第185页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
| | The Shirt of a Happy Man (Part I) | |
| The king's problem | He was unhappy so he slept badly, didn't feel like eating, cried for no reason and looked 1.
| The doctor's 2
| Solutions — 4
| | The prime minister | He was unhappy because he was always worried about losing his 6
| | The banker | He was unhappy because he was always worried about losing his 7. |
| | The palace singer | He was unhappy because he lost his 8. |

1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______
5. ______ 6. ______
| The king's problem | He was unhappy so he slept badly, didn't feel like eating, cried for no reason and looked 1.
pale
| || The doctor's 2
diagnosis
and advice | * The king's body remained 3strong
but his mind didn't. * The king needed to wear the shirt of a happy man. | || Solutions — 4
find
the happy man | Persons | 5Reasons for unhappiness
|| | The prime minister | He was unhappy because he was always worried about losing his 6
power
. || | The banker | He was unhappy because he was always worried about losing his 7. |
| | The palace singer | He was unhappy because he lost his 8. |
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______
5. ______ 6. ______
答案:
1. pale
2. diagnosis
3. strong
4. find
5. Reasons for unhappiness
6. power
7. money
8. voice
2. diagnosis
3. strong
4. find
5. Reasons for unhappiness
6. power
7. money
8. voice
二、根据首字母及句意写出完整单词。
1. A
2. I
3. If you want to live a better life, you must work hard to create
4. A
5. Schoolwork is of
6. Chengdu enjoys international
1. A
queen
is the female (女性的) ruler of an independent state that has a royal family.2. I
examined
the door. It was locked.3. If you want to live a better life, you must work hard to create
wealth
.4. A
king
is considered to be the head of that country.5. Schoolwork is of
primary
importance so I will not go out until I finish my homework.6. Chengdu enjoys international
fame
. Lots of people from all over the world would like to have a look at it with their own eyes.
答案:
1. queen
2. examined
3. wealth
4. king
5. primary
6. fame
2. examined
3. wealth
4. king
5. primary
6. fame
三、阅读短文,从方框内的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
A. called in B. feel like C. for no reason D. take her position E. was worried about
Sarah and I live in the same apartment and get along well. But she acted cold toward me 1 last week. At first, I was angry, but then I decided to 2. Maybe something was troubling her? I knocked on her door and said, "I 3 something's wrong. Can we talk?"
Sarah finally opened up. Her dog was seriously ill and she 4 the vet bills (兽医费用) and had taken her stress out on me.
The conversation changed everything. Sarah apologized (道歉) for what she had done. And we then worked together to find solutions. And I 5 some of my friends to help. Finally, everything went well.
1. ______
A. called in B. feel like C. for no reason D. take her position E. was worried about
Sarah and I live in the same apartment and get along well. But she acted cold toward me 1 last week. At first, I was angry, but then I decided to 2. Maybe something was troubling her? I knocked on her door and said, "I 3 something's wrong. Can we talk?"
Sarah finally opened up. Her dog was seriously ill and she 4 the vet bills (兽医费用) and had taken her stress out on me.
The conversation changed everything. Sarah apologized (道歉) for what she had done. And we then worked together to find solutions. And I 5 some of my friends to help. Finally, everything went well.
1. ______
C
2. ______B
3. ______B
4. ______E
5. ______A
答案:
【解析】:这是一道英语完形填空题,主要考查学生对词汇、短语以及上下文理解的能力。解题的关键在于准确理解每个选项的含义,并结合短文的语境进行逻辑推理。
1. 第一空,根据“acted cold toward me”以及后文“Maybe something was troubling her?”可知,她突然对我冷淡,结合选项,“for no reason”表示“无缘无故”,符合语境,即她无缘无故对我冷淡。
2. 第二空,根据“At first, I was angry, but then I decided to...”以及后文“Maybe something was troubling her?”可知,我开始生气,但后来决定去弄清楚原因,“feel like”有“想要”的意思,这里可理解为决定去做某事,即决定去弄清楚她对我冷淡的原因。
3. 第三空,根据“I...something's wrong. Can we talk?”可知,我感觉到有些不对劲,“feel like”在这里可理解为“感觉到”,符合语境。
4. 第四空,根据“Her dog was seriously ill and she...the vet bills (兽医费用) and had taken her stress out on me.”可知,她的狗病得很重,她担心兽医费用,“was worried about”表示“担心”,符合语境。
5. 第五空,根据“And I...some of my friends to help. Finally, everything went well.”可知,我请了一些朋友来帮忙,“called in”有“请来”的意思,符合语境。
【答案】:
1. C
2. B
3. B
4. E
5. A
1. 第一空,根据“acted cold toward me”以及后文“Maybe something was troubling her?”可知,她突然对我冷淡,结合选项,“for no reason”表示“无缘无故”,符合语境,即她无缘无故对我冷淡。
2. 第二空,根据“At first, I was angry, but then I decided to...”以及后文“Maybe something was troubling her?”可知,我开始生气,但后来决定去弄清楚原因,“feel like”有“想要”的意思,这里可理解为决定去做某事,即决定去弄清楚她对我冷淡的原因。
3. 第三空,根据“I...something's wrong. Can we talk?”可知,我感觉到有些不对劲,“feel like”在这里可理解为“感觉到”,符合语境。
4. 第四空,根据“Her dog was seriously ill and she...the vet bills (兽医费用) and had taken her stress out on me.”可知,她的狗病得很重,她担心兽医费用,“was worried about”表示“担心”,符合语境。
5. 第五空,根据“And I...some of my friends to help. Finally, everything went well.”可知,我请了一些朋友来帮忙,“called in”有“请来”的意思,符合语境。
【答案】:
1. C
2. B
3. B
4. E
5. A
( ) 1. Why is Youth MOVE Suncoast set up?
( ) 2. What was Liu's life like when she first moved to the US?
( ) 3. How did Liu become more involved with the community?
( ) 4. What can be inferred about Liu's attitude towards Youth MOVE Suncoast?
( ) 5. What is the best title for this passage?
B
( ) 2. What was Liu's life like when she first moved to the US?
C
( ) 3. How did Liu become more involved with the community?
C
( ) 4. What can be inferred about Liu's attitude towards Youth MOVE Suncoast?
A
( ) 5. What is the best title for this passage?
C
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对短文内容的理解和分析能力。题目给出了一个关于Youth MOVE Suncoast组织的短文,并围绕短文内容提出了五个选择题。
1. 第一题询问Youth MOVE Suncoast成立的原因。需要回到原文中找到关于该组织成立目的的描述,然后对比选项,找出最符合的答案。
2. 第二题询问Liu刚搬到美国时的生活情况。需要回到原文中找到关于Liu在美国初期生活的描述,然后对比选项,选出最符合的答案。
3. 第三题询问Liu是如何更多地参与到社区中的。需要回到原文中找到关于Liu参与社区活动的描述,然后对比选项,找出正确答案。
4. 第四题要求推断Liu对Youth MOVE Suncoast的态度。需要回到原文中找到Liu对Youth MOVE Suncoast的评价或描述,然后对比选项,选出最符合的答案。
5. 第五题要求选出文章的最佳标题。需要综合全文内容,选出一个最能概括文章主题的标题。
【答案】:
1. B
原文中提到“They hope to build a supportive community where everyone can help each other.”,即他们希望建立一个支持性的社区,让每个人都能互相帮助。因此,Youth MOVE Suncoast成立的原因是为了创建一个支持性的社区,选项B正确。
2. C
原文中提到“When I first came here, it was ... like a cultural explosion for me because I couldn’t get used to the community and I wasn’t sure how to communicate with my community,”,即Liu刚搬到美国时,她感到很不适应,无法融入社区,也不知道如何与社区交流。因此,Liu刚搬到美国时面临了很多挑战,选项C正确。
3. C
原文中提到“After doing these volunteering things, I kind of became more involved with the community,”,即Liu通过参与Youth MOVE Suncoast的志愿活动,更多地参与到社区中。因此,选项C正确。
4. A
原文中提到“I thought what they are doing is really amazing.”,即Liu认为Youth MOVE Suncoast正在做的事情非常棒。因此,可以推断出Liu对Youth MOVE Suncoast的态度是积极的,认为它是有帮助的,选项A正确。
5. C
文章主要介绍了Youth MOVE Suncoast这个组织如何帮助青少年和年轻人应对心理健康问题,以及一个名叫Liu的青少年如何通过参与该组织的活动更多地参与到社区中。因此,文章的最佳标题应该是关于心理健康和社区努力的,选项C“A Community Effort for Mental Well-being”最能概括文章主题。
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对短文内容的理解和分析能力。题目给出了一个关于Youth MOVE Suncoast组织的短文,并围绕短文内容提出了五个选择题。
1. 第一题询问Youth MOVE Suncoast成立的原因。需要回到原文中找到关于该组织成立目的的描述,然后对比选项,找出最符合的答案。
2. 第二题询问Liu刚搬到美国时的生活情况。需要回到原文中找到关于Liu在美国初期生活的描述,然后对比选项,选出最符合的答案。
3. 第三题询问Liu是如何更多地参与到社区中的。需要回到原文中找到关于Liu参与社区活动的描述,然后对比选项,找出正确答案。
4. 第四题要求推断Liu对Youth MOVE Suncoast的态度。需要回到原文中找到Liu对Youth MOVE Suncoast的评价或描述,然后对比选项,选出最符合的答案。
5. 第五题要求选出文章的最佳标题。需要综合全文内容,选出一个最能概括文章主题的标题。
【答案】:
1. B
原文中提到“They hope to build a supportive community where everyone can help each other.”,即他们希望建立一个支持性的社区,让每个人都能互相帮助。因此,Youth MOVE Suncoast成立的原因是为了创建一个支持性的社区,选项B正确。
2. C
原文中提到“When I first came here, it was ... like a cultural explosion for me because I couldn’t get used to the community and I wasn’t sure how to communicate with my community,”,即Liu刚搬到美国时,她感到很不适应,无法融入社区,也不知道如何与社区交流。因此,Liu刚搬到美国时面临了很多挑战,选项C正确。
3. C
原文中提到“After doing these volunteering things, I kind of became more involved with the community,”,即Liu通过参与Youth MOVE Suncoast的志愿活动,更多地参与到社区中。因此,选项C正确。
4. A
原文中提到“I thought what they are doing is really amazing.”,即Liu认为Youth MOVE Suncoast正在做的事情非常棒。因此,可以推断出Liu对Youth MOVE Suncoast的态度是积极的,认为它是有帮助的,选项A正确。
5. C
文章主要介绍了Youth MOVE Suncoast这个组织如何帮助青少年和年轻人应对心理健康问题,以及一个名叫Liu的青少年如何通过参与该组织的活动更多地参与到社区中。因此,文章的最佳标题应该是关于心理健康和社区努力的,选项C“A Community Effort for Mental Well-being”最能概括文章主题。
查看更多完整答案,请扫码查看