第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
八、阅读理解(20 分)
A
| | |
| Sarah | This is my classroom. There are 20 chairs and 20 small desks in the classroom. There is also a big desk in front of the blackboard. The big desk is for teachers. There is a television in the classroom too. |
| Mike | I'm Mike. I am from India(印度). There are only ten students in my class. Look at my classroom. It is a small classroom,but it is nice. There are only ten desks and ten chairs in the classroom. |
| Paul | I'm Paul and I'm 18 years old. I am a high school student. Please have a look at my classroom. It is a large classroom and it is beautiful. There are 60 chairs and 60 desks here. Every student has a computer. Our computers are on our desks. |
(
A. their classrooms B. their friends C. their classmates D. their teachers
(
A. 20. B. 21. C. 40. D. 41.
(
A. chairs B. desks C. a television D. a computer
A
| | |
| Sarah | This is my classroom. There are 20 chairs and 20 small desks in the classroom. There is also a big desk in front of the blackboard. The big desk is for teachers. There is a television in the classroom too. |
| Mike | I'm Mike. I am from India(印度). There are only ten students in my class. Look at my classroom. It is a small classroom,but it is nice. There are only ten desks and ten chairs in the classroom. |
| Paul | I'm Paul and I'm 18 years old. I am a high school student. Please have a look at my classroom. It is a large classroom and it is beautiful. There are 60 chairs and 60 desks here. Every student has a computer. Our computers are on our desks. |
(
A
)1. The three people are talking about ______. A. their classrooms B. their friends C. their classmates D. their teachers
(
B
)2. How many desks are there in Sarah's classroom? A. 20. B. 21. C. 40. D. 41.
(
D
)3. In Sarah's classroom,we can see things EXCEPT (除了)______. A. chairs B. desks C. a television D. a computer
答案:
【解析】:
这是一道阅读理解题,主要考查了学生对文本信息的理解和提取能力。题目给出了三个人(Sarah, Mike, Paul)对他们各自教室的描述,然后通过几个问题来检验学生对这些描述的理解。
1. 对于第一个问题,我们需要确定这三个人在谈论什么。通过阅读文本,我们可以发现他们都在描述各自的教室,因此答案应该是关于他们的教室。
2. 对于第二个问题,我们需要找到Sarah教室中课桌的数量。在Sarah的描述中,她提到了教室里有20张小课桌和1张大课桌,所以总数应该是21张。
3. 对于第三个问题,我们需要找出在Sarah的教室中没有提到的东西。通过比较选项和Sarah的描述,我们可以发现电脑并没有在描述中出现,因此这是正确答案。
【答案】:
1. A
2. B
3. D
这是一道阅读理解题,主要考查了学生对文本信息的理解和提取能力。题目给出了三个人(Sarah, Mike, Paul)对他们各自教室的描述,然后通过几个问题来检验学生对这些描述的理解。
1. 对于第一个问题,我们需要确定这三个人在谈论什么。通过阅读文本,我们可以发现他们都在描述各自的教室,因此答案应该是关于他们的教室。
2. 对于第二个问题,我们需要找到Sarah教室中课桌的数量。在Sarah的描述中,她提到了教室里有20张小课桌和1张大课桌,所以总数应该是21张。
3. 对于第三个问题,我们需要找出在Sarah的教室中没有提到的东西。通过比较选项和Sarah的描述,我们可以发现电脑并没有在描述中出现,因此这是正确答案。
【答案】:
1. A
2. B
3. D
( )4. How does Jim go to school?
( )5. Students can learn the following subjects in Humanities lessons EXCEPT(除了) ______.
( )6. Which of the following is TRUE?
D
( )5. Students can learn the following subjects in Humanities lessons EXCEPT(除了) ______.
A
( )6. Which of the following is TRUE?
C
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和把握。题目给出了一个13岁英国男孩Jim的学校生活描述,然后通过几个问题来测试学生对这段描述的理解。
对于第4题,需要从文章中找出Jim是如何去学校的。根据文章中的描述,“I leave home at 6:45 and walk 20 minutes to catch a bus to school. The bus is a special(特殊的) one just for students going to my school.”可以确定答案。
第5题问的是在人文课程中,学生不能学习到以下哪一门课。这需要学生对文章中提到的课程有清晰的理解,并从中找出不属于人文课程的选项。
第6题是一个判断题,需要学生根据文章内容判断哪个选项是正确的。这要求学生能够准确理解文章内容,并从中提取关键信息。
【答案】:
4. D
根据文章中的描述,“I leave home at 6:45 and walk 20 minutes to catch a bus to school. The bus is a special(特殊的) one just for students going to my school.”可以确定Jim是乘坐专门为学生准备的公交车去学校的,所以答案是D。
5. A
文章中提到,“Humanities(History,Geography and Religion)”,说明人文课程包括历史、地理和宗教,而法语并不包含在内,所以答案是A。
6. C
A选项错误,因为文章中提到的是在Tutor Room听班主任的讲话,而不是在教室;B选项错误,因为文章中明确提到每天的第一节课科目是不同的;C选项正确,因为文章中提到“I have a locker(锁柜) and I can put some of my things in it. So I don't have to carry them in my bags.”;D选项错误,因为文章中并未提到记不住老师的名字。所以答案是C。
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和把握。题目给出了一个13岁英国男孩Jim的学校生活描述,然后通过几个问题来测试学生对这段描述的理解。
对于第4题,需要从文章中找出Jim是如何去学校的。根据文章中的描述,“I leave home at 6:45 and walk 20 minutes to catch a bus to school. The bus is a special(特殊的) one just for students going to my school.”可以确定答案。
第5题问的是在人文课程中,学生不能学习到以下哪一门课。这需要学生对文章中提到的课程有清晰的理解,并从中找出不属于人文课程的选项。
第6题是一个判断题,需要学生根据文章内容判断哪个选项是正确的。这要求学生能够准确理解文章内容,并从中提取关键信息。
【答案】:
4. D
根据文章中的描述,“I leave home at 6:45 and walk 20 minutes to catch a bus to school. The bus is a special(特殊的) one just for students going to my school.”可以确定Jim是乘坐专门为学生准备的公交车去学校的,所以答案是D。
5. A
文章中提到,“Humanities(History,Geography and Religion)”,说明人文课程包括历史、地理和宗教,而法语并不包含在内,所以答案是A。
6. C
A选项错误,因为文章中提到的是在Tutor Room听班主任的讲话,而不是在教室;B选项错误,因为文章中明确提到每天的第一节课科目是不同的;C选项正确,因为文章中提到“I have a locker(锁柜) and I can put some of my things in it. So I don't have to carry them in my bags.”;D选项错误,因为文章中并未提到记不住老师的名字。所以答案是C。
查看更多完整答案,请扫码查看