2026年薪火金卷高考仿真模拟卷英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年薪火金卷高考仿真模拟卷英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
阅读下面的短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余
选项。
Carnival, a festival marked by merrymaking and processions, is celebrated throughout Brazil,but the biggest party is in Rio de Janeiro. 36 You may wish to participate in it when you visualize thousands of people in costumes,dancing together,followed by lights,musical instruments and singing songs aloud with the help of a crowd of almost 100,000 viewers sitting in the avenue stands.
But the parade preparations are not easy. 37 Everything must be done by the time the parade is held in February,summer time in Brazil.
The song creation is one of the most important parts of the celebration. The samba music is the life of the parade. A group of musicians and writers choose a historical theme and transform it into an upbeat piece of music. 38 It must make it impossible for those who are listening to stand still.
In the same way,the costumes add beauty and color to the parade. 39 Satin,feathers,and many other flashy materials are used. The costumes are chosen according to the theme. Most parade groups allow tourists to participate,but they also must wear the costumes,which can cost from $300 to more than $1,400. Every parade participant can choose which part of the group they want to be,and then they plan their costumes accordingly.
Put it all together and add the most excited and happy people,and it is easy to see why the parade is the centerpiece of the carnival. The mix of culture,art and fun attracts people. So,what are you waiting for? 40
A. The rhythm needs to be inviting.
B. They help to illustrate the theme.
C. It’s definitely an impressive event.
D. The parade is divided into 14 groups.
E. It requires more than eight months to plan.
F. Show the world what a rich culture you have.
G. Start practicing your samba now for the next carnival.
选项。
Carnival, a festival marked by merrymaking and processions, is celebrated throughout Brazil,but the biggest party is in Rio de Janeiro. 36 You may wish to participate in it when you visualize thousands of people in costumes,dancing together,followed by lights,musical instruments and singing songs aloud with the help of a crowd of almost 100,000 viewers sitting in the avenue stands.
But the parade preparations are not easy. 37 Everything must be done by the time the parade is held in February,summer time in Brazil.
The song creation is one of the most important parts of the celebration. The samba music is the life of the parade. A group of musicians and writers choose a historical theme and transform it into an upbeat piece of music. 38 It must make it impossible for those who are listening to stand still.
In the same way,the costumes add beauty and color to the parade. 39 Satin,feathers,and many other flashy materials are used. The costumes are chosen according to the theme. Most parade groups allow tourists to participate,but they also must wear the costumes,which can cost from $300 to more than $1,400. Every parade participant can choose which part of the group they want to be,and then they plan their costumes accordingly.
Put it all together and add the most excited and happy people,and it is easy to see why the parade is the centerpiece of the carnival. The mix of culture,art and fun attracts people. So,what are you waiting for? 40
A. The rhythm needs to be inviting.
B. They help to illustrate the theme.
C. It’s definitely an impressive event.
D. The parade is divided into 14 groups.
E. It requires more than eight months to plan.
F. Show the world what a rich culture you have.
G. Start practicing your samba now for the next carnival.
答案:
【语篇解读】 本文是一篇说明文。文章介绍了巴西狂欢节的情况。
36.C [下文描述了狂欢节活动的盛大,设空处应说明活动令人印象深刻,C项符合语境。]
37.E [根据上下文内容可知,设空处应为承上启下的过渡句,具体说明举行活动的不易之处,E项符合语境。]
38.A [下文提到音乐让听众不可能原地不动,设空处应说明音乐需要有吸引力,A项符合语境。]
39.B [根据上文“In the same way, the costumes add beauty and color to the parade.”可知,设空处应继续说明服装的优点。B项中的“They”指代上文中的“costumes”,B项符合语境。]
40.G [上文通过设问句说明作者鼓励读者去参加狂欢节,设空处应与准备参加狂欢节有关,G项符合语境。]
36.C [下文描述了狂欢节活动的盛大,设空处应说明活动令人印象深刻,C项符合语境。]
37.E [根据上下文内容可知,设空处应为承上启下的过渡句,具体说明举行活动的不易之处,E项符合语境。]
38.A [下文提到音乐让听众不可能原地不动,设空处应说明音乐需要有吸引力,A项符合语境。]
39.B [根据上文“In the same way, the costumes add beauty and color to the parade.”可知,设空处应继续说明服装的优点。B项中的“They”指代上文中的“costumes”,B项符合语境。]
40.G [上文通过设问句说明作者鼓励读者去参加狂欢节,设空处应与准备参加狂欢节有关,G项符合语境。]
查看更多完整答案,请扫码查看