2025年学霸提优大试卷五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年学霸提优大试卷五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年学霸提优大试卷五年级英语上册译林版》

(C)
新语篇 绘本阅读 Carol 打开从 Nobel 书店买到的新书。根据故事情节,匹配相对应的句子和图片,将数字填入对应的括号内。(7 分)

1. I'm Jack. Today I move into a new house. I want to find a friend.
2. I see a policeman in the street. But he is busy.
3. Then I see a mailman. He says, "I'm bringing my mail."
4. Next, I see a street cleaner. He says, "I'm cleaning the floor."
5. I'm very sad. I go to the playground. I see some boys playing with a ball.
6. I think I have to play by myself. So I throw(扔) my ball up in the air and catch it.
7. The boys come up and want to play with me.
8. Now I'm very happy. I have new friends here.
2 1 5 3 7 8 4 6(横向开始)
答案: 2 1 5 3 7 8 4 6(横向开始)
十二 书面表达。(8 分)
根据下面表格的提示,写一篇短文介绍“你”的叔叔。要求:内容全面,可适当发挥,语句通顺,书写正确,至少 5 句话。

This is my uncle.
His name is John. He is 45 years old. He is a farmer. He works on a farm. There are a lot of apple trees and orange trees on his farm. There are also cows, ducks and chickens. They are lovely. My uncle likes playing football and watching films. Sometimes we play football together.
答案: One possible version: This is my uncle. His name is John. He is 45 years old. He is a farmer. He works on a farm. There are a lot of apple trees and orange trees on his farm. There are also cows, ducks and chickens. They are lovely. My uncle likes playing football and watching films. Sometimes we play football together.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭