第24页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
1. (2024南京玄武一模)An artificial intelligence chatbot ChatGPT______by OpenAI is one of the fastest-growing consumer apps in history.
A.decided
B.divided
C.developed
D.discovered
C
A.decided
B.divided
C.developed
D.discovered
答案:
C
2. She looked______when her parents told her the bad news______.
A.sad; sadly
B.sad; sad
C.sadly; sadly
D.sadly; sad
A
A.sad; sadly
B.sad; sad
C.sadly; sadly
D.sadly; sad
答案:
A
3. —A new high-speed railway began to
—Wonderful. It is very convenient for us to travel.
A.offer
B.enjoy
C.organize
D.build
A
service at Hezedong Railway Station on December 26, 2021.—Wonderful. It is very convenient for us to travel.
A.offer
B.enjoy
C.organize
D.build
答案:
A
4. (2024扬州模拟)Jianzhen Road in Yangzhou is known for its more than 1,500 cherry trees, including those from Yangzhou
A.as well as
B.as good as
C.as long as
D.as soon as
as well as
Japan.A.as well as
B.as good as
C.as long as
D.as soon as
答案:
A 提示:句意:扬州的鉴真路因其1500多
棵樱花树而闻名,其中包括来自扬州以及日
本的樱花树。as well as 意为"和,以及",用于
连接两个并列的成分。
棵樱花树而闻名,其中包括来自扬州以及日
本的樱花树。as well as 意为"和,以及",用于
连接两个并列的成分。
5. No wonder(难怪) he is one of the best players. He practised______than his teammates.
A.more hard
B.much harder
C.much hard
D.more harder
B
A.more hard
B.much harder
C.much hard
D.more harder
答案:
B
1. My Maths teacher often
2. Labour education helps students
3.
4.
5.
listens carefully to
my problems andoffers me help/offers help to me
.2. Labour education helps students
(to) understand the importance of hard work
.3.
Time seems to go faster when we are reading interesting books.
4.
On Friday afternoon, our school ends earlier than usual.
5.
Most of us agree (that) talking in foreign languages is very useful./Most of us agree (that) it is very useful to talk in foreign languages.
答案:
1. listens carefully to; offers me help/offers help to me
2. (to) understand the importance of hard work
3. Time seems to go faster when we are reading interesting books.
4. On Friday afternoon, our school ends earlier than usual.
5. Most of us agree (that) talking in foreign languages is very useful./Most of us agree (that) it is very useful to talk in foreign languages.
2. (to) understand the importance of hard work
3. Time seems to go faster when we are reading interesting books.
4. On Friday afternoon, our school ends earlier than usual.
5. Most of us agree (that) talking in foreign languages is very useful./Most of us agree (that) it is very useful to talk in foreign languages.
1. The underlined part “was very impressed with” in Paragraph 2 is closest in meaning to
2. The writer tells us
3. Which is the right order to show the development of the project?
4. In which part of a website may you read the text?
D
.2. The writer tells us
C
in Paragraph 3.3. Which is the right order to show the development of the project?
B
4. In which part of a website may you read the text?
A
答案:
1. D 提示:词句猜测题。根据第二段中"We
had five ideas, but everybody was very impressed
with Tomi's idea."可知,每个人都对汤姆的想法
印象深刻。be very impressed with 意为
"对……印象非常深刻",与 liked 意思相近。
2. C 提示:段落大意题。根据第三段中"The
building was made by American architect Frank
Gehry in 1997, and it's fantastic. The website
says it covers an area of 24,000 m², of which
11,000 m² are all exhibition space."可知,第三
段介绍了他们参观的博物馆的一些详细
信息。
3. B 提示:细节理解题。根据第二段"There
were five of us in my group, and it wasn't easy to
decide which museum we wanted to go to...
when he showed us the website, we all knew it
was 'our place.'"可知,学生们先分组,再做后
面的决定,②位于第一个,只有 B 项正确。
4. A 提示:推理判断题。根据文章第一段可推断
出,我们可以在网站的学习栏目找到这篇文章。
had five ideas, but everybody was very impressed
with Tomi's idea."可知,每个人都对汤姆的想法
印象深刻。be very impressed with 意为
"对……印象非常深刻",与 liked 意思相近。
2. C 提示:段落大意题。根据第三段中"The
building was made by American architect Frank
Gehry in 1997, and it's fantastic. The website
says it covers an area of 24,000 m², of which
11,000 m² are all exhibition space."可知,第三
段介绍了他们参观的博物馆的一些详细
信息。
3. B 提示:细节理解题。根据第二段"There
were five of us in my group, and it wasn't easy to
decide which museum we wanted to go to...
when he showed us the website, we all knew it
was 'our place.'"可知,学生们先分组,再做后
面的决定,②位于第一个,只有 B 项正确。
4. A 提示:推理判断题。根据文章第一段可推断
出,我们可以在网站的学习栏目找到这篇文章。
查看更多完整答案,请扫码查看