第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
1. Thank you for
2. The
3. My sister often
4.
5. The
giving your seat to me on the bus
.2. The
generous
boy is willing/ready to share
stationery with us any time
.3. My sister often
wears
her hair in a ponytail
and small round glasses
.4.
Is
Lily always patient enough to listen to
your problems when something worries you
?5. The
energetic
teacher with a sense of humour
is so wonderful and my sister never feels bored with
her.
答案:
1. giving your seat to me on the bus
2. generous; willing/ready to share; with us any time
3. wears; in a ponytail; small round glasses
4. Is; patient enough to listen to; when something worries you
5. energetic; with a sense of humour; feels bored with
2. generous; willing/ready to share; with us any time
3. wears; in a ponytail; small round glasses
4. Is; patient enough to listen to; when something worries you
5. energetic; with a sense of humour; feels bored with
1. What might be the stork's facial expression when the ring was stuck on her claw?
2. According to the passage, which is the RIGHT order of the following sentences?
① The stork found a ring.
② The stork met the rabbit.
③ The stork realized her mistake.
④ The stork hid the ring with the bandage.
⑤ The stork wrapped her claw again before going to the hospital.
A. ①③⑤④②
B. ①②③⑤④
C. ①④②⑤③
D. ①④⑤③②
3. The stork fell down because ____.
A. she was too tired to fly
B. she put something else on her claw
C. she became quite fat
D. she carried some other rings
4. Which of the following can be put into “▲”?
A. tomorrow is another day
B. honesty is the best policy
C. two heads are better than one
D. a friend in need is a friend indeed
B
2. According to the passage, which is the RIGHT order of the following sentences?
① The stork found a ring.
② The stork met the rabbit.
③ The stork realized her mistake.
④ The stork hid the ring with the bandage.
⑤ The stork wrapped her claw again before going to the hospital.
A. ①③⑤④②
B. ①②③⑤④
C. ①④②⑤③
D. ①④⑤③②
C
3. The stork fell down because ____.
A. she was too tired to fly
B. she put something else on her claw
C. she became quite fat
D. she carried some other rings
B
4. Which of the following can be put into “▲”?
A. tomorrow is another day
B. honesty is the best policy
C. two heads are better than one
D. a friend in need is a friend indeed
B
答案:
1. B 提示:推理判断题。根据第一段中"She felt embarrassed."可知,她非常尴尬。B 项图示符合情景。
2. C 提示:细节理解题。第一段中"One day, a stork saw a beautiful ring."对应①;第二段中"She hid the ring by bandaging her claw."对应④;第三段中"but later she ran into the rabbit"对应②;第四段中"Once the stork got inside her house, she wrapped her claw again and again so that the doctor wouldn't see the ring."对应⑤;最后一段中"Seeing the stork had learned the lesson, the rabbit was happy and helped her get her friends back."对应③。因此正确顺序为①④②⑤③。
3. B 提示:细节理解题。根据第四段中"But because of the added weight, she was not able to fly."可知,鹳飞不起来是因为她在爪子上多缠绕了绷带,增加了重量。
4. B 提示:推理判断题。根据最后一段中"She apologised to the rabbit and told him the whole story."可推知,鹳对自己通过不断编新的谎言去圆前面的谎言的行为后悔不已,所以横线处应该是讲诚实的重要性。
2. C 提示:细节理解题。第一段中"One day, a stork saw a beautiful ring."对应①;第二段中"She hid the ring by bandaging her claw."对应④;第三段中"but later she ran into the rabbit"对应②;第四段中"Once the stork got inside her house, she wrapped her claw again and again so that the doctor wouldn't see the ring."对应⑤;最后一段中"Seeing the stork had learned the lesson, the rabbit was happy and helped her get her friends back."对应③。因此正确顺序为①④②⑤③。
3. B 提示:细节理解题。根据第四段中"But because of the added weight, she was not able to fly."可知,鹳飞不起来是因为她在爪子上多缠绕了绷带,增加了重量。
4. B 提示:推理判断题。根据最后一段中"She apologised to the rabbit and told him the whole story."可推知,鹳对自己通过不断编新的谎言去圆前面的谎言的行为后悔不已,所以横线处应该是讲诚实的重要性。
查看更多完整答案,请扫码查看