第50页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
第三节(共3小题;每小题1.5分,满分4.5分)
听下面一篇短文。根据你所听到的短文内容,选择能回答所提问题的最佳答案。听短文前,你将有25秒钟的读题时间;听完后,你将有25秒钟的作答时间。短文读两遍。
( )10. Why does Betty join the book club?
A. Because she likes writing.
B. Because she likes reading and telling stories.
C. Because she likes making friends.
( )11. Where is the club?
A. In the art building.
B. In the science building.
C. In the classroom building.
( )12. How many students does the club need?
A. 3.
B. 2.
C. 1.
听下面一篇短文。根据你所听到的短文内容,选择能回答所提问题的最佳答案。听短文前,你将有25秒钟的读题时间;听完后,你将有25秒钟的作答时间。短文读两遍。
( )10. Why does Betty join the book club?
A. Because she likes writing.
B. Because she likes reading and telling stories.
C. Because she likes making friends.
( )11. Where is the club?
A. In the art building.
B. In the science building.
C. In the classroom building.
( )12. How many students does the club need?
A. 3.
B. 2.
C. 1.
答案:
(因无听力内容,无法准确作答)
二、完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Anna is an 11-year-old girl. She likes music, and she 13 sing very well. In her free time, she often sings for her friends. This term she 14 the music club in her school. She goes there every Friday afternoon. There are many students in the club. They think music can 15 them happy. Anna 16 thinks so, and she wants to be a great singer one day.
Frank and Cindy are Anna's 17. Frank likes reading and storybooks are his favourite. He often 18 stories to his classmates after class. Sometimes, he also 19 stories. His stories are really interesting, 20 many of his classmates like them.
Cindy is good 21 drawing and she is in the art club in her school. Next Friday, she will draw some pictures for the school 22 festival. She will be happy to see all the students like her 23.
These three friends are very 24. They are good with kids(小孩). Every weekend, they 25 with the kids at the kids' home. Anna usually sings for 26. Frank tells them stories. And Cindy teaches them 27 to draw well. All the kids there like them very much.
( )13. A. will B. shall C. can D. need
阅读短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Anna is an 11-year-old girl. She likes music, and she 13 sing very well. In her free time, she often sings for her friends. This term she 14 the music club in her school. She goes there every Friday afternoon. There are many students in the club. They think music can 15 them happy. Anna 16 thinks so, and she wants to be a great singer one day.
Frank and Cindy are Anna's 17. Frank likes reading and storybooks are his favourite. He often 18 stories to his classmates after class. Sometimes, he also 19 stories. His stories are really interesting, 20 many of his classmates like them.
Cindy is good 21 drawing and she is in the art club in her school. Next Friday, she will draw some pictures for the school 22 festival. She will be happy to see all the students like her 23.
These three friends are very 24. They are good with kids(小孩). Every weekend, they 25 with the kids at the kids' home. Anna usually sings for 26. Frank tells them stories. And Cindy teaches them 27 to draw well. All the kids there like them very much.
( )13. A. will B. shall C. can D. need
答案:
C
解析:根据上下文,此处表示“她唱歌唱得很好”,“能,会”用can,故选C。
解析:根据上下文,此处表示“她唱歌唱得很好”,“能,会”用can,故选C。
( )14. A. sees B. joins C. calls D. finds
答案:
B
解析:根据“the music club”可知是“加入音乐俱乐部”,join表示“加入”,故选B。
解析:根据“the music club”可知是“加入音乐俱乐部”,join表示“加入”,故选B。
( )15. A. want B. think C. take D. make
答案:
D
解析:“make sb. happy”表示“使某人开心”,是固定搭配,故选D。
解析:“make sb. happy”表示“使某人开心”,是固定搭配,故选D。
( )16. A. also B. only C. even D. still
答案:
A
解析:上文提到“They think...”,此处表示“Anna也这么认为”,also表示“也”,故选A。
解析:上文提到“They think...”,此处表示“Anna也这么认为”,also表示“也”,故选A。
( )17. A. cousins B. teachers C. friends D. parents
答案:
C
解析:根据下文“These three friends”可知Frank和Cindy是Anna的朋友,故选C。
解析:根据下文“These three friends”可知Frank和Cindy是Anna的朋友,故选C。
( )18. A. speaks B. talks C. tells D. says
答案:
C
解析:“tell stories”表示“讲故事”,是固定搭配,故选C。
解析:“tell stories”表示“讲故事”,是固定搭配,故选C。
( )19. A. spells B. watches C. plays D. writes
答案:
D
解析:根据“His stories are really interesting”可知他也“写”故事,write表示“写”,故选D。
解析:根据“His stories are really interesting”可知他也“写”故事,write表示“写”,故选D。
( )20. A. so B. but C. or D. then
答案:
A
解析:“他的故事很有趣”和“很多同学喜欢它们”之间是因果关系,so表示“所以”,故选A。
解析:“他的故事很有趣”和“很多同学喜欢它们”之间是因果关系,so表示“所以”,故选A。
( )21. A. with B. about C. for D. at
答案:
D
解析:“be good at”表示“擅长”,是固定搭配,故选D。
解析:“be good at”表示“擅长”,是固定搭配,故选D。
( )22. A. music B. art C. food D. sports
答案:
B
解析:Cindy在美术俱乐部,所以是为学校“艺术”节画画,故选B。
解析:Cindy在美术俱乐部,所以是为学校“艺术”节画画,故选B。
( )23. A. games B. songs C. pictures D. stories
答案:
C
解析:上文提到“she will draw some pictures”,所以是喜欢她的“画”,故选C。
解析:上文提到“she will draw some pictures”,所以是喜欢她的“画”,故选C。
( )24. A. nice B. right C. tall D. healthy
答案:
A
解析:根据“They are good with kids”可知他们很“友好”,nice表示“友好的,善良的”,故选A。
解析:根据“They are good with kids”可知他们很“友好”,nice表示“友好的,善良的”,故选A。
( )25. A. sleep B. help C. study D. play
答案:
D
解析:根据下文描述Anna唱歌、Frank讲故事、Cindy教画画,可知他们和孩子们一起“玩”,play with表示“和……一起玩”,故选D。
解析:根据下文描述Anna唱歌、Frank讲故事、Cindy教画画,可知他们和孩子们一起“玩”,play with表示“和……一起玩”,故选D。
( )26. A. him B. you C. us D. them
答案:
D
解析:此处指代上文的“the kids”,用them,故选D。
解析:此处指代上文的“the kids”,用them,故选D。
( )27. A. what B. how C. where D. when
答案:
B
解析:“teach sb. how to do sth.”表示“教某人如何做某事”,故选B。
解析:“teach sb. how to do sth.”表示“教某人如何做某事”,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看