第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
37. What does the passage mainly talk about?
A. Nick's school life.
B. Nick's daily routine.
C. The classes Nick enjoys.
D. The rules Nick has to follow.
A. Nick's school life.
B. Nick's daily routine.
C. The classes Nick enjoys.
D. The rules Nick has to follow.
答案:
B
解析:文章按时间顺序描述了 Nick 从早上起床到晚上睡觉一天的活动,主要讲的是他的日常作息,选 B。
解析:文章按时间顺序描述了 Nick 从早上起床到晚上睡觉一天的活动,主要讲的是他的日常作息,选 B。
C
After a happy two-day off, children have to go back to school on Monday. Parents should do something to help children get to school on time.
Take a shower. Let children take a shower before they go to bed. This can help them have a good sleep at night and save time in the morning.
Go to bed early. School usually starts at 8:00 a.m. So let children go to bed before 9:30 p.m. They should sleep for about nine hours every day. This is important because they have to get up early the next morning.
Wake (唤醒) children up. At about 6:30 a.m., wake them up. Then they get up, get dressed, brush their teeth and wash their faces. And they get everything ready for school.
Make a good breakfast. It's 7:00 a.m. It's time for breakfast. Breakfast can help children think well. Also, having a good breakfast is very good for their health. Getting up early gives them much time to have a good breakfast. After breakfast, they go to school happily.
Follow these ways and parents will find it easier for their children to get to school on time.
38. Children should sleep for about ______ every day.
A. six hours
B. seven hours
C. nine hours
D. ten hours
After a happy two-day off, children have to go back to school on Monday. Parents should do something to help children get to school on time.
Take a shower. Let children take a shower before they go to bed. This can help them have a good sleep at night and save time in the morning.
Go to bed early. School usually starts at 8:00 a.m. So let children go to bed before 9:30 p.m. They should sleep for about nine hours every day. This is important because they have to get up early the next morning.
Wake (唤醒) children up. At about 6:30 a.m., wake them up. Then they get up, get dressed, brush their teeth and wash their faces. And they get everything ready for school.
Make a good breakfast. It's 7:00 a.m. It's time for breakfast. Breakfast can help children think well. Also, having a good breakfast is very good for their health. Getting up early gives them much time to have a good breakfast. After breakfast, they go to school happily.
Follow these ways and parents will find it easier for their children to get to school on time.
38. Children should sleep for about ______ every day.
A. six hours
B. seven hours
C. nine hours
D. ten hours
答案:
C
解析:根据“They should sleep for about nine hours every day.”可知,每天应睡大约 9 小时,选 C。
解析:根据“They should sleep for about nine hours every day.”可知,每天应睡大约 9 小时,选 C。
39. What does the underlined word "This" in Paragraph 2 refer to?
A. Taking a shower.
B. Saving time.
C. Going to bed.
D. Having a good breakfast.
A. Taking a shower.
B. Saving time.
C. Going to bed.
D. Having a good breakfast.
答案:
A
解析:前文“Let children take a shower before they go to bed.”,“This”指代前面提到的“Take a shower”,选 A。
解析:前文“Let children take a shower before they go to bed.”,“This”指代前面提到的“Take a shower”,选 A。
40. What does Paragraph 5 mainly want to tell us?
A. Breakfast is very important to children.
B. Children should eat a quick breakfast.
C. It takes time to make a good breakfast.
D. Children must have a healthy eating habit.
A. Breakfast is very important to children.
B. Children should eat a quick breakfast.
C. It takes time to make a good breakfast.
D. Children must have a healthy eating habit.
答案:
A
解析:第五段提到“Breakfast can help children think well. Also, having a good breakfast is very good for their health.”,主要讲早餐对孩子很重要,选 A。
解析:第五段提到“Breakfast can help children think well. Also, having a good breakfast is very good for their health.”,主要讲早餐对孩子很重要,选 A。
41. What is the right structure of the passage?
A.
B.
C.
D.
A.
B.
C.
D.
答案:
B
解析:文章第一段总述父母应帮助孩子按时到校,接着第二至五段分别从洗澡、早睡、唤醒、做早餐四个方面分述方法,最后一段总结,结构是总分总,选项 B 符合(因无法看到图片,根据文字逻辑推测为总分总结构对应的选项)。
解析:文章第一段总述父母应帮助孩子按时到校,接着第二至五段分别从洗澡、早睡、唤醒、做早餐四个方面分述方法,最后一段总结,结构是总分总,选项 B 符合(因无法看到图片,根据文字逻辑推测为总分总结构对应的选项)。
42. What's the best title for the passage?
A. How to Make a Good Breakfast
B. How to Help Children Get to School on Time
C. When to Wake Children up
D. When to Let Children Go to Bed
A. How to Make a Good Breakfast
B. How to Help Children Get to School on Time
C. When to Wake Children up
D. When to Let Children Go to Bed
答案:
B
解析:文章围绕父母如何帮助孩子按时到校展开,选 B。
解析:文章围绕父母如何帮助孩子按时到校展开,选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看