第38页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
( )39. Which picture means "I feeling blue"?
A. (图片A:愤怒的表情)
B. (图片B:大笑的表情)
C. (图片C:微笑的表情)
D. (图片D:悲伤的表情)
A. (图片A:愤怒的表情)
B. (图片B:大笑的表情)
C. (图片C:微笑的表情)
D. (图片D:悲伤的表情)
答案:
D
解析:根据文中“Blue can also mean sadness. When you are unhappy, you may say 'I'm feeling blue.'”可知“I'm feeling blue”表示悲伤,D选项(悲伤的表情)正确。
解析:根据文中“Blue can also mean sadness. When you are unhappy, you may say 'I'm feeling blue.'”可知“I'm feeling blue”表示悲伤,D选项(悲伤的表情)正确。
( )40. What does the underlined word "It" refer to?
A. Yellow.
B. Orange.
C. Green.
D. Purple.
A. Yellow.
B. Orange.
C. Green.
D. Purple.
答案:
B
解析:根据前文“In factories, orange is the colour of workers' clothes. It can help them work better.”可知“It”指代前文的“orange”,B选项正确。
解析:根据前文“In factories, orange is the colour of workers' clothes. It can help them work better.”可知“It”指代前文的“orange”,B选项正确。
( )41. How does green make people feel?
A. Bored.
B. Relaxed.
C. Hungry.
D. Unhappy.
A. Bored.
B. Relaxed.
C. Hungry.
D. Unhappy.
答案:
B
解析:根据文中“When you do your homework for a long time, just stand up and look at the trees outside. You may feel better.”可知绿色能让人感觉好一些,即放松,B选项正确。
解析:根据文中“When you do your homework for a long time, just stand up and look at the trees outside. You may feel better.”可知绿色能让人感觉好一些,即放松,B选项正确。
( )42. What is the best title of the passage?
A. The Model of Colours
B. The Game of Colours
C. The Science of Colours
D. The History of Colours
A. The Model of Colours
B. The Game of Colours
C. The Science of Colours
D. The History of Colours
答案:
C
解析:文章主要介绍颜色与人们感受的联系,属于颜色的科学知识,C选项“颜色的科学”最适合作为标题。
解析:文章主要介绍颜色与人们感受的联系,属于颜色的科学知识,C选项“颜色的科学”最适合作为标题。
第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)
阅读短文,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯。选项中有一项为多余选项。
Hi, my friends. I'm Jill. Nice to meet you! 43 There are two photos.
In the first photo, you can see my family. Sam and Mary are my grandparents. They are teachers in a middle school. 44 And he likes to watch tennis games on TV in his free time. My mother Susan likes to cook (煮) food for the family in her free time. She likes to cook fruit salad for us. 45 My brother is Jack. He is fourteen. PE is his favourite subject. He likes to play basketball and soccer, and he is a sports star in our school. Amy is my sister. She is a Chinese teacher in the same school as (像……一样) my grandparents. She is a nice teacher. She always helps her students with their Chinese.
46 The girl in red is my good friend Tina. She is thirteen, and we are the same age (年龄). Red is her favourite colour. The girl in a blue T-shirt is me. I like to play baseball, so you can see a baseball bat in my hand (手). 47 He is very cute. All my family love Coco very much.
A. You can see two girls and a black dog in the next photo.
B. My father Steven likes to play tennis with his friends.
C. The black dog is Coco.
D. She always says fruit is healthy and good for us.
E. These two photos are on the desk.
F. What can you see on my desk?
阅读短文,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,使短文通顺、连贯。选项中有一项为多余选项。
Hi, my friends. I'm Jill. Nice to meet you! 43 There are two photos.
In the first photo, you can see my family. Sam and Mary are my grandparents. They are teachers in a middle school. 44 And he likes to watch tennis games on TV in his free time. My mother Susan likes to cook (煮) food for the family in her free time. She likes to cook fruit salad for us. 45 My brother is Jack. He is fourteen. PE is his favourite subject. He likes to play basketball and soccer, and he is a sports star in our school. Amy is my sister. She is a Chinese teacher in the same school as (像……一样) my grandparents. She is a nice teacher. She always helps her students with their Chinese.
46 The girl in red is my good friend Tina. She is thirteen, and we are the same age (年龄). Red is her favourite colour. The girl in a blue T-shirt is me. I like to play baseball, so you can see a baseball bat in my hand (手). 47 He is very cute. All my family love Coco very much.
A. You can see two girls and a black dog in the next photo.
B. My father Steven likes to play tennis with his friends.
C. The black dog is Coco.
D. She always says fruit is healthy and good for us.
E. These two photos are on the desk.
F. What can you see on my desk?
答案:
43. F
解析:根据后文“There are two photos.”可知此处应引出“照片”相关内容,F选项“你能在我的桌子上看到什么?”符合语境,承接下文。
44. B
解析:根据后文“And he likes to watch tennis games...”可知此处介绍“他”的相关情况,B选项“我的爸爸Steven喜欢和朋友打网球”中的“my father Steven”符合“he”的指代,且与网球相关,衔接恰当。
45. D
解析:根据前文“She likes to cook fruit salad for us.”可知此处继续介绍妈妈与水果沙拉相关的内容,D选项“她总是说水果健康且对我们有好处”符合语境。
46. A
解析:前文介绍第一张照片(家人),此处应过渡到第二张照片,A选项“在下一张照片中你能看到两个女孩和一只黑狗”符合逻辑。
47. C
解析:根据后文“He is very cute. All my family love Coco very much.”可知此处引出“Coco”,C选项“这只黑狗是Coco”符合语境,“he”指代Coco。
解析:根据后文“There are two photos.”可知此处应引出“照片”相关内容,F选项“你能在我的桌子上看到什么?”符合语境,承接下文。
44. B
解析:根据后文“And he likes to watch tennis games...”可知此处介绍“他”的相关情况,B选项“我的爸爸Steven喜欢和朋友打网球”中的“my father Steven”符合“he”的指代,且与网球相关,衔接恰当。
45. D
解析:根据前文“She likes to cook fruit salad for us.”可知此处继续介绍妈妈与水果沙拉相关的内容,D选项“她总是说水果健康且对我们有好处”符合语境。
46. A
解析:前文介绍第一张照片(家人),此处应过渡到第二张照片,A选项“在下一张照片中你能看到两个女孩和一只黑狗”符合逻辑。
47. C
解析:根据后文“He is very cute. All my family love Coco very much.”可知此处引出“Coco”,C选项“这只黑狗是Coco”符合语境,“he”指代Coco。
查看更多完整答案,请扫码查看