第84页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
(C)
We make friends at school. We also make friends on the Internet. The Internet makes the world smaller and makes people closer. We can meet people from all over the world on the Internet.
I have an e-friend from Russia. Her English name is Anna. She is tall and thin. She has long golden hair. She is kind to her classmates at school. She always smiles at her classmates and teachers. Anna has many hobbies,such as swimming,riding horses,singing and climbing rocks (攀岩). She joins the Horse-riding Club at school. She likes horse riding very much because she can learn a lot of horse-riding skills from her teacher. She wants to win in different horse-riding games. She likes going rock climbing after school. She thinks it can make her relaxed and happy.
(一)阅读短文,判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。(2 分)
(
(
(
(
(二)根据短文内容,补全下列句子,每空一词。(3 分)
1. Anna is a
2. She wants to be a
3. After school,she likes going
We make friends at school. We also make friends on the Internet. The Internet makes the world smaller and makes people closer. We can meet people from all over the world on the Internet.
I have an e-friend from Russia. Her English name is Anna. She is tall and thin. She has long golden hair. She is kind to her classmates at school. She always smiles at her classmates and teachers. Anna has many hobbies,such as swimming,riding horses,singing and climbing rocks (攀岩). She joins the Horse-riding Club at school. She likes horse riding very much because she can learn a lot of horse-riding skills from her teacher. She wants to win in different horse-riding games. She likes going rock climbing after school. She thinks it can make her relaxed and happy.
(一)阅读短文,判断下列句子正误,正确的写“T”,错误的写“F”。(2 分)
(
T
)1. With the help of the Internet,we can make friends with people from other countries.(
T
)2. Anna is a tall and thin girl.(
T
)3. In the Horse-riding Club,the teacher teaches you how to ride a horse.(
F
)4. Anna thinks horse riding can make her relaxed.(二)根据短文内容,补全下列句子,每空一词。(3 分)
1. Anna is a
Russian
girl. She has long
golden
hair.2. She wants to be a
winner
in different horse-riding games.3. After school,she likes going
rock
climbing
.
答案:
【解析】:
(一) 这部分题目要求阅读短文后判断句子的正误。我们需要先理解短文的内容,然后对比每个句子的描述与短文内容是否一致。
1. 第一个句子提到“在互联网的帮助下,我们可以和其他国家的人交朋友。”根据短文,“We can meet people from all over the world on the Internet.”可以确定这个句子是正确的。
2. 第二个句子描述“Anna是一个又高又瘦的女孩。”短文中明确提到“Her English name is Anna. She is tall and thin.”所以这个句子也是正确的。
3. 第三个句子说“在骑马俱乐部,老师教你如何骑马。”短文中提到“She joins the Horse-riding Club at school. She likes horse riding very much because she can learn a lot of horse-riding skills from her teacher.”可以推断这个句子是正确的,尽管短文中没有直接说出“老师教你如何骑马”这几个字,但可以从上下文推断出来。
4. 第四个句子表示“Anna认为骑马可以让她放松。”但短文中说的是“She likes going rock climbing after school. She thinks it can make her relaxed and happy.”说明是攀岩让她放松,而不是骑马。所以这个句子是错误的。
(二) 这部分题目要求根据短文内容补全句子。
1. 第一个空需要填写Anna的国籍,短文中提到“I have an e-friend from Russia. Her English name is Anna.”所以第一个空应填“Russian”。接下来的两个空描述Anna的头发,短文中说“She has long golden hair.”所以应填“long golden”。
2. 第二个空需要填写Anna在骑马比赛中的目标,短文中提到“She wants to win in different horse-riding games.”所以应填“winner”。
3. 第三个和第四个空描述Anna放学后的活动,短文中说“She likes going rock climbing after school.”所以应填“rock climbing”。
【答案】:
(一)
1. T
2. T
3. T
4. F
(二)
1. Russian; long golden
2. winner
3. rock climbing
(一) 这部分题目要求阅读短文后判断句子的正误。我们需要先理解短文的内容,然后对比每个句子的描述与短文内容是否一致。
1. 第一个句子提到“在互联网的帮助下,我们可以和其他国家的人交朋友。”根据短文,“We can meet people from all over the world on the Internet.”可以确定这个句子是正确的。
2. 第二个句子描述“Anna是一个又高又瘦的女孩。”短文中明确提到“Her English name is Anna. She is tall and thin.”所以这个句子也是正确的。
3. 第三个句子说“在骑马俱乐部,老师教你如何骑马。”短文中提到“She joins the Horse-riding Club at school. She likes horse riding very much because she can learn a lot of horse-riding skills from her teacher.”可以推断这个句子是正确的,尽管短文中没有直接说出“老师教你如何骑马”这几个字,但可以从上下文推断出来。
4. 第四个句子表示“Anna认为骑马可以让她放松。”但短文中说的是“She likes going rock climbing after school. She thinks it can make her relaxed and happy.”说明是攀岩让她放松,而不是骑马。所以这个句子是错误的。
(二) 这部分题目要求根据短文内容补全句子。
1. 第一个空需要填写Anna的国籍,短文中提到“I have an e-friend from Russia. Her English name is Anna.”所以第一个空应填“Russian”。接下来的两个空描述Anna的头发,短文中说“She has long golden hair.”所以应填“long golden”。
2. 第二个空需要填写Anna在骑马比赛中的目标,短文中提到“She wants to win in different horse-riding games.”所以应填“winner”。
3. 第三个和第四个空描述Anna放学后的活动,短文中说“She likes going rock climbing after school.”所以应填“rock climbing”。
【答案】:
(一)
1. T
2. T
3. T
4. F
(二)
1. Russian; long golden
2. winner
3. rock climbing
十五 书面表达。(7 分)
假如你的网友是 May,请根据图表提示,以“My e-friend”为题,向大家介绍一下 May 吧!要求:
1. 要点齐全,语句通顺,可作适当发挥;2. 不少于 6 句话。

My e-friend
I have an e-friend. Her name is
假如你的网友是 May,请根据图表提示,以“My e-friend”为题,向大家介绍一下 May 吧!要求:
1. 要点齐全,语句通顺,可作适当发挥;2. 不少于 6 句话。
My e-friend
I have an e-friend. Her name is
May. She is eleven years old and she is a student. She lives in Beijing. Her favourite subject is Art because she likes drawing pictures. Her hobbies are dancing and reading books. She often dances after school and reads books on weekends. We often chat with each other on the Internet. I like my e-friend May.
答案:
My e-friend
I have an e-friend. Her name is May. She is eleven years old and she is a student. She lives in Beijing. Her favourite subject is Art because she likes drawing pictures. Her hobbies are dancing and reading books. She often dances after school and reads books on weekends. We often chat with each other on the Internet. I like my e-friend May.
I have an e-friend. Her name is May. She is eleven years old and she is a student. She lives in Beijing. Her favourite subject is Art because she likes drawing pictures. Her hobbies are dancing and reading books. She often dances after school and reads books on weekends. We often chat with each other on the Internet. I like my e-friend May.
查看更多完整答案,请扫码查看