第23页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
(B)
American children start to go to school at the age of five. They go to the kindergarten(幼儿园) first. It lasts(持续) a year. Then they begin primary school. They should study in primary school for five years, from Grade 1 to Grade 5. Then they go to middle school. They stay there for seven years, from Grade 6 to Grade 12.
There are two parts in an American classroom. One is for teaching and learning. There is a blackboard and some desks in this part. The other is for reading. There are a lot of books. There are storybooks and other books. Students can borrow books here. There are about twenty-five students in a class. Each classroom has a computer. Students can use it to get information and study.
新素养 文化意识 阅读短文,选择正确的答案。(5 分)
(
A. four B. five C. six
(
A. six B. seven C. twelve
(
A. a blackboard and some desks B. a computer and some books C. both A and B
(
A. use other's stuff for a short period of time B. move it suddenly C. take something without permission(允许)
(
A. A classroom. B. Studying. C. American Education.
American children start to go to school at the age of five. They go to the kindergarten(幼儿园) first. It lasts(持续) a year. Then they begin primary school. They should study in primary school for five years, from Grade 1 to Grade 5. Then they go to middle school. They stay there for seven years, from Grade 6 to Grade 12.
There are two parts in an American classroom. One is for teaching and learning. There is a blackboard and some desks in this part. The other is for reading. There are a lot of books. There are storybooks and other books. Students can borrow books here. There are about twenty-five students in a class. Each classroom has a computer. Students can use it to get information and study.
新素养 文化意识 阅读短文,选择正确的答案。(5 分)
(
B
)1. The children in the US start to go to school when they are ______ years old.A. four B. five C. six
(
B
)2. Middle school lasts ______ years in America.A. six B. seven C. twelve
(
C
)3. There is ______ in an American classroom.A. a blackboard and some desks B. a computer and some books C. both A and B
(
A
)4. The underlined word "borrow" means "______".A. use other's stuff for a short period of time B. move it suddenly C. take something without permission(允许)
(
C
)5. Which topic is best for this passage?A. A classroom. B. Studying. C. American Education.
答案:
1. B
解析:根据原文第一段"American children start to go to school at the age of five."可知,美国的孩子5岁可以去上学。故选B。
2. B
解析:根据原文"Then they go to middle school. They stay there for seven years, from Grade 6 to Grade I2."可知,中学持续7年。故选B。
3. C
解析:根据原文"One is for teaching and learning. There is a blackboard and some desks in this part.The other is for reading. There are a lot of books ... Each classroom has a computer."可知,在美国的教室里有黑板、书桌、书、电脑。故选C。
4. A
解析;根据原文"The other is for reading. There are a lot of books. There are storybooks and other books."可知,这里有很多书,所以学生可以从这里借书。借完之后是需要还书 的。和"use other's stuff for a short period of time"意思相近。故选A。
5. C
解析:全文讲述了美国的学制和教室,A、B项都比较片面。故选C。
解析:根据原文第一段"American children start to go to school at the age of five."可知,美国的孩子5岁可以去上学。故选B。
2. B
解析:根据原文"Then they go to middle school. They stay there for seven years, from Grade 6 to Grade I2."可知,中学持续7年。故选B。
3. C
解析:根据原文"One is for teaching and learning. There is a blackboard and some desks in this part.The other is for reading. There are a lot of books ... Each classroom has a computer."可知,在美国的教室里有黑板、书桌、书、电脑。故选C。
4. A
解析;根据原文"The other is for reading. There are a lot of books. There are storybooks and other books."可知,这里有很多书,所以学生可以从这里借书。借完之后是需要还书 的。和"use other's stuff for a short period of time"意思相近。故选A。
5. C
解析:全文讲述了美国的学制和教室,A、B项都比较片面。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看