2025年人教金学典同步练习册同步解析与测评高中英语必修第一册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年人教金学典同步练习册同步解析与测评高中英语必修第一册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
四、阅读理解 ( 共两篇,满分20分 )
阅读下面的短文,根据短文内容回答问题。( 共4小题;每小题3分,满分12分 )
Stephanie Duno is many things: a straight-A student, an animal lover, and a loving sister. But she is also one of the many victims (受害者) of bullying (欺凌). Instead of keeping the pain inside, she turned it around and is changing her neighbourhood in Florida, with her non-profit (非营利的) anti-bullying programme, Pawssible.
As she came from Venezuela, Duno had to deal with people making fun of her accent (口音) from a young age. Later on, her little brother was also bullied because of his shyness. She realised that she had to take a stand.
“You need to tell someone if you are being bullied and know that you’re not alone. There are so many people that you can talk to. It will stop if you contact someone. No one deserves to be bullied,” said Duno.
When she was working part-time at a veterinary clinic (兽医诊所), Duno realised helping animals in need made her feel better about herself. She decided to put her love of animals together with her desire to stop bullying by creating a non-profit organisation, Pawssible. In the organisation, victims of bullying can help nurse animals back to health.
With all her hard work, it is no surprise that she has been rewarded. Duno is one of the ten people who have received a national anti-bullying scholarship award. But in Duno’s eyes the true reward is not the award.
“I love helping people. I love seeing their faces and knowing that I’m the one to make them happy. It’s a really rewarding feeling. Everyone deserves love and that is what I want these kids to leave with,” she said.
1. What is special about Stephanie Duno?
______
2. What does Stephanie Duno advise those who are being bullied to do?
______
3. What did Duno receive for her hard work fighting bullying?
______
4. What does Duno think is the true reward for her hard work?
______
阅读下面的短文,根据短文内容回答问题。( 共4小题;每小题3分,满分12分 )
Stephanie Duno is many things: a straight-A student, an animal lover, and a loving sister. But she is also one of the many victims (受害者) of bullying (欺凌). Instead of keeping the pain inside, she turned it around and is changing her neighbourhood in Florida, with her non-profit (非营利的) anti-bullying programme, Pawssible.
As she came from Venezuela, Duno had to deal with people making fun of her accent (口音) from a young age. Later on, her little brother was also bullied because of his shyness. She realised that she had to take a stand.
“You need to tell someone if you are being bullied and know that you’re not alone. There are so many people that you can talk to. It will stop if you contact someone. No one deserves to be bullied,” said Duno.
When she was working part-time at a veterinary clinic (兽医诊所), Duno realised helping animals in need made her feel better about herself. She decided to put her love of animals together with her desire to stop bullying by creating a non-profit organisation, Pawssible. In the organisation, victims of bullying can help nurse animals back to health.
With all her hard work, it is no surprise that she has been rewarded. Duno is one of the ten people who have received a national anti-bullying scholarship award. But in Duno’s eyes the true reward is not the award.
“I love helping people. I love seeing their faces and knowing that I’m the one to make them happy. It’s a really rewarding feeling. Everyone deserves love and that is what I want these kids to leave with,” she said.
1. What is special about Stephanie Duno?
______
2. What does Stephanie Duno advise those who are being bullied to do?
______
3. What did Duno receive for her hard work fighting bullying?
______
4. What does Duno think is the true reward for her hard work?
______
答案:
1.She was a victim of bullying, but created a non-profit anti-bullying organisation.
2.They should tell someone they are being bullied and know they are not alone.
3.She received a national anti-bullying scholarship award.
4.The true reward is helping people and making them happy.
2.They should tell someone they are being bullied and know they are not alone.
3.She received a national anti-bullying scholarship award.
4.The true reward is helping people and making them happy.
阅读下面的短文,选择正确的选项,并补全第8题。( 共4小题;每小题2分,满分8分 )


5. What’s the text mainly about?
A. How to keep a study diary. B. How to become an organised student.
C. How to improve your memory. D. How to learn English.
6. What can be learnt from the text?
A. Gloria usually starts to study the night before exams.
B. Amy disagrees with Hana’s and Lou’s opinions.
C. Hana always keeps her computer desktop tidy.
D. Amy is very good at managing her studies.
7. What has most likely happened when Lou removes something from the board?
A. He has edited his report. B. He remembers something.
C. He has cleaned up his bedroom. D. He has got something done.
8. Hana thinks it’s helpful to keep her computer desktop clean and tidy. Gloria says it’s important to start studying in advance. Lou’s suggestion is ______.
5. What’s the text mainly about?
A. How to keep a study diary. B. How to become an organised student.
C. How to improve your memory. D. How to learn English.
6. What can be learnt from the text?
A. Gloria usually starts to study the night before exams.
B. Amy disagrees with Hana’s and Lou’s opinions.
C. Hana always keeps her computer desktop tidy.
D. Amy is very good at managing her studies.
7. What has most likely happened when Lou removes something from the board?
A. He has edited his report. B. He remembers something.
C. He has cleaned up his bedroom. D. He has got something done.
8. Hana thinks it’s helpful to keep her computer desktop clean and tidy. Gloria says it’s important to start studying in advance. Lou’s suggestion is ______.
答案:
5.B 主旨大意题。根据“posted 2 hours ago by Amy”中的“what are your tips for getting organised? Post a comment below.”及下文中的Comments可知,文章主要讲了如何成为一名做事有条理的学生。故选B项。
6.C 细节理解题。根据Hana评论中的“I always spend about five minutes at the end of the day tidying up the desktop on my computer.”可知,Hana一直使她的计算机桌面保持整洁。故选C项。
7.D 推理判断题。根据Lou评论中的“I use board pens to write reminders and I make sure I look at it every day. The best part is when I remove something from the board!”可以推断出,“remove something from the board”表示他已经完成的事情。故选D项。
8.writing reminders on a noticeboard and checking them daily
6.C 细节理解题。根据Hana评论中的“I always spend about five minutes at the end of the day tidying up the desktop on my computer.”可知,Hana一直使她的计算机桌面保持整洁。故选C项。
7.D 推理判断题。根据Lou评论中的“I use board pens to write reminders and I make sure I look at it every day. The best part is when I remove something from the board!”可以推断出,“remove something from the board”表示他已经完成的事情。故选D项。
8.writing reminders on a noticeboard and checking them daily
查看更多完整答案,请扫码查看