第28页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
( )29. We can't see ________ in each classroom.
A. a computer
B. an overhead projector
C. a smart whiteboard
D. a bookcase
( )30. Where is the dining hall?
A. In front of the classroom building.
B. Behind the classroom building.
C. Next to the library.
D. Next to the sports field.
( )31. What can we know about No. 1 Middle School according to the text?
A. The school has 6 classrooms.
B. The school has 70 teachers now.
C. Teachers can rest in the teachers' office.
D. There aren't magazines in the library.
( )32. We can read the text in a ________.
A. newspaper
B. diary(日记)
C. letter
D. storybook
A. a computer
B. an overhead projector
C. a smart whiteboard
D. a bookcase
( )30. Where is the dining hall?
A. In front of the classroom building.
B. Behind the classroom building.
C. Next to the library.
D. Next to the sports field.
( )31. What can we know about No. 1 Middle School according to the text?
A. The school has 6 classrooms.
B. The school has 70 teachers now.
C. Teachers can rest in the teachers' office.
D. There aren't magazines in the library.
( )32. We can read the text in a ________.
A. newspaper
B. diary(日记)
C. letter
D. storybook
答案:
29. D
解析:根据“Classroom Building”部分“In each classroom, there is a computer, an overhead projector and a smart whiteboard.”可知教室里没有书架(bookcase),选D。
30. A
解析:根据“Dining Hall”部分“The dining hall is in front of the classroom building.”可知餐厅在教学楼前面,选A。
31. C
解析:根据“Other Rooms”部分“a large teachers' office for teachers to have a rest during lunchtime”可知老师可以在教师办公室休息,选C。
32. B
解析:短文以第一人称介绍学校,语气像日记,选B。
解析:根据“Classroom Building”部分“In each classroom, there is a computer, an overhead projector and a smart whiteboard.”可知教室里没有书架(bookcase),选D。
30. A
解析:根据“Dining Hall”部分“The dining hall is in front of the classroom building.”可知餐厅在教学楼前面,选A。
31. C
解析:根据“Other Rooms”部分“a large teachers' office for teachers to have a rest during lunchtime”可知老师可以在教师办公室休息,选C。
32. B
解析:短文以第一人称介绍学校,语气像日记,选B。
B
Mrs Lee is my school teacher. She has a big heart and she wants her students to have big hearts too. In my classroom, there are 22 small buckets(桶), one for each student. They are all on Mrs Lee's table. Mrs Lee has a big box on a chair. In the box there are lots of small cards(卡片). Mrs Lee will put a card in the small bucket if one of us helps another student. Then she writes the number of cards in the bucket on a piece of paper.
I have 10 cards in my bucket. My friend Tom can't see well, so I help him go to the toilet every day. Each time we come back to the classroom, Mrs Lee puts a card in my bucket. Mrs Lee always says, “The bucket is a person's heart, and the card is a kind thing.” She wants us to help people and be kind to each other. Mrs Lee also has a bucket. It's as big as ours, but it has a different colour. When we see her do something nice, we can put a card in her bucket. Guess what? Her bucket is full now. She is nice to everyone and she helps everyone. Everyone in my class has given her some cards.
We're lucky to have Mrs Lee as our teacher.
( )33. The underlined part “has a big heart” has the closest meaning(最接近的意思)to “________”.
A. is kind
B. is pretty
C. is lucky
D. is fat
Mrs Lee is my school teacher. She has a big heart and she wants her students to have big hearts too. In my classroom, there are 22 small buckets(桶), one for each student. They are all on Mrs Lee's table. Mrs Lee has a big box on a chair. In the box there are lots of small cards(卡片). Mrs Lee will put a card in the small bucket if one of us helps another student. Then she writes the number of cards in the bucket on a piece of paper.
I have 10 cards in my bucket. My friend Tom can't see well, so I help him go to the toilet every day. Each time we come back to the classroom, Mrs Lee puts a card in my bucket. Mrs Lee always says, “The bucket is a person's heart, and the card is a kind thing.” She wants us to help people and be kind to each other. Mrs Lee also has a bucket. It's as big as ours, but it has a different colour. When we see her do something nice, we can put a card in her bucket. Guess what? Her bucket is full now. She is nice to everyone and she helps everyone. Everyone in my class has given her some cards.
We're lucky to have Mrs Lee as our teacher.
( )33. The underlined part “has a big heart” has the closest meaning(最接近的意思)to “________”.
A. is kind
B. is pretty
C. is lucky
D. is fat
答案:
33. A
解析:根据后文“she wants us to help people and be kind to each other”可知“has a big heart”意为“善良”,选A。
解析:根据后文“she wants us to help people and be kind to each other”可知“has a big heart”意为“善良”,选A。
查看更多完整答案,请扫码查看