第143页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
任务驱动二 阅读文章
1. 阅读课本1b并完成练习。
( )(1)Why does the writer think of her grandmother when smelling cinnamon?
A. Because her grandmother loved coffee.
B. Because cinnamon was in her grandmother's pumpkin pie.
C. Because her grandmother grew cinnamon.
D. Because cinnamon reminds her of autumn.
( )(2)When did the grandmother learn to make pumpkin pie?
A. When she was a child.
B. When she visited a friend.
C. When she stayed with a host family in the US.
D. When she became a teacher.
( )(3)Which ingredient is NOT mentioned in the pumpkin pie recipe?
A. Salt.
B. Butter.
C. Pumpkin.
D. Cream.
( )(4)According to the recipe,what should you do first when making pumpkin pie?
A. Add sugar and cinnamon.
B. Mix the eggs.
C. Put the pie in the oven.
D. Let the pie cool.
( )(5)How long should the pie stay in the oven?
A. 10-20 minutes.
B. 20-30 minutes.
C. 40-50 minutes.
D. 60-70 minutes.
2. 阅读课本1b并判断正(T)误(F)。
( )(1)The writer's grandmother said,“Cooking is love made visible.”
( )(2)The writer's grandmother made pumpkin pie in spring every year.
( )(3)The writer's grandmother learned to make pumpkin pie in the college.
( )(4)Butter is one of the ingredients in the pumpkin pie recipe.
( )(5)The writer's grandmother learned the pie recipe from her teacher.
1. 阅读课本1b并完成练习。
( )(1)Why does the writer think of her grandmother when smelling cinnamon?
A. Because her grandmother loved coffee.
B. Because cinnamon was in her grandmother's pumpkin pie.
C. Because her grandmother grew cinnamon.
D. Because cinnamon reminds her of autumn.
( )(2)When did the grandmother learn to make pumpkin pie?
A. When she was a child.
B. When she visited a friend.
C. When she stayed with a host family in the US.
D. When she became a teacher.
( )(3)Which ingredient is NOT mentioned in the pumpkin pie recipe?
A. Salt.
B. Butter.
C. Pumpkin.
D. Cream.
( )(4)According to the recipe,what should you do first when making pumpkin pie?
A. Add sugar and cinnamon.
B. Mix the eggs.
C. Put the pie in the oven.
D. Let the pie cool.
( )(5)How long should the pie stay in the oven?
A. 10-20 minutes.
B. 20-30 minutes.
C. 40-50 minutes.
D. 60-70 minutes.
2. 阅读课本1b并判断正(T)误(F)。
( )(1)The writer's grandmother said,“Cooking is love made visible.”
( )(2)The writer's grandmother made pumpkin pie in spring every year.
( )(3)The writer's grandmother learned to make pumpkin pie in the college.
( )(4)Butter is one of the ingredients in the pumpkin pie recipe.
( )(5)The writer's grandmother learned the pie recipe from her teacher.
答案:
1. (1)B
解析:根据文章内容,肉桂在祖母的南瓜派里,所以闻到肉桂会想起祖母,故选B。
(2)C
解析:祖母是在美国和寄宿家庭住的时候学会做南瓜派的,故选C。
(3)A
解析:南瓜派食谱中提到了南瓜、奶油等,没提到盐,故选A。
(4)B
解析:根据食谱,做南瓜派首先应该混合鸡蛋,故选B。
(5)B
解析:派应该在烤箱里烤20-30分钟,故选B。
2. (1)T
解析:文章中提到祖母说“Cooking is love made visible.”,故正确。
(2)F
解析:祖母每年秋天做南瓜派,不是春天,故错误。
(3)F
解析:祖母是在寄宿家庭学会的,不是在大学,故错误。
(4)F
解析:食谱中没有提到黄油,故错误。
(5)F
解析:祖母是从寄宿家庭学的食谱,不是老师,故错误。
解析:根据文章内容,肉桂在祖母的南瓜派里,所以闻到肉桂会想起祖母,故选B。
(2)C
解析:祖母是在美国和寄宿家庭住的时候学会做南瓜派的,故选C。
(3)A
解析:南瓜派食谱中提到了南瓜、奶油等,没提到盐,故选A。
(4)B
解析:根据食谱,做南瓜派首先应该混合鸡蛋,故选B。
(5)B
解析:派应该在烤箱里烤20-30分钟,故选B。
2. (1)T
解析:文章中提到祖母说“Cooking is love made visible.”,故正确。
(2)F
解析:祖母每年秋天做南瓜派,不是春天,故错误。
(3)F
解析:祖母是在寄宿家庭学会的,不是在大学,故错误。
(4)F
解析:食谱中没有提到黄油,故错误。
(5)F
解析:祖母是从寄宿家庭学的食谱,不是老师,故错误。
查看更多完整答案,请扫码查看