第107页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
3. These toy bricks are ____ different sizes, shapes and colours, but they are exactly the same ____.
A.in; in weights
B.in; of weight
C.of; in weight
D.of; of weights
C
A.in; in weights
B.in; of weight
C.of; in weight
D.of; of weights
答案:
C
4. Spending time in the mountains to
A.take in
B.take off
C.put up
D.put on
A
some fresh air is a great way to relax.A.take in
B.take off
C.put up
D.put on
答案:
A
5. —Tom always plays a role in ____ our classroom clean.
—Wow, he is a great boy.
A.keep
B.to keep
C.keeping
D.kept
—Wow, he is a great boy.
C
A.keep
B.to keep
C.keeping
D.kept
答案:
C
四、根据中文提示完成句子
1. (2025南京鼓楼期末)成千上万的鸟儿在这里过冬。
2. (2025南京鼓楼期末)很多鸟儿全年都住在这里。
3. (2025扬州广陵期末)政府已制定法律阻止人们捕猎野生动物。
4. (原创)海洋占据了地球表面的百分之七十一左右,而森林构成了地球陆地将近三分之一的区域。
The ocean
5. (原创)森林里的植物从空气中吸收二氧化碳并产生氧气。所以,人们将森林称为地球的“肺”。
Plants in forests
1. (2025南京鼓楼期末)成千上万的鸟儿在这里过冬。
Thousands of birds spend the winter here.
2. (2025南京鼓楼期末)很多鸟儿全年都住在这里。
Many birds live here all year round.
3. (2025扬州广陵期末)政府已制定法律阻止人们捕猎野生动物。
The government has made laws to stop/prevent/keep people from hunting wild animals.
4. (原创)海洋占据了地球表面的百分之七十一左右,而森林构成了地球陆地将近三分之一的区域。
The ocean
covers around 71% of
the earth's surface while forests make up nearly a third of
the earth's land area.5. (原创)森林里的植物从空气中吸收二氧化碳并产生氧气。所以,人们将森林称为地球的“肺”。
Plants in forests
take in carbon dioxide from the air and produce oxygen
. Therefore
, people call forests the "lungs" of
the earth.
答案:
1. Thousands of birds spend the winter here. 2. Many birds live here all year round. 3. The government has made laws to stop/prevent/keep people from hunting wild animals. 4. covers around 71% of; forests make up nearly a third of 5. take in carbon dioxide from the air and produce oxygen; Therefore; the "lungs" of
1. Why did people make the blankets white?
2. From the passage we can know ____.
3. What do scientists from Glaciers Alive do to slow down the melt?
4. What is the main idea of the passage?
D
2. From the passage we can know ____.
D
3. What do scientists from Glaciers Alive do to slow down the melt?
A
4. What is the main idea of the passage?
C
答案:
1. D 提示:细节理解题。根据第二段中"The white colour can not only reflect the sunshine but also keep the ice cool."可知,白色不仅可以反射太阳光,还可以让冰块保持凉爽。2. D 提示:细节理解题。根据第三段中"Above 5,000 metres, they paint the rocks with white 'paint'. The paint is made of water, sand and soap."可知,安第斯山脉的农民使用的"涂料"是由水、沙子和肥皂制成的。3. A 提示:细节理解题。根据第四段中"In winter, they use water from a small lake up in the mountain. The water goes down some pipes. On the pipes, there are shower heads. The water flows out from the pipes and becomes snow on the mountain."可知,在冬季他们用水造雪来减缓冰川融化。4. C 提示:主旨大意题。通读全文可知,为应对全球气候变化导致的冰川融化问题,人们采取了一些措施来减缓冰川融化速度。结合选项可知,选项C"人们正努力让高山保持低温"是文章的中心思想。
查看更多完整答案,请扫码查看