第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
第三节(共3小题;每小题1.5分,满分4.5分)
听下面一篇短文。根据你所听到的短文内容,选择能回答所提问题的最佳答案。听短文前,你将有25秒钟的读题时间;听完后,你将有25秒钟的作答时间。短文读两遍。
( )10. Which school is Sally in?
A. No. 1 Middle School.
B. No. 6 Middle School.
C. No. 8 Middle School.
( )11. When do all the students do exercises?
A. In the morning.
B. In the afternoon.
C. In the evening.
( )12. Where is the dining hall?
A. In front of the teachers' building.
B. Behind the teachers' building.
C. Between the teachers' building and the classroom building.
听下面一篇短文。根据你所听到的短文内容,选择能回答所提问题的最佳答案。听短文前,你将有25秒钟的读题时间;听完后,你将有25秒钟的作答时间。短文读两遍。
( )10. Which school is Sally in?
A. No. 1 Middle School.
B. No. 6 Middle School.
C. No. 8 Middle School.
( )11. When do all the students do exercises?
A. In the morning.
B. In the afternoon.
C. In the evening.
( )12. Where is the dining hall?
A. In front of the teachers' building.
B. Behind the teachers' building.
C. Between the teachers' building and the classroom building.
答案:
(因缺少听力内容,无法确定答案)
二、完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Hi. I'm Wang Peng. My school has a 13 library. There are a lot of 14 in it. It has books of all subjects(学科). It also has a lot of storybooks and newspapers.
In the library, there are many 15 and chairs. We can 16 there to read books. It looks very clean and 17. And books are in good order(顺序). It's 18 for students to find the books.
All students can visit the library. We all have library 19. Before going into the library, we must show our cards. 20 we take our cards every day. We can borrow(借)one book at a time from the library. We must 21 the book in seven days, or we can't borrow books next time. The 22 in the library is a nice woman. She is thin and tall 23 big eyes. We all like her. She is 24 to all students. She is always happy to help us when we 25 help.
Every day I go to the library to 26 and borrow books with my 27. We learn a lot from books. We love our school library.
( )13. A. similar B. small C. full D. big
( )14. A. books B. pencils C. boxes D. shoes
( )15. A. drawers B. desks C. screens D. flags
( )16. A. call B. sit C. stand D. sleep
( )17. A. funny B. large C. tidy D. old
( )18. A. happy B. cool C. easy D. different
阅读短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Hi. I'm Wang Peng. My school has a 13 library. There are a lot of 14 in it. It has books of all subjects(学科). It also has a lot of storybooks and newspapers.
In the library, there are many 15 and chairs. We can 16 there to read books. It looks very clean and 17. And books are in good order(顺序). It's 18 for students to find the books.
All students can visit the library. We all have library 19. Before going into the library, we must show our cards. 20 we take our cards every day. We can borrow(借)one book at a time from the library. We must 21 the book in seven days, or we can't borrow books next time. The 22 in the library is a nice woman. She is thin and tall 23 big eyes. We all like her. She is 24 to all students. She is always happy to help us when we 25 help.
Every day I go to the library to 26 and borrow books with my 27. We learn a lot from books. We love our school library.
( )13. A. similar B. small C. full D. big
( )14. A. books B. pencils C. boxes D. shoes
( )15. A. drawers B. desks C. screens D. flags
( )16. A. call B. sit C. stand D. sleep
( )17. A. funny B. large C. tidy D. old
( )18. A. happy B. cool C. easy D. different
答案:
13. D
解析:根据后文“There are a lot of...”以及描述图书馆的规模,可知学校有一个大图书馆,“big”符合语境。
14. A
解析:图书馆里应该有很多书,“books”符合常识。
15. B
解析:图书馆里有桌椅供人阅读,“desks”与“chairs”搭配合理。
16. B
解析:我们可以坐在那里读书,“sit”符合语境。
17. C
解析:图书馆看起来干净整洁,“tidy”与“clean”并列,描述环境。
18. C
解析:书摆放有序,所以学生找书很容易,“easy”符合逻辑。
解析:根据后文“There are a lot of...”以及描述图书馆的规模,可知学校有一个大图书馆,“big”符合语境。
14. A
解析:图书馆里应该有很多书,“books”符合常识。
15. B
解析:图书馆里有桌椅供人阅读,“desks”与“chairs”搭配合理。
16. B
解析:我们可以坐在那里读书,“sit”符合语境。
17. C
解析:图书馆看起来干净整洁,“tidy”与“clean”并列,描述环境。
18. C
解析:书摆放有序,所以学生找书很容易,“easy”符合逻辑。
查看更多完整答案,请扫码查看