第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
( )29. Where are Lily's mum and dad now?
A. In China.
B. In England.
C. In America.
D. In Japan.
A. In China.
B. In England.
C. In America.
D. In Japan.
答案:
C
解析:根据短文A中“They are in America now.”(他们现在在美国),“they”指代Lily的父母,选C。
解析:根据短文A中“They are in America now.”(他们现在在美国),“they”指代Lily的父母,选C。
( )30. Who likes pink dresses and white shoes?
A. Tony.
B. Lily.
C. David.
D. Sarah.
A. Tony.
B. Lily.
C. David.
D. Sarah.
答案:
B
解析:根据短文A中“I like pink dresses and white shoes.”,此处“I”指Lily,选B。
解析:根据短文A中“I like pink dresses and white shoes.”,此处“I”指Lily,选B。
( )31. How old is Jack?
A. He is ten.
B. He is eleven.
C. He is twelve.
D. He is thirteen.
A. He is ten.
B. He is eleven.
C. He is twelve.
D. He is thirteen.
答案:
D
解析:根据短文A中“Jack is my brother. He is 13 years old.”可知Jack13岁,选D。
解析:根据短文A中“Jack is my brother. He is 13 years old.”可知Jack13岁,选D。
( )32. How many ping-pong bats does Jack have?
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
A. One.
B. Two.
C. Three.
D. Four.
答案:
D
解析:根据短文A中“He has four ping-pong bats.”可知Jack有四个乒乓球拍,选D。
解析:根据短文A中“He has four ping-pong bats.”可知Jack有四个乒乓球拍,选D。
( )33. There are _ people in David's family photo.
A. 7
B. 8
C. 9
D. 10
A. 7
B. 8
C. 9
D. 10
答案:
B
解析:根据短文B中“You can see my grandparents, my parents, my uncle, my aunt, my two sisters and me.”可知人数为:爷爷奶奶(2)+父母(2)+叔叔阿姨(2)+两个姐妹(2)+David(1)=9人?此处计算错误,应为:grandparents(2)+ parents(2)+ uncle(1)+ aunt(1)+ two sisters(2)+ me(1)= 2+2+1+1+2+1=9人,但选项中C是9,原答案可能有误。若严格按原文,选C。但可能题目中“my uncle, my aunt”未算入照片中?原文明确说“You can see...”,所以应选C。但原答案可能为B,此处存疑,按原文信息应为9人,选C。
解析:根据短文B中“You can see my grandparents, my parents, my uncle, my aunt, my two sisters and me.”可知人数为:爷爷奶奶(2)+父母(2)+叔叔阿姨(2)+两个姐妹(2)+David(1)=9人?此处计算错误,应为:grandparents(2)+ parents(2)+ uncle(1)+ aunt(1)+ two sisters(2)+ me(1)= 2+2+1+1+2+1=9人,但选项中C是9,原答案可能有误。若严格按原文,选C。但可能题目中“my uncle, my aunt”未算入照片中?原文明确说“You can see...”,所以应选C。但原答案可能为B,此处存疑,按原文信息应为9人,选C。
( )34. Who lives with David in his big family?
A. His aunt.
B. His uncle.
C. His cousin.
D. His grandparents.
A. His aunt.
B. His uncle.
C. His cousin.
D. His grandparents.
答案:
D
解析:根据短文B中“My family live in Beijing with my grandparents.”可知David和爷爷奶奶住在一起,选D。
解析:根据短文B中“My family live in Beijing with my grandparents.”可知David和爷爷奶奶住在一起,选D。
( )35. Why do some children need to call their grandparents?
A. Because they don't have time.
B. Because they want to play with their grandparents.
C. Because they don't live with their grandparents.
D. Because they want to buy their grandparents some vegetables.
A. Because they don't have time.
B. Because they want to play with their grandparents.
C. Because they don't live with their grandparents.
D. Because they want to buy their grandparents some vegetables.
答案:
C
解析:根据短文B中“If you don't live with your grandparents, you can call them.”可知不与祖父母住在一起的孩子需要打电话,选C。
解析:根据短文B中“If you don't live with your grandparents, you can call them.”可知不与祖父母住在一起的孩子需要打电话,选C。
查看更多完整答案,请扫码查看