第37页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
( )35. What does the underlined word "humorous" mean?
A. Smart.
B. Funny.
C. Quiet.
D. Different.
A. Smart.
B. Funny.
C. Quiet.
D. Different.
答案:
B
解析:根据后文“He often tells interesting stories to me... he always makes me laugh.”可知“humorous”意为“幽默的,滑稽的”,与“Funny”意思相近,B选项正确。
解析:根据后文“He often tells interesting stories to me... he always makes me laugh.”可知“humorous”意为“幽默的,滑稽的”,与“Funny”意思相近,B选项正确。
( )36. Harry's days at school are ______ because of Jack.
A. easy
B. difficult
C. boring
D. interesting
A. easy
B. difficult
C. boring
D. interesting
答案:
D
解析:根据文中“my days at school aren't boring at all because Jack is with me.”可知因为杰克,Harry的学校生活不无聊,即很有趣,D选项正确。
解析:根据文中“my days at school aren't boring at all because Jack is with me.”可知因为杰克,Harry的学校生活不无聊,即很有趣,D选项正确。
( )37. Which of the following is the structure of the text?
A. ①
↙↘
② ③ ④ ⑤
B. ① ② ③ ④
↘↙ ↘↙
⑤
C. ①
↙↗↘
② ③ ④
↘↗
⑤
D. ① ②
↘↗
③
↙↘
④ ⑤
A. ①
↙↘
② ③ ④ ⑤
B. ① ② ③ ④
↘↙ ↘↙
⑤
C. ①
↙↗↘
② ③ ④
↘↗
⑤
D. ① ②
↘↗
③
↙↘
④ ⑤
答案:
C
解析:文章第一段介绍Jack是Harry的同学和好朋友;第二至四段分别描述Jack的外貌、性格、爱好;第五段总结Harry因Jack而觉得学校生活有趣。结构为总分总,即①总起,②③④分述,⑤总结,C选项符合。
解析:文章第一段介绍Jack是Harry的同学和好朋友;第二至四段分别描述Jack的外貌、性格、爱好;第五段总结Harry因Jack而觉得学校生活有趣。结构为总分总,即①总起,②③④分述,⑤总结,C选项符合。
C
What is your favourite colour? Does it make you feel happy or relaxed? Some people think colours have a connection with (与……有联系) their feelings. This may be true. Scientists ask 26, 596 people from 100 countries about their favourite colours and why they like them.
Many people think blue is a cool colour. Blue clothes can help you feel relaxed. And the colour blue can make people not eat too much. If you don't want to be fat, you may try to eat at a blue table. Blue can also mean sadness. When you are unhappy, you may say "I'm feeling blue."
Yellow is the colour of the sun. It's a warm colour. When you walk in a yellow room, you may feel warm and comfortable. Many people like orange because it is also a warm colour. In factories (工厂), orange is the colour of workers' clothes. It can help them work better.
How about green? When you do your homework for a long time, just stand up and look at the trees outside. You may feel better.
Purple usually makes people think of romantic (浪漫的) and beautiful things. On your mother's birthday, you can buy her a purple sweater as a gift.
( )38. What do the scientists do?
A. They eat at blue tables.
B. They go to 100 countries.
C. They help people be happy and healthy.
D. They ask people about their favourite colours and why they like them.
What is your favourite colour? Does it make you feel happy or relaxed? Some people think colours have a connection with (与……有联系) their feelings. This may be true. Scientists ask 26, 596 people from 100 countries about their favourite colours and why they like them.
Many people think blue is a cool colour. Blue clothes can help you feel relaxed. And the colour blue can make people not eat too much. If you don't want to be fat, you may try to eat at a blue table. Blue can also mean sadness. When you are unhappy, you may say "I'm feeling blue."
Yellow is the colour of the sun. It's a warm colour. When you walk in a yellow room, you may feel warm and comfortable. Many people like orange because it is also a warm colour. In factories (工厂), orange is the colour of workers' clothes. It can help them work better.
How about green? When you do your homework for a long time, just stand up and look at the trees outside. You may feel better.
Purple usually makes people think of romantic (浪漫的) and beautiful things. On your mother's birthday, you can buy her a purple sweater as a gift.
( )38. What do the scientists do?
A. They eat at blue tables.
B. They go to 100 countries.
C. They help people be happy and healthy.
D. They ask people about their favourite colours and why they like them.
答案:
D
解析:根据文中“Scientists ask 26,596 people from 100 countries about their favourite colours and why they like them.”可知科学家询问人们最喜欢的颜色及原因,D选项正确。
解析:根据文中“Scientists ask 26,596 people from 100 countries about their favourite colours and why they like them.”可知科学家询问人们最喜欢的颜色及原因,D选项正确。
查看更多完整答案,请扫码查看