第12页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
( )29. What's Sophia's favourite food?
答案:
C
解析:Li Ying(Sophia)信中“My favourite food is beef noodles.”明确说明最喜欢牛肉面,选C。
解析:Li Ying(Sophia)信中“My favourite food is beef noodles.”明确说明最喜欢牛肉面,选C。
B
Bob and Ken are good friends, and both of them like sports. One day after class, Bob asks Ken to play volleyball together. When playing, Ken runs so fast that he falls to the ground. "My arm!" he cries. When Bob comes to help Ken stand up, he sees Ken's arm is broken(受伤的).
Bob runs to call Ken's parents. After that, Ken's parents take him to the hospital. In the hospital, the doctor checks(检查) his arm and tells Ken that he needs to take care of his arm. He also asks Ken not to play sports during(在……期间) the next 35 days.
The next day, Ken goes to school and tells the class his story. They have many questions, and Ken answers them one by one. But Bob is quiet and looks sad. Ken walks to Bob, smiles and says, "Bob, Don't be sad. I'm OK."
At that time, Bob looks into Ken's eyes and asks, "Do you want to play tic-tac-toe today? We can't play sports today. " "Great idea!" Ken answers. What good friends!
( )33. Ken's arm is broken because ______.
Bob and Ken are good friends, and both of them like sports. One day after class, Bob asks Ken to play volleyball together. When playing, Ken runs so fast that he falls to the ground. "My arm!" he cries. When Bob comes to help Ken stand up, he sees Ken's arm is broken(受伤的).
Bob runs to call Ken's parents. After that, Ken's parents take him to the hospital. In the hospital, the doctor checks(检查) his arm and tells Ken that he needs to take care of his arm. He also asks Ken not to play sports during(在……期间) the next 35 days.
The next day, Ken goes to school and tells the class his story. They have many questions, and Ken answers them one by one. But Bob is quiet and looks sad. Ken walks to Bob, smiles and says, "Bob, Don't be sad. I'm OK."
At that time, Bob looks into Ken's eyes and asks, "Do you want to play tic-tac-toe today? We can't play sports today. " "Great idea!" Ken answers. What good friends!
( )33. Ken's arm is broken because ______.
答案:
A
解析:文中“When playing, Ken runs so fast that he falls to the ground... he sees Ken's arm is broken.”说明Ken因为跑得太快摔倒导致手臂受伤,选A。
解析:文中“When playing, Ken runs so fast that he falls to the ground... he sees Ken's arm is broken.”说明Ken因为跑得太快摔倒导致手臂受伤,选A。
34. Bob and Ken can play sports after ______ days.
A. 20
B. 25
C. 30
D. 35
A. 20
B. 25
C. 30
D. 35
答案:
D
解析:文中提到“He also asks Ken not to play sports during the next 35 days”,即接下来35天不能运动,所以35天后可以运动,D选项正确。
解析:文中提到“He also asks Ken not to play sports during the next 35 days”,即接下来35天不能运动,所以35天后可以运动,D选项正确。
查看更多完整答案,请扫码查看