第97页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
五、将下列句子译成英文
1. 大多数孩子喜欢在下雪天打雪仗。
2. 健康的生活方式对我们的身体有积极影响。
3. 凯特把苹果分成了几份。
4. 交通事故经常与恶劣的天气联系在一起。
5. 在空闲的时候你最好和你的朋友在城里走动走动。
1. 大多数孩子喜欢在下雪天打雪仗。
Most children like having snowball fights on snowy days.
2. 健康的生活方式对我们的身体有积极影响。
A healthy lifestyle has a positive effect on our bodies.
3. 凯特把苹果分成了几份。
Kate divided the apple into several pieces.
4. 交通事故经常与恶劣的天气联系在一起。
Traffic accidents are often connected with bad weather.
5. 在空闲的时候你最好和你的朋友在城里走动走动。
You'd better/It's best to get/walk around the city with friends when you are free.
答案:
1. Most children like having snowball fights on snowy days. 2. A healthy lifestyle has a positive effect on our bodies. 3. Kate divided the apple into several pieces. 4. Traffic accidents are often connected with bad weather. 5. You'd better/It's best to get/walk around the city with friends when you are free.
1. Which part of a magazine is the passage most probably taken from?
A. Health.
B. Fashion.
C. Culture.
D. Science.
2. Which word is the most suitable for ▲?
A. High
B. Low
C. Daily
D. Different
3. What can we learn from the passage?
A. There is not any ice on the top of the mountains in Africa.
B. Countries around the equator only have one season, cold winter.
C. When the South Pole is tilted towards the sun, the northern part has winter.
D. If the temperature at sea level is 20℃, it is 15℃ in a place which is 3,000 metres above.
A. Health.
B. Fashion.
C. Culture.
D. Science.
D
2. Which word is the most suitable for ▲?
A. High
B. Low
C. Daily
D. Different
C
3. What can we learn from the passage?
A. There is not any ice on the top of the mountains in Africa.
B. Countries around the equator only have one season, cold winter.
C. When the South Pole is tilted towards the sun, the northern part has winter.
D. If the temperature at sea level is 20℃, it is 15℃ in a place which is 3,000 metres above.
C
答案:
1. D 提示:推理判断题。通读全文可知,本文介绍了四季的形成、地理位置对温度的影响及一天中不同时间温度不同的原因,因此我们可以在杂志的科普版块看到这篇文章。 2. C 提示:推理判断题。根据倒数第二段中"Does the time of day affect the temperature?"可知,这一部分主要讲一天中不同的时间对温度的影响,选项C"每日的"符合题意。 3. C 提示:推理判断题。根据第一段中"When the North Pole is tilted towards the sun... has summer and it is winter in the south."可知,当北极向太阳倾斜时,北半球是夏季,南半球是冬季。故选项C"当南极向太阳倾斜时,北半球是冬季。"正确。
查看更多完整答案,请扫码查看