第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
( )31. Why does regular exercise help us think better?
A. Because it helps us relax.
B. Because it helps us read more books.
C. Because it helps blood move around in our brains.
A. Because it helps us relax.
B. Because it helps us read more books.
C. Because it helps blood move around in our brains.
答案:
C
解析:(注:此处题目原文第11题与C篇题目混淆,根据C篇内容修正为31题)原文未直接提及,但根据常识及题目选项,规律运动帮助思考是因为促进脑部血液循环,故选C。(注:实际根据用户提供的C篇文本,31题应为Empathy Day的目的,前文已按C篇正确解答,此处为格式调整)
解析:(注:此处题目原文第11题与C篇题目混淆,根据C篇内容修正为31题)原文未直接提及,但根据常识及题目选项,规律运动帮助思考是因为促进脑部血液循环,故选C。(注:实际根据用户提供的C篇文本,31题应为Empathy Day的目的,前文已按C篇正确解答,此处为格式调整)
( )31. What is the main purpose of Empathy Day?
A. To improve reading skills.
B. To show sports examples.
C. To learn about different emotions.
D. To encourage kindness through empathy.
A. To improve reading skills.
B. To show sports examples.
C. To learn about different emotions.
D. To encourage kindness through empathy.
答案:
D
解析:原文“Empathy Day is on 8 June. It’s a chance to learn more about empathy and how it can be used to create a kinder world.”,即通过同理心鼓励善意,故选D。
解析:原文“Empathy Day is on 8 June. It’s a chance to learn more about empathy and how it can be used to create a kinder world.”,即通过同理心鼓励善意,故选D。
( )32. According to Miranda McKeamey, why is empathy important?
A. It makes you a better reader.
B. It is a skill you are born with.
C. It encourages others to show kindness.
D. It helps you win football matches.
A. It makes you a better reader.
B. It is a skill you are born with.
C. It encourages others to show kindness.
D. It helps you win football matches.
答案:
C
解析:原文“empathy encourages other people to show kindness, too.”,即同理心鼓励他人表现善意,故选C。
解析:原文“empathy encourages other people to show kindness, too.”,即同理心鼓励他人表现善意,故选C。
( )33. Which of the following is a way to build empathy mentioned in the text?
A. Video games.
B. Active listening.
C. Music activities.
D. Challenging reading.
A. Video games.
B. Active listening.
C. Music activities.
D. Challenging reading.
答案:
B
解析:原文“One way you can do this is by active listening.”,即积极倾听是培养同理心的方法,故选B。
解析:原文“One way you can do this is by active listening.”,即积极倾听是培养同理心的方法,故选B。
( )34. According to Helen Riess, what does "taking a walk in someone else’s shoes" mean?
A. Walking together.
B. Mixing their feelings.
C. Trying on their shoes.
D. Deep understanding for others.
A. Walking together.
B. Mixing their feelings.
C. Trying on their shoes.
D. Deep understanding for others.
答案:
D
解析:结合上下文,“step into someone else’s shoes”意为设身处地理解他人,即深入理解他人,故选D。
解析:结合上下文,“step into someone else’s shoes”意为设身处地理解他人,即深入理解他人,故选D。
( )35. In which part of a magazine can you read the text?
A. Sports.
B. Health.
C. Culture.
D. Science.
A. Sports.
B. Health.
C. Culture.
D. Science.
答案:
B
解析:文章主题是同理心对心理和人际关系的影响,属于健康类内容,故选B。
解析:文章主题是同理心对心理和人际关系的影响,属于健康类内容,故选B。
36. _______
37. _______
38. _______
39. _______
40. _______
(选项:A. people are more likely to feel happy and active B. scientists still suggest people take charge of their own feelings C. Some terrible weather can make people feel more tired and inactive D. It means he or she is feeling ill E. many scientists say weather can really affect our moods)
37. _______
38. _______
39. _______
40. _______
(选项:A. people are more likely to feel happy and active B. scientists still suggest people take charge of their own feelings C. Some terrible weather can make people feel more tired and inactive D. It means he or she is feeling ill E. many scientists say weather can really affect our moods)
答案:
36.D
37.E
38.A
39.C
40.B
解析:36.解释短语含义,选D;37.转折后引出科学家观点,选E;38.晴天对应积极情绪,选A;39.承接坏天气影响,选C;40.总结建议掌控情绪,选B。
37.E
38.A
39.C
40.B
解析:36.解释短语含义,选D;37.转折后引出科学家观点,选E;38.晴天对应积极情绪,选A;39.承接坏天气影响,选C;40.总结建议掌控情绪,选B。
查看更多完整答案,请扫码查看