2026年薪火金卷高考仿真模拟卷英语
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年薪火金卷高考仿真模拟卷英语 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
Amy Taylor had weathered some tough years. Her husband suffered a lot from kidney failure in 2020,and the poor mother 41 her job in the economic depression.
During the spring break,her 14-year-old daughter,Emily Moore,took a part-time job,and 42 a minimum wage. But before she could spend the money,Emily had an idea. The news in Kansas City that week had been filled with stories about a police officer,Jimmy Moss,who was badly hurt in a car accident in the line of duty. He was in 43 condition. Emily and her unemployed mother had never forgotten how 44 the police had been when Taylor was robbed in the street one day. Emily decided to 45 the money to Officer Moss’s family. Her mom 46 agreed.
Taylor called the police and made an anonymous(匿名的) donation. Moved by her 47 expression of thanks, the officers did what they do best—they 48 Taylor. When she explained the family’s 49 ,the officers could hardly believe it. “With her current financial 50 ,we encouraged her to keep the money,”the department later explained. “She 51 ,saying the officer’s family needed it and the police needed to know they were 52 . ”
By then,that feeling of support was mutual. The police set up a GoFundMe page for Taylor,whom they named “The Woman with the Heart of Gold”. As of January 11,2023,they had 53 \165,405. Even better: Officer Moss,who had a 1 percent chance of 54 ,is out of the hospital and 55 .
41. A. changed
B. lost
C. quit
D. finished
42. A. offered
B. suggested
C. set
D. earned
43. A. critical
B. rare
C. stable
D. fair
44. A. annoyed
B. nice
C. disappointed
D. wise
45. A. lend
B. pass
C. donate
D. show
46. A. temporarily
B. hesitantly
C. readily
D. cautiously
47. A. generous
B. distant
C. written
D. public
48. A. came across
B. tracked down
C. turned to
D. calmed down
49. A. motivation
B. faith
C. tradition
D. principle
50. A. credit
B. security
C. service
D. hardship
51. A. agreed
B. complained
C. refused
D. guessed
52. A. supported
B. promised
C. treated
D. defeated
53. A. kept
B. added
C. taken
D. raised
54. A. promotion
B. survival
C. freedom
D. growth
55. A. regretting
B. collapsing
C. recovering
D. escaping
Amy Taylor had weathered some tough years. Her husband suffered a lot from kidney failure in 2020,and the poor mother 41 her job in the economic depression.
During the spring break,her 14-year-old daughter,Emily Moore,took a part-time job,and 42 a minimum wage. But before she could spend the money,Emily had an idea. The news in Kansas City that week had been filled with stories about a police officer,Jimmy Moss,who was badly hurt in a car accident in the line of duty. He was in 43 condition. Emily and her unemployed mother had never forgotten how 44 the police had been when Taylor was robbed in the street one day. Emily decided to 45 the money to Officer Moss’s family. Her mom 46 agreed.
Taylor called the police and made an anonymous(匿名的) donation. Moved by her 47 expression of thanks, the officers did what they do best—they 48 Taylor. When she explained the family’s 49 ,the officers could hardly believe it. “With her current financial 50 ,we encouraged her to keep the money,”the department later explained. “She 51 ,saying the officer’s family needed it and the police needed to know they were 52 . ”
By then,that feeling of support was mutual. The police set up a GoFundMe page for Taylor,whom they named “The Woman with the Heart of Gold”. As of January 11,2023,they had 53 \165,405. Even better: Officer Moss,who had a 1 percent chance of 54 ,is out of the hospital and 55 .
41. A. changed
B. lost
C. quit
D. finished
42. A. offered
B. suggested
C. set
D. earned
43. A. critical
B. rare
C. stable
D. fair
44. A. annoyed
B. nice
C. disappointed
D. wise
45. A. lend
B. pass
C. donate
D. show
46. A. temporarily
B. hesitantly
C. readily
D. cautiously
47. A. generous
B. distant
C. written
D. public
48. A. came across
B. tracked down
C. turned to
D. calmed down
49. A. motivation
B. faith
C. tradition
D. principle
50. A. credit
B. security
C. service
D. hardship
51. A. agreed
B. complained
C. refused
D. guessed
52. A. supported
B. promised
C. treated
D. defeated
53. A. kept
B. added
C. taken
D. raised
54. A. promotion
B. survival
C. freedom
D. growth
55. A. regretting
B. collapsing
C. recovering
D. escaping
答案:
【语篇解读】 本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Amy Taylor一家和一名警察相互支持的故事。
41.B [考查动词。根据上文中的“tough years”和第二段中的“Emily and her unemployed mother”可知,Amy Taylor失业了。lose意为“失去”。]
42.D [考查动词。根据上文中的“a part - time job”和下文中的“a minimum wage”可知,此处指Emily做兼职,挣最低工资。earn意为“挣得;赚得;挣钱”。]
43.A [考查形容词。根据上文中的“Jimmy Moss, who was badly hurt in a car accident in the line of duty”可推知,此处指这名警察伤情很严重。critical意为“严重的;不稳定的;可能有危险的”。]
44.B [考查形容词。根据下文中的“the police had been when Taylor was robbed in the street one day”可推知,此处指这位名叫Jimmy Moss的警察非常好,曾帮助过Taylor。nice意为“好心的”。]
45.C [考查动词。根据第三段中的“made an anonymous (匿名的) donation”可知,Emily决定将她挣的钱捐给Moss警察一家。donate意为“捐赠”。]
46.C [考查副词。根据第三段中的“Taylor called the police and made an anonymous (匿名的) donation.”和“When she explained the family's...”可知,妈妈欣然同意Emily捐款。readily意为“乐意地,欣然地”。]
47.A [考查形容词。由上文内容可知,Emily将所挣的钱全部匿名捐出去了,这说明她表达感谢的方式很慷慨。generous意为“慷慨的,大方的”。]
48.B [考查动词短语。根据下文中的“When she explained the family's 49, the officers could hardly believe it.”可知,此处指警察找到了Taylor。track down意为“(经过长时间艰难搜索后)找到”。]
49.A [考查名词。根据语境可知,Taylor告诉了警察们她捐款的动机。motivation意为“动机”。]
50.D [考查名词。由第一段“Amy Taylor had weathered some tough years. Her husband suffered a lot... her job in the economic depression.”可推知,她目前在经济方面有困难。hardship意为“困难”。]
51.C [考查动词。由下文中的“‘saying the officer's family needed it’”可推知,她拒绝把钱留下来。refuse意为“拒绝”。]
52.A [考查动词。根据语境可知,Taylor拒绝拿回捐赠的钱,说Moss警察的家人需要它,并且Moss警察需要知道他们得到了支持。support意为“支持”。]
53.D [考查动词。由上文中的“The police set up a GoFundMe page...”可推知,他们已经筹集了165405美元。raise意为“筹集”。]
54.B [考查名词。根据上文内容可知,Moss警察伤情很严重,所以这里指他只有百分之一的存活机会。survival意为“生存,存活”。]
55.C [考查动词。根据上文中的“is out of the hospital and”可知,Moss警察现在已经出院了,并在恢复中。recover意为“恢复;康复”。]
41.B [考查动词。根据上文中的“tough years”和第二段中的“Emily and her unemployed mother”可知,Amy Taylor失业了。lose意为“失去”。]
42.D [考查动词。根据上文中的“a part - time job”和下文中的“a minimum wage”可知,此处指Emily做兼职,挣最低工资。earn意为“挣得;赚得;挣钱”。]
43.A [考查形容词。根据上文中的“Jimmy Moss, who was badly hurt in a car accident in the line of duty”可推知,此处指这名警察伤情很严重。critical意为“严重的;不稳定的;可能有危险的”。]
44.B [考查形容词。根据下文中的“the police had been when Taylor was robbed in the street one day”可推知,此处指这位名叫Jimmy Moss的警察非常好,曾帮助过Taylor。nice意为“好心的”。]
45.C [考查动词。根据第三段中的“made an anonymous (匿名的) donation”可知,Emily决定将她挣的钱捐给Moss警察一家。donate意为“捐赠”。]
46.C [考查副词。根据第三段中的“Taylor called the police and made an anonymous (匿名的) donation.”和“When she explained the family's...”可知,妈妈欣然同意Emily捐款。readily意为“乐意地,欣然地”。]
47.A [考查形容词。由上文内容可知,Emily将所挣的钱全部匿名捐出去了,这说明她表达感谢的方式很慷慨。generous意为“慷慨的,大方的”。]
48.B [考查动词短语。根据下文中的“When she explained the family's 49, the officers could hardly believe it.”可知,此处指警察找到了Taylor。track down意为“(经过长时间艰难搜索后)找到”。]
49.A [考查名词。根据语境可知,Taylor告诉了警察们她捐款的动机。motivation意为“动机”。]
50.D [考查名词。由第一段“Amy Taylor had weathered some tough years. Her husband suffered a lot... her job in the economic depression.”可推知,她目前在经济方面有困难。hardship意为“困难”。]
51.C [考查动词。由下文中的“‘saying the officer's family needed it’”可推知,她拒绝把钱留下来。refuse意为“拒绝”。]
52.A [考查动词。根据语境可知,Taylor拒绝拿回捐赠的钱,说Moss警察的家人需要它,并且Moss警察需要知道他们得到了支持。support意为“支持”。]
53.D [考查动词。由上文中的“The police set up a GoFundMe page...”可推知,他们已经筹集了165405美元。raise意为“筹集”。]
54.B [考查名词。根据上文内容可知,Moss警察伤情很严重,所以这里指他只有百分之一的存活机会。survival意为“生存,存活”。]
55.C [考查动词。根据上文中的“is out of the hospital and”可知,Moss警察现在已经出院了,并在恢复中。recover意为“恢复;康复”。]
查看更多完整答案,请扫码查看