第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
八、阅读理解(20 分)
A
Ann has a penfriend in America. Her name is Alice. They write to each other every week. They tell each other about their lives. Here is a letter from Ann.
Dear Alice,
Thank you for your letter and telling me about your best friend. Now,I am going to tell you about my best friend. Her name is Cathy. She has long black hair and big black eyes. We are of the same age,but she is a little taller than me. She likes reading comic books and she is always happy. We sit together in class and help each other with our homework. We always play computer games together for an hour after school. Cathy thinks quickly and she always does better. We both learn to play the piano. We play the piano together at the weekend. It is fun. We always have a good time.
Please write to me soon.
Love,
Ann
(
A. Every two weeks. B. Every week. C. Every day. D. Every three weeks.
(
A. No one. B. Cathy. C. Alice. D. Lucy.
(
A. Long and black. B. Long and brown. C. Short and brown. D. Short and black.
(
A. Before school. B. In class. C. After school. D. At the weekend.
(
A. Write letters. B. Sing English songs. C. Play the piano. D. Use the computer.
A
Ann has a penfriend in America. Her name is Alice. They write to each other every week. They tell each other about their lives. Here is a letter from Ann.
Dear Alice,
Thank you for your letter and telling me about your best friend. Now,I am going to tell you about my best friend. Her name is Cathy. She has long black hair and big black eyes. We are of the same age,but she is a little taller than me. She likes reading comic books and she is always happy. We sit together in class and help each other with our homework. We always play computer games together for an hour after school. Cathy thinks quickly and she always does better. We both learn to play the piano. We play the piano together at the weekend. It is fun. We always have a good time.
Please write to me soon.
Love,
Ann
(
B
) 1. How often does Ann write to Alice? A. Every two weeks. B. Every week. C. Every day. D. Every three weeks.
(
B
) 2. Who is Ann's best friend? A. No one. B. Cathy. C. Alice. D. Lucy.
(
A
) 3. What is Cathy's hair like? A. Long and black. B. Long and brown. C. Short and brown. D. Short and black.
(
C
) 4. When do they play computer games? A. Before school. B. In class. C. After school. D. At the weekend.
(
C
) 5. What do they do together at the weekend? A. Write letters. B. Sing English songs. C. Play the piano. D. Use the computer.
答案:
【解析】:
这是一道阅读理解题,主要考查学生对英文信件内容的理解和提取信息的能力。题目给出了Ann写给Alice的一封信,信中描述了Ann和她的好朋友Cathy的一些情况。接下来有五个问题,需要根据信件内容来回答。
1. 第一个问题问Ann多久给Alice写一次信,这需要我们找到信件中关于写信频率的描述。
2. 第二个问题问Ann最好的朋友是谁,需要我们从信件中找到关于Ann最好朋友的信息。
3. 第三个问题描述了Cathy的头发特征,要求我们从信件中提取出关于Cathy头发的描述。
4. 第四个问题问他们什么时候玩电脑游戏,需要我们在信件中找到关于玩电脑游戏时间的描述。
5. 第五个问题问他们在周末一起做什么,这需要我们找到信件中关于周末活动的描述。
【答案】:
1. B。信件中提到"They write to each other every week.",说明Ann每周给Alice写信,所以答案是B。
2. B。信件中提到"Now,I am going to tell you about my best friend. Her name is Cathy.",说明Ann最好的朋友是Cathy,所以答案是B。
3. A。信件中明确提到"She has long black hair and big black eyes.",所以Cathy的头发是长而黑的,答案是A。
4. C。信件中提到"We always play computer games together for an hour after school.",说明他们放学后玩电脑游戏,所以答案是C。
5. C。信件中提到"We play the piano together at the weekend.",说明他们在周末一起弹钢琴,所以答案是C。
这是一道阅读理解题,主要考查学生对英文信件内容的理解和提取信息的能力。题目给出了Ann写给Alice的一封信,信中描述了Ann和她的好朋友Cathy的一些情况。接下来有五个问题,需要根据信件内容来回答。
1. 第一个问题问Ann多久给Alice写一次信,这需要我们找到信件中关于写信频率的描述。
2. 第二个问题问Ann最好的朋友是谁,需要我们从信件中找到关于Ann最好朋友的信息。
3. 第三个问题描述了Cathy的头发特征,要求我们从信件中提取出关于Cathy头发的描述。
4. 第四个问题问他们什么时候玩电脑游戏,需要我们在信件中找到关于玩电脑游戏时间的描述。
5. 第五个问题问他们在周末一起做什么,这需要我们找到信件中关于周末活动的描述。
【答案】:
1. B。信件中提到"They write to each other every week.",说明Ann每周给Alice写信,所以答案是B。
2. B。信件中提到"Now,I am going to tell you about my best friend. Her name is Cathy.",说明Ann最好的朋友是Cathy,所以答案是B。
3. A。信件中明确提到"She has long black hair and big black eyes.",所以Cathy的头发是长而黑的,答案是A。
4. C。信件中提到"We always play computer games together for an hour after school.",说明他们放学后玩电脑游戏,所以答案是C。
5. C。信件中提到"We play the piano together at the weekend.",说明他们在周末一起弹钢琴,所以答案是C。
查看更多完整答案,请扫码查看