第22页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
1. What really happened to the students?
2. Why did the four students put some dirt on their faces?
3. How did the students' feelings change in the story?
4. What is the best title for the passage?
A
2. Why did the four students put some dirt on their faces?
B
3. How did the students' feelings change in the story?
C
4. What is the best title for the passage?
B
答案:
1. A 2. B 3. C 4. B
六、信息还原
(2025镇江期末)Many students in the UK were unable to open their apps on their devices(设备) like tablet computers and computers on 4 October, 2024. According to the British government, around 16,000 students from 28 middle schools met this problem. ____1____ This was because someone hacked(非法侵入) the app used in schools in the UK. ____2____ However, parents also found it impossible to check their children's study on that night.
This made people think about if it takes students too much time to use their devices. UNESCO(联合国教科文组织) also asked countries to care about the way of education. ____3____ All they want to do is to play computer games or watch online videos.
Online study may not be as good as people thought. The UK is not the only country finding this. ____4____ Canada made rules about screen time in schools in 2023. In Australia, more schools started to use paper books instead of computers in 2024.
____5____ They said that it was important for students to listen to their teachers instead of using tablet computers or computers in class.
A. And the app helps parents decide how to let their children use their devices.
B. Many other countries also tried to mix real and online education together.
C. The students not only in Britain but also in France use apps.
D. This is because students can't spend enough time on their learning.
E. Parents in London think using devices is bad for students' studies.
F. But some countries think it useful to use devices.
G. All the notes on their devices were lost.
1.
4.
(2025镇江期末)Many students in the UK were unable to open their apps on their devices(设备) like tablet computers and computers on 4 October, 2024. According to the British government, around 16,000 students from 28 middle schools met this problem. ____1____ This was because someone hacked(非法侵入) the app used in schools in the UK. ____2____ However, parents also found it impossible to check their children's study on that night.
This made people think about if it takes students too much time to use their devices. UNESCO(联合国教科文组织) also asked countries to care about the way of education. ____3____ All they want to do is to play computer games or watch online videos.
Online study may not be as good as people thought. The UK is not the only country finding this. ____4____ Canada made rules about screen time in schools in 2023. In Australia, more schools started to use paper books instead of computers in 2024.
____5____ They said that it was important for students to listen to their teachers instead of using tablet computers or computers in class.
A. And the app helps parents decide how to let their children use their devices.
B. Many other countries also tried to mix real and online education together.
C. The students not only in Britain but also in France use apps.
D. This is because students can't spend enough time on their learning.
E. Parents in London think using devices is bad for students' studies.
F. But some countries think it useful to use devices.
G. All the notes on their devices were lost.
1.
G
2. A
3. D
4.
B
5. E
答案:
1. G 2. A 3. D 4. B 5. E
查看更多完整答案,请扫码查看