第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
第三节(共3小题;每小题1.5分,满分4.5分)
听下面一篇短文。根据你所听到的短文内容,选择能回答所提问题的最佳答案。听短文前,你将有25秒钟的读题时间;听完后,你将有25秒钟的作答时间。短文读两遍。
( )10. What colour is the library?
A. Red.
B. Brown.
C. Green.
( )11. What is behind the science building?
A. The gym.
B. The library.
C. The dining hall.
( )12. Where is the teachers' building?
A. Behind the classroom building.
B. On the right of the dining hall.
C. Between the classroom building and the dining hall.
听下面一篇短文。根据你所听到的短文内容,选择能回答所提问题的最佳答案。听短文前,你将有25秒钟的读题时间;听完后,你将有25秒钟的作答时间。短文读两遍。
( )10. What colour is the library?
A. Red.
B. Brown.
C. Green.
( )11. What is behind the science building?
A. The gym.
B. The library.
C. The dining hall.
( )12. Where is the teachers' building?
A. Behind the classroom building.
B. On the right of the dining hall.
C. Between the classroom building and the dining hall.
答案:
(因无听力音频,无法确定具体答案,此处略)
二、完形填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
阅读短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Hello! My name is Kevin. I'm 12 years old. Now I'm a 13 school student in Beijing. Look, these 14 some photos of our school. Our school is small 15 it is very new. The classroom is very big. There are 35 desks and chairs 16 it. The teacher's 17 is in the front of the classroom.
I come from England. So I'm 18 English boy. Here's a photo of my 19 . We are a family of 20 . I'm in the middle. Can you see the boy with a dog? He is my 21 Jack. He loves music and food. The girl next to me is my sister. 22 name is Lily. My sister is 14 years old. She loves to write. 23 are those behind them? They are my 24 . My father is tall and he has brown eyes. Linda is my mother. 25 is 40 years old, but she looks young. She 26 us very much. She is very tidy. It's very easy for her to 27 things.
I love my family very much!
( )13. A. high B. last C. middle D. big
阅读短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。
Hello! My name is Kevin. I'm 12 years old. Now I'm a 13 school student in Beijing. Look, these 14 some photos of our school. Our school is small 15 it is very new. The classroom is very big. There are 35 desks and chairs 16 it. The teacher's 17 is in the front of the classroom.
I come from England. So I'm 18 English boy. Here's a photo of my 19 . We are a family of 20 . I'm in the middle. Can you see the boy with a dog? He is my 21 Jack. He loves music and food. The girl next to me is my sister. 22 name is Lily. My sister is 14 years old. She loves to write. 23 are those behind them? They are my 24 . My father is tall and he has brown eyes. Linda is my mother. 25 is 40 years old, but she looks young. She 26 us very much. She is very tidy. It's very easy for her to 27 things.
I love my family very much!
( )13. A. high B. last C. middle D. big
答案:
C
解析:Kevin 12岁,应该是中学生,middle school student“中学生”,所以选C。
解析:Kevin 12岁,应该是中学生,middle school student“中学生”,所以选C。
( )14. A. be B. am C. is D. are
答案:
D
解析:these“这些”,后面接be动词are,所以选D。
解析:these“这些”,后面接be动词are,所以选D。
( )15. A. and B. but C. too D. or
答案:
B
解析:“学校小”和“很新”是转折关系,用but,所以选B。
解析:“学校小”和“很新”是转折关系,用but,所以选B。
( )16. A. on B. in C. of D. at
答案:
B
解析:“教室里有35套桌椅”,用in,所以选B。
解析:“教室里有35套桌椅”,用in,所以选B。
( )17. A. desk B. wall C. key D. jacket
答案:
A
解析:教室前面是老师的讲桌,desk“书桌,讲桌”,所以选A。
解析:教室前面是老师的讲桌,desk“书桌,讲桌”,所以选A。
查看更多完整答案,请扫码查看