. We don't have to waste time picking out clothes. There will be no bullying(欺凌) about different clothes. The bad part is that students can be bored with them after a long time. 37
You are easier to find at a field trip. And what's more, you won't be bullied about your clothes because you are wearing the same clothes. 38
There are many reasons for wearing school uniforms. 39 For example, if you get lost during a field trip, it is easier to find you. Second, it saves money.
It is a waste of money buying them. Wearing them also makes kids feel like they are in prison(监狱). 40 Different clothes students wear can show their own likes.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、完整,并将其标号填在下面题号后的横线上。
A. First, it's safer.
B. You will also not be late for school and you will not get into trouble.
C. It also cuts off the personality.
D. So wearing school uniforms two days in a week is OK.
E. Finally, you don't need to worry about wearing inappropriate(不合适的) clothes.
36._________ 37._________ 38._________ 39._________ 40._________
Should kids wear school uniforms? Here are some students' answers.
I want school uniforms at school. The reason is that they save money. Also, you don't have to worry about finding an outfit(服装) for the next day. 36 That is why I want them.
School uniforms make everything easier. We don't have to waste time picking out clothes. There will be no bullying(欺凌) about different clothes. The bad part is that students can be bored with them after a long time. 37
You are easier to find at a field trip. And what's more, you won't be bullied about your clothes because you are wearing the same clothes. 38
There are many reasons for wearing school uniforms. 39 For example, if you get lost during a field trip, it is easier to find you. Second, it saves money.
It is a waste of money buying them. Wearing them also makes kids feel like they are in prison(监狱). 40 Different clothes students wear can show their own likes.
根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使文章意思通顺、完整,并将其标号填在下面题号后的横线上。
A. First, it's safer.
B. You will also not be late for school and you will not get into trouble.
C. It also cuts off the personality.
D. So wearing school uniforms two days in a week is OK.
E. Finally, you don't need to worry about wearing inappropriate(不合适的) clothes.
36._________ 37._________ 38._________ 39._________ 40._________
答案:
36. B
解析:前文讲校服省钱、不用找服装,B项“也不会迟到或惹麻烦”承接好处,符合语境。
37. D
解析:前文说长时间穿会厌烦,D项“每周穿两天校服就好”提出解决办法,符合语境。
38. E
解析:前文讲不会因衣服被欺凌,E项“最后,不用担心穿不合适的衣服”补充另一个好处,“Finally”符合逻辑。
39. A
解析:后文有“Second”,前文应是“First”,A项“首先,更安全”符合,对应“field trip时容易被找到”。
40. C
解析:前文说像在监狱,后文讲不同衣服展示喜好,C项“也剥夺了个性”衔接,说明校服缺点,符合语境。
解析:前文讲校服省钱、不用找服装,B项“也不会迟到或惹麻烦”承接好处,符合语境。
37. D
解析:前文说长时间穿会厌烦,D项“每周穿两天校服就好”提出解决办法,符合语境。
38. E
解析:前文讲不会因衣服被欺凌,E项“最后,不用担心穿不合适的衣服”补充另一个好处,“Finally”符合逻辑。
39. A
解析:后文有“Second”,前文应是“First”,A项“首先,更安全”符合,对应“field trip时容易被找到”。
40. C
解析:前文说像在监狱,后文讲不同衣服展示喜好,C项“也剥夺了个性”衔接,说明校服缺点,符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看