2026年薪火金卷高考仿真模拟卷英语


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年薪火金卷高考仿真模拟卷英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年薪火金卷高考仿真模拟卷英语》

阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Tropical(热带的) Escape on Coral Island: Relaxation & Adventure Package
Why Coral Island
Coral Island in the tropical ocean is a heaven. Its clear waters host colorful coral reefs and
diverse sea life. Sandy beaches, lined with palm trees, are perfect for relaxation. The rainforest,
covering 60% of the island, shelters the unique Coral Finch. Away from city noise, it has a laid-
back feeling. There are activities for all ages, like snorkeling(浮潜) and forest hikes. On land,
join guided rainforest hikes or village tours.
What to Do
On the first day, we’ll meet you at the airport and take you to your accommodation. In the
evening, enjoy a welcome dinner. The next day, choose between snorkeling and a forest hike in
the morning, and relax or play beach volleyball in the afternoon. Three-day guests check out
after a last swim on the third day. Five-day guests can take a village tour and try windsurfing.
From day 4 to 5, five-day guests can keep exploring.
Accommodation Choices
We offer options for every budget. Beachfront Bungalows are on the beach, with air-
conditioners, private baths, and ocean-view balconies. Inland Cabins, surrounded by nature, are
budget-friendly with nearby shared bathrooms. The individual price is as follows.

(* A 50% discount is available for those under 18 years old.)
The prices include your place to stay, three meals a day, and most activities. But some
specialized water sports might cost extra.
If this tropical escape on Coral Island has captured your heart, don’t hesitate!
Click here to register and initiate an unforgettable adventure.
21. What can tourists do on the second day of their stay on Coral Island?
A. Snorkeling and taking a forest hiking.
B. Snorkeling and playing beach volleyball.
C. Taking a village tour and trying windsurfing.
D. Taking a boat tour exploring around the island.
22. How much should a couple with a 10-year-old child pay for the 3-day Inland Cabin?
A. $1,200.B. $1,500.
C. $1,800.D. $2,400.
23. Where is this text most likely from?
A. A science report.
B. A travel brochure.
C. A tourism website.
D. A fashion magazine.
答案: A
【语篇解读】 本文是一篇应用文。文章主要介绍了珊瑚岛的休闲与冒险套餐的相关信息。
21.B [细节理解题。根据 What to Do 部分中“The next day, choose between snorkeling and a forest hike in the morning, and relax or play beach volleyball in the afternoon. (第二天,可以在上午选择浮潜或森林徒步,下午则可以选择放松身心或者打沙滩排球。)”可知,在珊瑚岛停留的第二天,游客上午可以在浮潜和森林徒步中选择一项,下午可以放松或打沙滩排球。故选 B。]
22.B [细节理解题。根据 Accommodation Choices 部分中“Inland Cabin”“3 - day”“600”以及“A 50% discount is available for those under 18 years old. (18 岁以下的游客可享受五折优惠。)”可知,内陆小木屋三天的单人价格是 600 美元,18 岁以下的游客有 50%的折扣。一对夫妇和一个 10 岁的孩子,夫妇两人的费用是(600×2 = )1200 美元,孩子的费用是(600×50% = )300 美元,总共费用是(1200 + 300 = )1500 美元。故选 B。]
23.C [推理判断题。根据最后一段“Click here to register and initiate an unforgettable adventure. (点击这里注册,开启一段难忘的冒险之旅。)”可知,有“点击这里注册”这样的网络操作提示,说明这篇文章最有可能来自一个旅游网站。故选 C。]

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭