第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
(B)
There are many hobbies for a family. As parents,you should spend time with your children. You can:
Do garden work. Try to grow tomatoes,potatoes or flowers. This is a great hobby. Children can learn much about gardening. Parents can teach children something about weather,seasons or animals.
Let children like cooking. Children love their mothers,so they usually enjoy cooking. Let them help with salads,and make them know it's important to live with family.
Take a long trip. If you live in a city far away,take a long drive trip to the beach with your children. You can swim in the sea and relax on the beach. It's fun and relaxing. For a one-year-old child,just staying there is so relaxing. He may keep playing with water. He will enjoy exploring the world around him. It's so interesting and important.
读短文,选择正确的答案。(5 分)
(
A. Children. B. Teachers. C. Parents. D. Farmers.
(
A. Because they can learn much about gardening.
B. Because it's important to live with family.
C. Because it is interesting to grow vegetables.
D. Because they can play with water.
(
A. Children don't like cooking because it's boring.
B. Parents must teach children something about weather.
C. It is boring for a one-year-old child to stay on the beach.
D. It's fun and relaxing to play with water and relax on the beach.
(
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
(
A. Hobbies for a Family B. Take a Trip to the Beach
C. Learn to Cook with Children D. How to Do Gardening Work
There are many hobbies for a family. As parents,you should spend time with your children. You can:
Do garden work. Try to grow tomatoes,potatoes or flowers. This is a great hobby. Children can learn much about gardening. Parents can teach children something about weather,seasons or animals.
Let children like cooking. Children love their mothers,so they usually enjoy cooking. Let them help with salads,and make them know it's important to live with family.
Take a long trip. If you live in a city far away,take a long drive trip to the beach with your children. You can swim in the sea and relax on the beach. It's fun and relaxing. For a one-year-old child,just staying there is so relaxing. He may keep playing with water. He will enjoy exploring the world around him. It's so interesting and important.
读短文,选择正确的答案。(5 分)
(
C
)1. Who is the passage written for?A. Children. B. Teachers. C. Parents. D. Farmers.
(
A
)2. Why is it a great hobby for children to do gardening work?A. Because they can learn much about gardening.
B. Because it's important to live with family.
C. Because it is interesting to grow vegetables.
D. Because they can play with water.
(
D
)3. What can you learn from the passage?A. Children don't like cooking because it's boring.
B. Parents must teach children something about weather.
C. It is boring for a one-year-old child to stay on the beach.
D. It's fun and relaxing to play with water and relax on the beach.
(
B
)4. How many suggestions(建议) does the writer talk about in this passage?A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
(
A
)5. What is the best title for this passage?A. Hobbies for a Family B. Take a Trip to the Beach
C. Learn to Cook with Children D. How to Do Gardening Work
答案:
1. C。
短文中明确提到“As parents, you should spend time with your children.”,说明这篇文章是写给父母的,所以选C。
2. A。
短文中提到“This is a great hobby. Children can learn much about gardening.”,说明园艺工作对孩子们来说是一个很好的爱好,因为他们可以学到很多关于园艺的知识,所以选A。
3. D。
短文中提到“You can swim in the sea and relax on the beach. It's fun and relaxing.”,说明在海滩上玩水和放松是有趣和放松的,所以选D。A选项错误,因为短文中并没有提到孩子们不喜欢做饭;B选项错误,因为短文中只是提到父母可以教孩子们一些关于天气的知识,并没有说必须教;C选项错误,因为短文中提到对于一个一岁的孩子来说,只是呆在那里就足够放松了,他可能会一直玩水,说明孩子并不觉得无聊。
4. B。
短文中作者提到了三个建议:做园艺工作、让孩子喜欢做饭、去长途旅行,所以选B。
5. A。
短文主要介绍了家庭可以一起做的一些爱好,包括园艺工作、做饭和旅行,所以“Hobbies for a Family”是最合适的标题,选A。
短文中明确提到“As parents, you should spend time with your children.”,说明这篇文章是写给父母的,所以选C。
2. A。
短文中提到“This is a great hobby. Children can learn much about gardening.”,说明园艺工作对孩子们来说是一个很好的爱好,因为他们可以学到很多关于园艺的知识,所以选A。
3. D。
短文中提到“You can swim in the sea and relax on the beach. It's fun and relaxing.”,说明在海滩上玩水和放松是有趣和放松的,所以选D。A选项错误,因为短文中并没有提到孩子们不喜欢做饭;B选项错误,因为短文中只是提到父母可以教孩子们一些关于天气的知识,并没有说必须教;C选项错误,因为短文中提到对于一个一岁的孩子来说,只是呆在那里就足够放松了,他可能会一直玩水,说明孩子并不觉得无聊。
4. B。
短文中作者提到了三个建议:做园艺工作、让孩子喜欢做饭、去长途旅行,所以选B。
5. A。
短文主要介绍了家庭可以一起做的一些爱好,包括园艺工作、做饭和旅行,所以“Hobbies for a Family”是最合适的标题,选A。
查看更多完整答案,请扫码查看